7 וחצי שנים "בפנים"

RossieL

Active member
7 וחצי שנים "בפנים"

בחודש אוקטובר שנה זו נעצרה נעמה יששכר בנמל התעופה ברוסיה וברשותה נמצאו 7.5 גר' של חומר החשוד כסם.
נעמה נעצרה, נחקרה, נשפטה ו- הורשעה.
פסק הדין: שבע וחצי שנות מאסר בפועל בכלא הרוסי!
מאז המקרה לא שוקטים בישראל ונעשים מאמצים אדירים להביא לשחרורה של נעמה והחזרתה לארץ תוך העלאת טיעונים שונים בענין החקירה שעשתה שלא כדין, הודאה שכנראה זויפה, תרגום מרוסית לעברית לרוסית שהיו לא מספקים ומובנים ובעיקר- כפירה באשמה.
אל תוך כל המאבקים הללו משתחל גם בנימין נתניהו, ראש ממשלת ישראל, הידוע בקרבתו לנשיא רוסיה פוטין ויחסיו החמים עמו.
בכנס אוהדים לפני מספר ימים התייחס נתניהו למקרה העצוב של נעמה ואמר, בקול בטוח וכריזמה האופיינית לו:
"אני לא קוסם, אבל אני אביא את נעמה יששכר הביתה"
למחרת הכנס מיהרו יועציו לתקן ולהבהיר: הוא התכוון שיעשה כל מאמץ להשיבה הביתה.
אתמול [19.12.19], נדחה ערעורה של נעמה על גזר הדין והוחלט להשאיר אותו על כנו, 7 וחצי שנות מאסר!!
ביבי? אני אביא?

אני כבר שומעת את כל תומכיו הנלהבים יוצאים להגנתו ומבטיחים בקול ניחר את קיום ההבטחה שכן הוא ופוטין חברים קרובים קרובים [ועושים ככה את התנועה של 2 אצבעות הידיים זו ליד זו].
ואני תוהה, האמנם? ועונה לי: יכול להיות.
אבל מיד שואלת: באיזה מחיר? כי הרי פוטין לא ישחרר את נעמה ככה, סתם, בחינם. הוא לא יהפוך את החלטת בית המשפט ללא איזו תמורה. ומענין מה הרוסי 'מבשל' בתמורה להסכמתו, לכאורה, לעשות מהלך.

ותחשבו על זה, טוב טוב....

sashalola

Well-known member
הזוי לחלוטין

המדינה מושבתת כבר שנה,
אנשים נהרגים בכבישים, פועלים נופלים מבניינים,
שלושה חודשים תור לMRI אחרי שמשאית דרסה אותי, הנהג עדיין חוגג בכביש, יהיה לו משפט במרץ, שנתיים אחרי... תשובה חוגג רווחים ואנחנו משלמים חשבונות מנופחים, לחשמל, למים לעירייה... הזבל נערם ברחובות, פקקים, וככה הלאה...
וראש ממשלתינו במעבר יש לו זמן להתעסק עם טמבלית שחוזרת מהודו עם קצת חשיש לחבר'ה! על זה הוא מדבר?? ישחרר אותה, מה לו ולעסק הזה? ישנם שני בחורים עצורים בתורקיה על החזקת גת, שישחרר גם אותם, שישחרר את כל עוברי החוק בכל מדינות העולם... לא מבינה, איך? איך זה מה שמעסיק אותו? מבטיח לדבר עם פוטין כי כן ביבי מליגה אחרת, בהחלט ליגה אחרת.
הזוי

dory38

New member
אני מקווה שמאז אותה תאונה כבר החלמת

וכן שיתפסו את הנהג שפגע בך ויענישו אותו בכל חומרת הדין. אם להאמין לגרסה של הבחורה, מישהו השתיל לה את החשיש בתיק. לדעתי היא לא פושעת גדולה, פשוט בחורה נאיבית שניצלו רגע של חוסר עירנות ושמו לה חשיש בפנים.

