.........!

WCY

New member
תלוי אם הילדים הקטנים הם

בגובה של ג'אקן, כי אם לא - ג'אקן זולל אותם :ּP

Buyo H

New member
אני רואה^_^

אינויאשה: ססמאשי יהרוג אותו קיקיו: הנשמות לא יגיעו אליה, ובגלל שהיא לא יכולה לחיות בלעדיהן (ממ..) אז היא תמות הפקצה: ג'אקן ישרוף אותה (ג'אקן גיבור על חלשים
) סאנגו: מירוקו בטעות ישאב אותה מירוקו: הוא יתאבד (ישאב את עצמו כדי להיות עם סאנגו) שיפו: ילד בן 5 יסקול אותו קירארה: נאראקו ירעיל אותה מיוגה ג'יג'י: המוח שלו יתפוצץ מעודף מידע נאראקו: קאנה תהרוג אותו (קאגורה פשוט לא יכולה
) קאגורה: תיפול מאחת הנוצות שלה קאדה: היא תקבל מכ בעין הבריאה שלה, ואז היא לא תראה לאן היא הולכת, ותיפול לתוך הר געש(?) ג'אקן: הוא יאכל אננס מקולקלO.O; רין: הזאבים של קוגה יהרגו אותה שוב
קוגה: יחלה בכלבת קאנה: קאנה לא תמות.. היא וססמאשי יאספו את כל חלקי השיקונוטאמה, והם שילטו בעולם! מוהאהאהא!!!!!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אהבתי את האחרון ^^

בתי המתוקה ובן דוד היקר לא ימותו D:

לי Li

New member
למה כולם רוצחים את כולם? ../images/Emo12.gif

(לא שזה דבר רע, להפך
אבל יש כמה דמויות שצריכות להשאר בחיים) בכל אופן
הנה שלי: - קאגומה: תמות מוות טראגי במקלחת לאחר שמייבש השיער שלה יפול לאמבטיה (נו, מה? אותה זה התבקש להרוג ^^") - אינויאשה: יהפוך לעוזרת בית של התקופה הפאודלית, מתאימה לו מטפחת על הראש XD*מקבלת פלאשבקים מהתמונות הקורעות* - מירוקו: יהפוך לאב מאושר ביחד עם סאנגו ^_^ מגיע להם סוף טוב
- סאנגו: ראו מירוקו
- קירארה: תצטרף למופע של "זיגפריד ופרויד"
- שיפו: יידרס ע"י אופניים שהנהג שלהם היה בעל שיער לבן ואוזני כלב. עד היום לא גילו את הנאשם
- נארקו: ימות לאחר שיסתכל במראה על גופו הקודם (לפני שהוא הפך לנאראקו
) - קאגורה: תהפוך למייצרת כריות
היא מבינה בנוצות ^_^ - קאנה: תהפוך למייצרת מראות? 0.0"""" טוב, לא
- ואחרון חביב: ססשומארו - יחטף באופן מחשיד ע"י חברת פורום בשם לי שתבריח אותו לאיים הקרביים בשק ותתחתן איתו בחשאי לאחר שהוא יתאהב בה

לי Li

New member
רגע ../images/Emo122.gif

עכשיו אני קולטת שצריך לרשום איך כל דמות תמות >< טוב, לא נורא
(זה מסביר למה כולם רצחו את כולם XDDDDD אני באקה XDDDD)

לי Li

New member
בכל אופן

למי שלא הבין, אני רשמתי מה יהיה סופה של כל דמות (וזה לא בהכרח מוות 0.0)

מנסה...

