8 כללים: הפרק הראשון בלי ג'ון ריטר

benho

New member
גון ריטר

גון ריטר היה כוכב ילדות שלי, גדלתי על הסדרה שפירסמה אותו "3 בדירה אחת". למעשה זאת הייתה הסדרה הכי נצפית באותה תקופה בארץ וגון היה כוכב בלתי מעורער. כשהודיעו לפני שנתיים על מותו (אגב גם ב -11 לספטמבר כמו אסון התאומים), עטפה אותי עצבות וכשהתחילה הסדרה החדשה ' חוקים פשוטים' אז מיד צפיתי בה ונפרדתי ממנו בכל פרק ופרק, חיפשתי משמעויות, סימבולים, משפטים, משהו שיירמז על העתיד לבוא. הפרק היום היה עצוב מהרגע הראשון, לא הפסקתי לייבב כמו ילד קטן, למעשה אני ילד גדול היום אבל משהו מהילד שהייתי חזר אליי והשתחרר. אני ממתין כבר לפרק השני, לחוויה העצובה הזו, לכתובית שתבוא בסוף הפרק השני ותראה את התמונה שלו עם איזה ברכה וציון שנות חייו, בכך אני אסגור עוד פרק בחיי. בדקתי מקודם באתר של הסדרה, היא עדיין משודרת ואני מתכוון לעקוב אחריה ולראות איך היא תתפתח מכאן וכיצד הזכרון שלו יעלה כל פעם מחדש. צירפתי לינק לאתר של הסדרה, כמו גם לספר הזכרון שמעריצים מכל העולם חותמים עליו. תהיו בריאים.

Yaki J

New member
היו הרבה כאלו. בפרק של האלווין הוא

אומר לילדים משהו כמו "תקברו אותי כבר וזהו", ובפרק אחר "הלוואי שהייתי מת ולא זוכה לראות את זה" ועודג כל מיני ביטויים שבדיעבד נראים טראגיים.

8 כללים פשוטים- פרידה חלק א'

היה מאוד מרגש! מה זו יענו העונה השניה כבר? כי הבית שונה... עושה רושם שהכינו סט לעונה שניה ואז הכל קרה... כן? היה עצוב שבריג'יט אמרה שהדבר האחרון שהיא אמרה לו זה "אני שונאת אותך"
התבעסתי שלא שידרו את שני הפרקים ברצף... (ומוותרים על הופ ופיית חח) כי דיי חתכו לי את זה באמצע..

Aviad1987

New member
כן זאת העונה השניה כבר

אבל בטח נראה לך שונה בגלל התאורה ושינו קצת את הסדר של הספות

TheCharm

New member
הקטע עם ברידג'ט -

היה דיי צפוי... שהיא הייתה באובר-דיכאון, ידעתי מיד שהם הכניסו את הדמות שלא נפרדה מג'ון... זאת אומרת מפול.

dht160

New member
אוף איתי !

למה אני בנדאם כזה רגיש ? למה אני תמיד בוכה? היה פרק מעולה בתור פרק הנצחה. עצוב ומרגש. גיא

פרק מאוד מצמרר!

מהרגע שהודיעו לקייט בטלפון והיא יצאה במהירות מהבית כולי הייתי צמרמורות! כל הזמן היו לי פלאשבקים על ימיו בסדרה הקומית משנות השבעים "שלושה בדירה אחת" בתור ג'ק וכל הזמן אני לא קולט את שהוא באמת מת.

MaStIk BaZoOkA

New member
שלום יש לי שאלה

שהראו את הפרסומת ל8 כללים פשוטים..מה השיר שמתנגן? תודה..

למעלה