sashalola

Well-known member
לא פושעת גדולה, סתם טמבלית

לא שתלו ולא בטיח
מכיר את השאלות ארזת לבד התיק היה בהשגחתך וכו' רק טמבל לא בודק בקפדנות וביסודיות שהתיק נקי מכל חומר מחשיד בעיקר כשחוזרים מהודו סיני ומקומות כאלה ...
לפני שנים מצאו אצל מכר, עוד טמבל זחוח, כמה פרורים במעבר סיני, ישב שבע שנים בכלא במצרים ואותו כנ"ל יושבים צעירים בבתי כלא בדרום אמריקה.
היא ואמא שלה היו צריכות להכות על חטא להתחנן ולא לעורר מהומה תקשורתית ולערבב פוליטיקה ובעיקר לא את ביבי.
אבל מילא, מסכנה למדה ולימדה מתחכמים כמוה את הלקח הקשה .
לגבי התאונה לא יודעת איך ועד כמה יענישו את הנהג ועד כמה זה השפיע וישפיע על התנהגותו מאחורי ההגה, בכל מקרה אני נשארתי עם שלוש חוליות שבורות לכל החיים.

dory38

New member
נראה לי שנתניהו ערבב את עצמו

האמא הנואשת רוצה שהבת שלה תחזור הביתה. מעניין את הסבתא שלי למה היא מצביעה, נראה לי שגם אותה. נועם שליט היה אנטי ביבי ונעזר בו כדי לחלץ את גלעד. הוא הבדיל בין העיקר לטפל.

דיברגנט חדש

Well-known member
כי זה מה שהקהל מתעסק, בדיוק כפי שהתעסק עם גילעד שליט

אני מנחש שהוא יחזיר אותה לארץ לפני הבחירות.

RossieL

Active member
שליט- חמאס, נעמה- רוסיה

איך אתם מצליחים לעשות השוואות כאלו, איך?
גלעד שליט נחטף על ידי החמאס והוחזק בשבי אוייב שנים [ולא, לא נכנסת לנסיבות כי הן לא רלוונטיות].
לעומתו, נעמה, אזרחית שנשאה סמים בתיקה ונתפסה ונשפטה בחומרה.
איפה נקודות ההשקה?

לא טוענת שלא צריך לפעול להחזרתה לארץ אבל תגידו, נגמרו לכם התירוצים ואתם מתחילים להעלות הצעות תלושות? ובעצם, למה לא, כשהמטורלל מבלפור מבטיח דברים שלא יוכל לקיים אלא אם ישלם מחירים שאתם מין הסתם מבינים מה הם עלולים להיות ומעדיפים להתעלם.

כואב לי לכתוב, באמת, אבל ראש הממשלה של ישראל הולך ומאבד את זה וכל פעולה שלו, כל אמירה, כל הצהרה, משדרת לחץ אטומי ויותר מזה - משדרת שיהיה מוכן למכור אתכם, מעריציו העיוורים, את מדינת ישראל ובטחונה, ולו רק כדי להצליח לחמוק מעונש.

כי כל אדם שפוי וחף מפשע היה נלחם להגיע לאולם המשפט ולהוכיח את צידקתו.
נתניהו עושה כל מה שביכותו להימנע ולברוח.
אני מקווה רק שכשיקום הילד שיזעק "המלך עירום" זה לא היהי מאוחר מידי.

נתניהו מנהל סדר יום מלחמתי ממש על סף הבחירות. וזה בלתי נסבל. לכן נתניהו צריך להיבלם, ובמהירות, על ידי היועץ המשפטי או הקבינט, לפני שמלחמה כוללת תנחת עלינו חס וחלילה. לא מן הנמנע שנתניהו חותר למלחמה, ככל שזה נשמע נורא, כדי שיוכל להכריז על מצב חירום ולדחות את הבחירות. נתניהו כבר הוכיח בפיזור הכנסת כי בניסיון למנוע הקמת ממשלה אחרת תחתיו הוא מסוגל להיות חסר רסן.
https://www.maariv.co.il/journalists/Article-715696

RossieL

Active member
כשאין תשובה עניינית, מנסים לפגוע בכותב

מה קרה? נגמרו טיעני הנגד?
אז מתחילים בתקיפה אישית?
שום תגובה עניינית, שום תשובה שיש בה היגיון.
ובעיקר, השלכת התחושות האישיות על אחרים כדי לנסות ולהישמע רגוע.

'סיפורימפו, להתעורר שם', לפני שיהיה מאוחר.

RossieL

Active member
הוא שאמרתי

כשאין תשובה ענינית מתחילות שטויות להציף את הדף.

