8 כללים: הפרק הראשון בלי ג'ון ריטר

TheCharm

New member
8 כללים: הפרק הראשון בלי ג'ון ריטר

לפני כרבע שעה נגמר הפרק "Goodbye" (חלק א'). זהו הפרק הראשון ללא ג'ון ריטר, שנפטר על הסט במהלך צילומים לפרק. היה ממש עצוב...

n l m

New member
אני דווקא קצת התאכזבתי מהפרק

היה טוב, אבל ציפיתי ליותר דיי אכזב אותי העובדה שלא הראו אותה מספרת לילדים על מות אביהם וזה פשוט לא נראה הגיוני כל העניין הזה, איך שהם נכנסו ישר לתוך האבל בדרך כלל בא קודם השלב של הבלבול והחוסר הבנה, לעיתים אף הכחשה ואז בא שלב הקבלה כשהכל נקלט ומתחילים להתאבל אבל כאן לא היה את זה, עברנו מההודעה על המוות ישר לאבל עצמו כך שלא ממש חשתי את הכאב שלהם והפר לא ממש השפיע עליי

Aviad1987

New member
באמת? אני ממש הצטמררתי

גם בעיקר שאני מבין שהאבל הוא ממש אמיתי. עברו רק כמה חודשים מאז המוות הפתאומי (על הסט, שזה כבר דבר מזעזע - לחזור לשם) והם צילמו את הפרק הזה אז ראו שהכאב אמיתי. שמחתי שדילגו על הקטע הזה שמספרים להם - זה היה יותר מדי מתמרח. סך הכל אהבתי מאוד את הפרק. היה עצוב

LuLiLoPiLaTo1

New member
אהה למה כמה חודשים? לא מספר ימים

אחרי? הם הפסיקו את שידור הסידרה בגלל זה?

Aviad1987

New member
הם הפסיקו את הצילומים לכמה חודשים

השחקנים גם רצו לפרוש ולהפסיק עם התוכנית רק אחרי שהאלמנה של ג'ון שיכנעה אותם שזה מה שהוא היה רוצה הם המשיכו עם הצילומים. ולחזור כמה ימים לסט הזה אחרי שהשחקן הראשי (ובנאדם שאני בטוח שהם היו מאוד קרובים אליו) נפטר זה לא אנושי ובלתי אפשרי.

n l m

New member
עלייהם ראו שהכאב אמיתי

הבעיה היא שהשיבוש בתסריט לא נתן להם להביע את זה אני למשל כשאני מדמיין שיחה ממקום כלשהוא ששם מודיעים לי שחברה שלי או אישתי או איזה בן אדם כלשהו שקרוב אליי התמוטט אני משאר שייקח לי איזה דקה לעכל את זה ואז אני ארוץ למקום התגובה שלה: "טוב, מישהו מוכן להביא לי את המפתחות של המכונית" שניה אחריי הייתה תמוהה בעיניי, זה נראה כאילו מישהו הודיע לה שניה לפניי שהיא עומדת לקבל את השיחה זה ועוד כמה דברים שלא אזכיר אותם כדיי לא לחזור על עצמי חסמו אותי מלהתחבר לפרק על המשחק עצמו, אני חושב שהיה ממש טוב והם בהחלט שיחקו ממקום אמיתי בעיקר הבן הקטן והבת הגדולה והמונולוג של קייטי בסוף כשהיא הייתה בחדר שינה, בדרך כלל אני לא אוהב מונולוגים כאלו אבל הפעם הרגשתי קצת את הצער של הדמות שלה

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo7.gif

ראיתי לפני כמה זמן בערוץ E את הבן שלו.. הוא גם שחקן נראה לי והוא יחסית צעיר..מישהו יודענ פרטים עליו?

yasminale

New member
../images/Emo10.gif

כמה אירוני, בדיוק בזמן הפרק (עצוב..) הייתה על ג'ון ריטר תוכנית בערוץ E!... סיפורי הוליווד, למי שמכיר. ולזאת שמעליי, הבן של ג'ון ריטר הוא ג'ייסון ריטר, שמשחק בגו'אן מארקדיה את הנכה.. ברח לי השם.. הוא שיחק גם ב"בקול גדול" את פול פלטצ'ר, אח של טרי פלטצ'ר (הילארי דאף) שנהרג בתחילת הסרט בתאונת דרכים... היה פרק ממש עצוב... זלגה לי דמעה.. או שתיים...

LuLiLoPiLaTo1

New member
אהה הבנתי תודה רבה!../images/Emo13.gif מעניין בן

כמה הוא.. איזה מסכן הוא ממש צעיר...בכל גיל זה קשה אבל הוא ממש צעיר

Aviad1987

New member
אני יודע שהוא שיחק בעונה הראשונה

של ג'ואן מארקדיה. והוא התארח אצל קונאן כדי לקדם נראה לי סרט (אני לא ממש זוכר).

העביר בי צמרמורת...

כמעט כל דקה שעברה בפרק... אין לי עוד הרבה להגיד חוץ מזה... אני תכף אעלה ביוגרפיה של ג'ון ריטר למאמרים...

adi121

New member
היה ממש עצוב

היה תאמת גם קצר קצת.. בכל מקרה אני מודה שהזלתי דמעה

למעלה