666 - עזרה!

לדעת הנוצרים מדובר בנבואה

יוחנן מתנבא בה על אחרית הימים, ומונה שתי תקופות שבהן השטן (לוויתן או החיה) ימשול, ומספק סימנים שיאפשרו לזהות את המצב ולהיערך בהתאם.

EMITIST

New member
תיקון טעות; בספר ההתגלות י"ג-18 ולא

בספר חזון יוחנן י"ג פסוק 18 כפי שנטען כאן בטעות מופיע הפסוק הנ"ל על השטן. (של הברית החדשה כמובן) יום ושבוע נפלא לכולנו... יום ושבוע של ...666... אבל כמובן במובן הטוב של והחיובי של המילה - שכול 18 שזה כידוע חי בגימטריה (חמסה...חמסה...חמסה......) מאחר וכידוע הוא ש-6x6=18

EMITIST

New member
נ.ב.: שוב תיקון טעות - שני הספרים

מופיעים בברית החדשה וזה אינו אותו ספר. אבל מה שכן בשניהם הפסוק אכן מופיע בפרק י"ג ומספרו הוא 18. תודה וסליחה

ההתגלות וחזון יוחנן

שמו של הספר הוא Revelations גם "חזון יוחנן". מקור הבלבול היה שישנם עוד שלושה ספרים שנקראים ג´והן(יוחנן) 1, ג´והן 2וגו´הן 2. ראו קישור.

תיקון: גו´הן 1 ג´והן 2 וג´והן 3

אבל הפסוק בנוגע למספר החיה (666) מופיע בברית החדשה פעם אחת. יש הקוראים לספר "חזונות" ויש הקוראים לספר חזון יוחנן. בחרתי בשם חזון יוחנן משום שהוא ארכאי יותר וגם מבהיר אצל מי התקבל חזון זה.

EMITIST

New member
כן יפעת אבל משום מה בברית החדשה שנ

שנמצאת ברשותי שני הספרים מופיעים כפי שהם שני ספרים נפרדים משום מה אז כך שהפסוק הנ"ל מופיע פעמיים בשניהם כשהדבר המשותף לשניהם אלו הם אותם מספרי פרקים (י"ג-18 כידוע).

EMITIST

New member
בוקר טוב לך יפעת, וכן, עד כמה שזה

מוזר כל הפרקים זהים... ואגב ברצוני להתנצל על האיחור בתשובה שלא היה תלוי בי וזאת מאחר שנאלצתי לעזור לחברתי הטובה שבעלה ה"מלאך" החליט להראות, להמחיש ולהוכיח לה הלכה למעשה את פירושו, ואמונתו המילולית לאימרה - "עזה כמוות אהבה"... אבל כעת הכל בסדר והמאניק בכלא סוף סוף ואני מקווה שלשם שינוי הוא ייפול בידי שופט שפוי והגון שידאג שהוא גם יירקב שם. בנתיים שיהיה לך ולכלנו המשך בוקר טוב והמשך יום נפלא

אם כל הפרקים זהים זה אותו ספר

ולגבי חברתך הטובה, צר לי מאוד לקרוא זאת. לו הייתי מייסדת דת חדשה, הייתי גוזרת 70 מלקות פומביות על כל הכאת אישה ו-140 על הכאת ילד.

למעלה