דיברגנט חדש

Well-known member
קיראי שוב את תגובתך אתמול בשעה 21:16 ובמיוחד את מה שהדגשת

אולי אז, תביני שמה שכתבת, עכשיו, הוא נכון ומדויק

חיא2

New member
רוזי - יש למחוק תגובה זו מיידית

אינני מבין את ההכלה שלך לתוקפנות המיזוגנית הזו.

קלייטון.ש

Well-known member
זו לא בעיה לסדר את השחרור שלה

הרי הרוסים רצו לבצע חילופי שבויים במקור, זו הסיבה שתפסו אותה. הם רצו את ההאקר ההוא שלהם, אבל זה לא התאפשר כי האמריקאים רצו אותו גם והם מנצחים.
אבל לא בעיה לתפוס שבויים רוסים נוספים. לקחת איזה אזרח רוסי שבא לבקר פה, רצוי מישהו חשוב, לשתול לו קילו של איזה סם רציני בתיק, והנה לנו שבוי להחלפה. אפשר להמשיך את המשחק הזה בלי גבול.
בינתיים לישראלים עדיף לא לנסוע לרוסיה עד שהאבק מעל הקרב הפוליטי והמדיני הזה ישקע.

RossieL

Active member
"לשתול לו "

לתפור תיק?
ביבי?
יאשר/ יעשה דבר כזה??

אההההה ... הבנתי, הוא לא יֵדַע,
התפירה תיעשה בשושו, מאחורי גבו.
אמיר אוחנה יכשיר את התיק וזה יהיה בסדר.
כי יש איפא ואיפא, ויש תיקים שמותר לתפור

ולא רק מותר אלא אפילו רצוי.

מענין, לא?

קלייטון.ש

Well-known member
לא הבנתי, את בעד לשחרר את נעמה יששכר, או נגד?

או שאת בעד מה שרע לבנימין נתניהו, וזה הקריטריון היחיד?
ראש ממשלה מאשר גם חיסולים, לפעמים כדבר של יום ביומו. לא קל להיות ראש ממשלה. לא מציגים בפניו את רשימות האנשים שאת חיסולם הוא אישר, אז אין מה להציג בפניו גם רשימות של אנשים שהורה לסבך בצרות קטנות בהרבה.
במקרה של הבחורה הזאת הרוסים בבירור לא נהגו בהגינות. הרי מלכתחילה הם היו מוכנים לשחרר אותה בתמורה להאקר ההוא. לא קיבלו את ההאקר אז הם חושבים על מחיר אחר. צריך לתת משהו לחשוב עליו. המשחק לא צריך להיות תמים. עם תמימות לא מקימים מדינה וגם לא מנהלים אותה.

poseidon111

Active member
אם ביבי לא היה מבטיח הבטחות ללא כיסוי ומנסה להציג

את מערכת המשפט הרוסית ככלי ריק, סיכויי השחרור שלה היו עולים פלאים.
אבל ביבי שאוהב להתרברב בכל הזדמנות תוך כדי גרימת נזק עשה זאת שוב.
כך היה למשל עם הגילוי שלו בעניין הפריצה בטהרן.
אבל זה ביבי, כל דבר שעשוי להועיל לו עולה בחשיבותו על כל דבר אחר, כולל חיי אדם.
הוא לא הבטיח להחזיר את הגופות? אז הבטיח.
לא הבטיח להחזיר את מנגיסטו?
אז הבטיח.
לציבור יש זיכרון קצר ומזה הוא חי.

RossieL

Active member
חשיבה יצירתית

סיכול ממוקד של מי שמהווה סכנה קיומית למדינת ישראל ותפירת תיק לבכיר כלשהו כדי לשחרר מורשע/ ת במדינה זרה - שניהם באותו "סל" ובאותה נשימה.
אין ספק, חשיבה יצירתית.

תנסה שוב

קלייטון.ש

Well-known member
נו אם את סומכת על שיקול דעתו של נתניהו

בבואו לאשר חיסולים של טיפוסים אלה ואחרים, אז האמון שלך בו לא באמת כזה גרוע כפי שאפשר היה להבין.
לגבי נעמה יששכר אני מבין שאת לא בעד שחרורה, או בעד שחרורה אבל בחינם. בסדר זכותך לדעתך.

למעלה