...

eris1515

New member
כואב לי גם על החיילים../images/Emo7.gif

עזבו את זה שעדיין המצב הנפשי שלהם לא בסדר... ואפ'חד לא יוכל לתקן את זה
למרות שאני נגד ההתנתקות-היום סיפרו לי [לנו]בביצפר שחייל אחד ביקש טרמפ-אז הוא עלה לאוטו אז במהלך הנסיעה האיש שואל אותו-תגיד השתתפת בהתנתקות? והחייל באי נוחות משפיל את הראש שלו ועונה-כן באותו רגע אותו האיש עצר את המכונית וביקש מהחייל לרדת.. איזה בושה!
עם כל הכבוד
עכשיו אין לי ספק[-ותמיד לא היה לי ספק] ששרון גרם למלחמת אחים
שיתבייש לו אותו בנאדם-אני מקווה שאם במידה והוא החליט לגלוש או שהוא גולש בסתר פה-יש לי רק משהו אחד להגיד לו- תתבייש לך!גועל נפש
אח שלך! אתה חושב שבאמת הוא קפץ על המציאה לפנות אנשים מהבית שלהם??? תסלח לי אבל אתה זבל של בנאדם!
באמת מכל הלב!!!
[
]

Rotema3

New member
אני לא מסכימה איתך.

אני מסכימה שהמדינה מורכבת מחרא אנושי, מסכימה ששרון יצא לא הוגן. אבל הוא לא גרם למלחמת אחים. המצב התערר זה נכון, אבל כמו שלא מאשימים את הדת במעשי הדתיים {רצח בשם הדת וכ"ו} אל תאשימי אדם אחד, במה שרבים אחרים הביאו לביצועו. ההתנתקות, עם כל הכאב, חייבת היתה להתקיים. אין מה לעשות. מי אם לא אנחנו נפנה את אחינו משם? היית מעדיפה שמישהו אחר יעשה את זה?

eris1515

New member
מה אם לא נפנה את אחינו משם?

50 שנה המתנחלים שם ועכשיו הם רוצים את עזה בחזרה??? למה מה קרה?

eris1515

New member
30 ומשו-משנה לך?השאלה היא-

איפה היו הערבים לפני 30 ומשו שנה? עכשיו יותר גרוע-הנה הם קיבלו את עזה ועוד ממשיכים למרמר לנו את החיים,אז מה?מה הם עוד רוצים? שרון ידע שהם ימשיכו ולא ישתקו גם אתם ידעתם! כן כן כל אחד ממכם גם ידע-ואל תספרו לי עכשיו סיפורים שלא... עד שחס וחלילהלא יפגעו בכם-או במישהו מהמשפחה שלכ'ם-לא תבינו על מה אני מדברת...

רולדההה

New member
הם היו שם. ../images/Emo98.gif

פלאחים. עובדי אדמה. חסרי נשק. ואז באו הטנקים הישראלים. אבל הם היו שם, כל הזמן.

רולדההה

New member
אם ההגדרה של להיות ימני ../images/Emo98.gif

זה להיות אטום, להצדיק כל דבר שהצבא עושה גם כשהוא לא בסדר ולהגיד שפגיעה בחפים מפשע זה בסדר גמור, אז לא, אני לא ימנית. אני מחשיבה את עצמי ימנית כי אני רואה ביציאה מעזה קודם כל משהו שהוא הכרחי למדינת ישראל, מוסרית וביטחונית. אני רואה אותה כצעד חשוב משום שלצבא יהיה יותר קל להגן על המדינה בקו ישר ולא במובלעות וכי כאשר תוקם מדינה פלשתינית, יהיו לנו את כל הזכויות להילחם נגדה במידה שלא תילחם בטרור. כן, אני בהחלט חושבת שזכות הקיום היחידה של ישראל היא עובדת היותה מוסרית ודמוקרטית - היחידה במזרח התיכון. ברגע שאנחנו מאבדים את זה, אנחנו לא טובים יותר מהאירנים. וזה לא קשור לשמאל או לימין. כן, אני ימנית. לא קיצונית. אנושית. מוסרית. מפתיע אולי לשמוע, אבל יש גם כאלה.

One Echoe

New member
חמודה, תרגעי,

אחד מעקרונות הימין זה תמיכה בהתנחלויות, לכן שאלתי.

One Echoe

New member
כן

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9C_%D7%95%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94 (ימין ושמאל בישראל)

One Echoe

New member
חחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי. לא ראיתי ימני אחד שבעד ההתנתקות, זה סותר את הימין בישראל.

יוטו

New member
אם תתן לכול ערביי ישראל להתפקד

לליכוד , מה אתה חושב שיהיה ?

למעלה