?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifלגמרי

למרות שמבחינה מוזיקלית אומרים ש-ה-שנה הייתה דווקא 1991.

הוד11

New member
בתכלאס כן

נוורמינד של נירוונה טן של פרל ג'אם האלבום הכפול של גאנז אנ רוזס האלבום השחור של מטאליקה. 91 באמת הייתה השנה הכי גדולה של הרוק. אבל אני לא חוויתי זאת בזמן אמת.

עם כל הכבוד שנת המוזיקה האמיתית

95. טיפקס עם אלבומם האיכותי החיים שלך בלאפה, משינה עם לנש"א ועם הודעת ההתפרקות ומכונת הזמן, ברי סחרוף וחם על הירח, מופע הארנבות של ד"ר קספר עם הו הו וזאת השנה הראשונה שהתחלתי להרגיש השפעה מוזיקלית בעצמי.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif2004הייתה שנה מעולה

לפחות למוזיקה הישראלית... אהוד בנאי - ענה לי קובי אוז - דמעות וים אלג'יר - מנועים קדימה הדג נחש - חומר מקומי האוסף הנפלא של ארקדי דוכין וגם יוני בלוך, רונה קינן, איזבו, נועם רותם, אתי אנקרי ומוש בן-ארי לחובבי הז'אנר. ואתם מוזמנים להוסיף עוד...

הוד11

New member
93 גם שנה נהדרת

טיפקס עם אלבומם הטוב ביותר האחרון בעשירון התחתון ברי סחרוף עם סימנים של חולשה זמן סוכר של איפה הילד נירוונה עם IN UTRO והכי חשוב: פרל ג'אם עם VS.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifטוב לדעת, דיסק מדהים.

למרות שלאחרונה אני שומע הרבה את האחר ובמיוחד את "רועד", אחד הגדולים של ברי.

ולדמן

New member
לאלאלא-

1.1.94. ואני לא שייך לפורום,פשוט סתם נכנסתי ורציתי לתקן את הטעות:p

סליחה להגיד לך

2004 הייתה השנה הכי גרועה שהמוזיקה שלנו ידעה בשנים האחרונות היו לי הרבה סיבות. בדיוק נזכרתי בסיכום שכתבתי פעם בפורום מוזיקה ישראלית ישנה וחדשה ל2004, כדי שתבין למה השנה הזו הייתה כל כך רעה

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

2004 הייתה באמת השנה הכי פופית שידענו בשנים האחרונות אבל נקודת האור באותה שנה הייתה ללא ספק שייגעצ עם משקאות חריפים

למעלה