1) ג'אקן - ימות מרוב סבל וייסורים לאחר שבוע במהלכו נשא את רין על גבו בעל כורחו בעוד רין צווחת: "א-בי-יו-יו! א-בי-יו-יו!" 2) נאראקו - הו, הוא לא ימות, מילא אחר כך יתברר שזו אחת מבובות הוודו-בודו שלו... 3) סשומרו - הו, לא! הוא לא ימות! לא רוצה! הוא יהיה... א... מאותגר קיומית! 4) שיפו - אחותי בתור בייביסיטרית. מסור חשמלי. תבינו לבד. *מלודרמטית* 5) מירוקו - כן, ידענו שזה יקרה, החור השחור ישאב אותו, אלא שאז, ברגע של קרוסאובר למשחק המחשב "הפנתר הוורוד הוקוס פוקוס", יגיע מירוקו לסיביר, ושם יחיה חיים משמימים ומרקיבים עד לסופו המר לצידה של הזקנה הנצחית בעלת הציפרניים הדוחות והאינסופיות, והתחת הקר. 6) סנגו - אה... נכון שהבומרנג תמיד חוזר אל מי שזורק אותו? 7) קאגומה - תישבר לה ציפורן בקרב האחרון עם נאראקו (בובת הוודו-בודו שלו, ליתר דיוק). בתום צרחה מחרידה ומעוררת אימה שתשבור את החלונות בבתיי הצופים ואף את מסכיי הטלוויזיה, אותה תסיים כמובן בקרישנדו סיום גבוה וצורמני הכולל עלייה יתרה בכמה אוקטבות, תצנח קאגומה לצד אינויאשה, שהתחיל לשרוט אבנים מרוב ייאוש בזמן שקאגומה צרחה, מחווה שגרמה לקולות מזוויעים להשמע, ואף השמיע בעצמו קולות חריקה מוזרים ומנסרים שמזכירים נדנדה לא משומנת בעת שילד צווחן ושמן יושב עליה, מתנדנד ושר שירי ילדים, כדיי לישון את שנתה הנצחית. לאינויאשה עצמו יהיה מה שאפשר לכנות "הלם קרב", ואמהות הצופים המודאגות תתבענה את יוצריי הסדרה ותדרושנה שיממנו פסיכולוגים לילדיהן למען יתאוששו מהטראומה שהפרק והעובדה שנקטע באמצע עקב התנפצותה של הטלוויזיה לרסיסים גרמו להם. 8) אינויאשה - לאחר שיתאושש מהקפאון שהיה שרוי בו, ילך אינויאשה אל דרך בלתי נודעת, משאיר את בובת הוודו-בודו של נאראקו להרביץ לעצמה כדיי להמנע מכמות יתרה של שעמום. קירארה תגרור אותו לאיזו ביקתה ושם הוא יחיה יחד איתה, ויעסוק בעיקר בליטוף ראשה. נראה היה שזכרונו נפגע בעקבות הלם הקרב, ולפיכך הוא יקרא לה "סטיב" במשך כל היום. רק כדיי להפוך את המצב למעורר רחמים יותר, נאמר שהיה לילה אחד בו קירארה רכנה לעבר אינויאשה לפניי שנרדם והוא מלמל: "קאגומה, יש לך ריח נפלא...". הייתם מצפים שככה הוא ימות, אבל הוא לא. שדים בניי אלמוות, אתם יודעים. 9) קאדה - מישהו היה חייב לספר למשפחתה של קאגומה שקאגומה מתה, וקאדה ראתה בעצמה את האדם הכי מתאים לבשר את הבשורה המרה, בהתחשב בעובדה שעם כל יום שעובר הורגים עוד דמות, או שמוציאים לה תעודת פטירה ומבריחים אותה למקום בטוח, ולפיכך אין הרבה מבחר. ובכן, קאדה טיפסה במעלה הבאר, ממלמלת "אוך, הגב שלי...", עד שהגיעה לפתח השני של הבאר, ממנה עזר לה תרח זקן בשם סבא-של-קאגומה לצאת. כמה דקות לאחר מכן השניים התאהבו ופצחו במחול סוער ומזוויע, מלא בשקשוקיי דלדלעך, מרגישים שוב בניי שישים. בצעדים שיכורים ומאוהבים, עשו את דרכם למטבח, ותוך כדיי צחקוקים קאדה ספרה לבניי הבית שקאגומה מתה, והוסיפה: "איזה בוקר יפה ופורח, לא? *צחקוק. צחקוק*". כמה שניות לאחר מכן, כשהמשיכה לרקוד עם מי שעד מהרה קיבל את הכינוי "הו, יקירי", החליקה על חתיכת סבון (שבטח נאראקו השאיר שם כדיי להרוס את העולם) ומצאה את מותה המזוויע בזרועותיו של יקירה, שנייה לאחר שהחליקה, תפסה כמה שולחנות וכסאות בדרך, ונחבטה בקיר. 10) קאגורה - כן, כן, רבותי. קאגורה הרגה נאראקו. המאורע התרחש בטירת השוקי הסגלגלה שלו, כשקאגורה רכנה לעבר נאראקו (שהיה עסוק בלצפות בכליון עיניים לעוגיות שסשומרו (אמרתי שמחביאים את כל מי שלא מת במקום בטוח, לא?) היה עתיד להביא), ולחששה בקול מתוק, "הו, נאראקו... יוצרי הקטן והמוכשר...". לפניי שנאראקו הספיק להגיב, קאגורה תקעה בו סכין. אבל אז היא נזכרה שהיא חלק מנאראקו, ואם הוא מת, גם היא מתה. לפניי שהעלתה בדעתה למלמל, "I'm the wind, the free wind..." מתה. סשומרו, שחזר עם העוגיות, ראה את שניי האנשים החביבים ביותר עליו (אחריי רין, כמובן), ולבסוף, לאחר ניתוח מצב מרושע קטן במוחו ("נאראקו - מת. קאגורה - אף היא מתה. אני - עודני בחיים.") קרא בהתלהבות ובשמחת חיים קאגומאית, "טוב, יותר עוגיות בשבילי!", והחל לזלול. 11) קאנה - בזמן שקאגורה הרגה את נאראקו, קאנה הדיחה כלים וחשבה על שיטות חדשות לשמור על אותה הבעה (למען הלוחמה בסטראוטיפ שדמויות אנימה מתעוותות ללא הפסקה ולא מסוגלות לשמור על אותה הבעה במשך שבעה פרקים רצופים). אך אז, נאראקו מת. קאנה בצעה את הגרסה השקטה לצווחת "לאאא!!!" מופרעת, התעוותה כמו דמות אנימה שפויה, ומתה. 12) סותה - בתור מעריץ מספר אחת של אינויאשה, סותה הכין לעצמו אזניים משולשות מקרטון לבן, לבש בגדים אדומים, ולעת ערב קפץ על בניינים וצרח: "שודד ברזל! גנב נשמות!" את מותו מצא בנפילה מגורד שחקים תוך כדיי צווחת "טסאיגה!" מופרעת. ובכן, זהו, אולי מחר אני אמשיך. לילה טוב.

