?

slallum

New member
../images/Emo122.gif

מרלין מונרו = Creep של רדיוהד בהכחשה. ובכלל, ממש מעצבנים אותי.. ניו מטאל מגעיל שכזה :-\

הוד11

New member
למה?? יש להם שירים גדולים

אבא עורך דין חייל של מאה שערים את דומה לכלב אבל זו להקה שאתה שומע רק שאתה קטן אחרי זה זה כבר לא ממש מדבר אלייך

slallum

New member
אז אני משער שאני לא מספיק קטן../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif לגבי שייגעצ

א. אם הם נקודת האור בשנה מסויימת, כנראה שזו באמת הייתה שנה מחורבנת. אבל למזלנו ולמזלה של 2004 הם לא. ב. שייגעצ חרא להקה, אבל עם גיטריסט מעולה ועדיין יש להם כמה שירים טובים. ג. באמת צודק- הם להקה שנראית לך נורא נכונה בגיל 12-14 ואז כשאתה מתבגר אתה מגלה שהם לא כאלה מציאה.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאני נאלץ לא להסכים איתך

נכון שהייתה את ההתעוררות הזאת של פופ מסחרי וכו' וכו' אבל להגיד את האמת? זה לא מפריע לי כי אני לא מקשיב למוזיקה הזאת, ואם יש אנשים שנהנים ממנה, עד כמה שאני סובל שעושים מסחרה ממוזקה, אז למה לא? (דרך אגב, זאת תופעה ישירה בגלל הופעתו של ערוץ מוזיקה 24, לכל דבר יש את הצד הטוב והלא טוב, מסתבר.) מוהנה פחות או יותר דברים שיואב קוטנר (המלך!) אמר- בזכות אומנים כמו רוני אנשים יכולים לראות משהו איכותי יותר באותה תכנית וככה גם אמנים אמיתיים וטובים יכולים להיחשף לקהל. יש כאן קשר של הדדיות. בלי מיינסטרים לא יכולים שוליים. תסתכל על הדברים החיוביים שקרו בשנה הזאת- האלבומים שציינתי קצת למעלה וגם שייגעצ שהוד הזכיר לי, שסחפו איתם הרבה קהל לכל המועדונים, ותופעת אלג'יר שהם להקת הרוק הכי טובה שהייתה כאן בשנים האחרונות שהצליחו למכור כמות יפה יחסית של עותקים, לפוצץ את הבארבי בקהל ולמשוך הרבה תשומת לב. כוכב נולד זה כבר פתח לדיון פילוסופי שלם (מה גם שזאת תופעה שהתחילה ב-2003) וגם עליה יש לי פה מלא, אבל נדבר על זה כבר בהזדמנות אחרת.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאופס טעות!

כתבתי "אמנים כמו רוני" ושכחתי שיש פה אוקיסמורון... נקרא לזה כוכבי פופ כמו רוני כי גם זמרת היא לא...

למעלה