8 חודשים מחיי שמרתי על המתנחלים

Lאחד

New member
ומה לא "דמגוגיה ימנית ידועה"?

שב-49 לא היה כיבוש? או שזה "לא נחשב"? ומי שמך לכפות עלי את אמות המידה המוסריות (ויורשה לי - המעוותות) שלך? האם אני צריך לקבל את הזנות הלשונית הזאת שמה שנכבש ב-48 לא נחשב כיבוש ומה שנכבש ב-67 נחשב כיבוש? ואיך אתה חי עם העיוות הזה?

לוטם 3

New member
ואני הקטנה...../images/Emo150.gif

קראתי בתשומת לב את כל ההודעות כאן, אני מתפלאת איך אפשר להוציא שם רע ושקרים ללא פיקפוק על מתנחלים. האנשים הללו תמיד אירחו בשבתות ובחגים את החיילים במוצבם תמיד היו סימפטים ורגישים לצרכיהם עם יחסי ידידות קרובים. לבוא ולהעליל עליהם? אני לא מאמינה לאפ מילה כאן שנאמרת בהקשר של זילזול כלפי חיילים. ! עכשיו לעניין ההתנתקות זה ברור שכל ההחלטה לגביה ,מקורה בבצע כסף ורצון לטייח את עברו המפוקפק של ראש הממשלה. הגיעה העת שהילתו של " אריק" תוסר חסל סדר " אריק מלך ישראל" .

amitbl

New member
לא כל המתנחלים נשמות טובות!

בתור חייל משוחרר מהנדסה קרבית, הייתי חייב להגיב לדברייך. במהלך שירותי שמרתי על התחלויות שונות באיו"ש ונתקלתי בהמון המון מתנחלים - פשוט נשמות טובות - שמסתובבים תמיד עם תרמוס מלא בתה לחיילים בדרכם לבית הכנסת, ואף הזמינו חיילים (כמה שיותר) לארוחות שישי וכו'. ממש נשמות טובות. אבל, יש גם מופרעים. באמת מופרעים. לא אחת קיללו אותי. לא אחת בעטו והביאו לי "כאפות". לא אחת חטפתי יריקה בפרצוף (ממש כך. "סמוחטה"). לא אחת זרקו עלי אבנים, ולפעמים ממש "בולדרים" שפצעו אותי. כל זאת בהיותי על מדים, במהלך משימות להגנה על אותם אנשים (בין אם סיורים בשבת, ובין אם בנסיונות להפריד בתקריות אלימות בין היהודים לערבים במקום, בכמעט כל המקרים היהודים פתחו בסכסוך. כן כן! היהודים. ראיתי במו עיני). אנשים כאלה פגשתי בעיקר (אבל לא רק) בחברון שהם האוכלוסיה המופרעת ביותר שנתקלתי בה במהלך שירותי. אז אולי את מתפלאת, אבל יש מתנחלים כאלה, ויש מתנחלים כאלה. אני פגשתי מכל המינים והסוגים. זה נסיון אישי, ויש כאן חיילים אחרים שיאשרו את דברי. תאמיני למה שתרצי.

Dudidud

New member
כל דברייך

מילה במילה אחת לאחת נובעים מפוליטיקה ואך ורק מפוליטיקה. הם חד צדדיים בצורה מבחילה. לפני שאת שופכת זבל על אנשים תנסי להכיר אותם תנסי לקרוא וללמוד על מי שאת מלכלכת עליו. אולי אז תלמדי שהמציאות הרבה יותר מורכבת ממה שנדמה לך. ובקשר לדבר הספציפי הזה תגלי שהאמת מרחפת אי שם.. רחוק ממך.. מואד רחוק..

amitbl

New member
אני כ"כ מזדהה איתך שזה מפחיד

לוחם הנדסה קרבית מחזור אוג' 02.

למעלה