מבריק

שיפו...
ו...גם של קאגומה
וסותה, הו, סותה! זה מה שקורה לילדים קטנים ומעצבנים שמעמידים פנים שהם גיבורי על... חח... הגרסא השקטה לצווחת "לאא" מופרעת!!! *הגרסא הפרתית לצחוק מטורלל* ומירוקו שמגיע למשחק המחשב "הפנתר הוורוד"!!! "קרקוש עכברוש קל כדי להעמיד אותך על הרגליים. רגליים... בהונות... " חהחהחחהחהחהחהחההההההההההחהחחהחההההההההה!!!!!!!

גמני רוצה!!!

קגומה: תמות מזקנה בעידן הפאודלי, אם לשלושה ילדים וסבתא לעשרה נכדים, מאינו כמובן. אינו: יתאבד אחרי שקגומה מתה. מירוקו: הוא יבגוד בסאנגו, היא תתפוס אותו ותשליך עליו את הבומרנג. סאנגו: אחרי שהיא השליכה על מירוקו את הבומרנג היא גילתה שהיא בהיריון ממנו, תמות בזמן הלידה. שיפו: יצטרף לקרקס, וימות שם בגלל שאיזה מטומטם שם אותו בכלוב של הזאבים. נאראקו: הוא יגלה שהוא רשע רדד שאין לו תוכנמיות לאחרי שהוא יאסוף את השיקון, יחזור בתשובה, וימות בגלל שהוא לא יכול היה לקיים את המצווה "פרו ורבו" כי אף אחת לא רצתה אותו. קוגה: ישתה יותר מדי במסיבה, ילך מכות עם איזה שבט ערסים, אחרי קרב של שבט על שבט, שני השבטים יחוסלו. קגורה: תתאבד אחרי שסאשי יגיד לה שהוא לא אוהב אותה. קאנה: היא תתחבר עם הילדה מהצלצול, תתחלף איתה בתפקידים, ותמות כי היא לא ידעה מה לעשות עם הקלטת. לקיקיו יש לי רשימה: 1. תתאבד אחרי החתונה של אינו וקגו 2. תתאבד ברגע שאינו יגיד לקגו שהוא אוהב אותה 3. אינו יהרוג אותה במו ידיו 4. תשאר על עץ חמישים שנה, רק שאפחד לא ירצה להציל אותה 5. קגומה תירה בה חץ 6. תתפוצץ מקנאה 7. תתפוצץ משנאה 8. נאראקו יאנוס אותה והיא תתאבד. 9. נאראקו יאנוס אותה והיא תתאבד כשתגלה שהיא בהריון

אהבתי../images/Emo6.gif

שיפו...
דווקא די מתאים לי שמישהו ישים את המעצבן הקטן בכלוב הזאבים... *צחוק נאראקואי. נזכרת שאסור שידעו שאני רשעה. חוזרת לעצמי* אבל איך קיקיו תיכנס להריון אם היא מתה ועכשיו היא במצב של זומבי?

פונפונת

New member
יא מסכנה

הפרק ביום שישי וחמישי הכי חשובים! ביום חמישי אינו יפגוש את קיקו ונארקו יגלה שחלק מהלב של אוניגמו עדיין איתו ומחבב את קיקיו [הכלבה] יום שישי- אחרי שקאגומה נעלבה כאשר ראתה את אינו וקיקיו [שוב כלבה] יחד וחזרה לבית שלה, היא מנסה להבין את אינו. אינויאשה גם חושב רבות על קגומה ומתלבט את מי הוא אוהב יותר... קאגומה חוזרת לאינויאשה ושניהם הגיעו להסכמה שהם תמיד יהיו יחד.

למעלה