אוף ראיתי את הפרק ושכחתי!
A adi121 New member 1/6/05 #22 אני יודעת חלק.. בריג'ט מדברת כל הזמן בטלפון רורי מלשין קייט שותה קפה נראה לי או מכבסת.. קארי צינית ופול לא זוכרת..
אני יודעת חלק.. בריג'ט מדברת כל הזמן בטלפון רורי מלשין קייט שותה קפה נראה לי או מכבסת.. קארי צינית ופול לא זוכרת..
R r o n c h i New member 1/6/05 #24 אז בגלל שלא שאלו שאלה... לי יש לאחת מהשחקניות ב8 כללים פשוטים היה פתקיד אורח בעונה ה-6 של הרקיע השביעי. איזו שחקנית?
אז בגלל שלא שאלו שאלה... לי יש לאחת מהשחקניות ב8 כללים פשוטים היה פתקיד אורח בעונה ה-6 של הרקיע השביעי. איזו שחקנית?
A Aviad1987 New member 2/6/05 #25 השחקנית שמגלמת את בריג'יט לאיזה חבר בלהקת בנים היה תפקיד אורח בסדרה, ומאיזו להקה..?
J JTיXל New member 3/6/05 #32 הוא לימד את בריג'ט לתופף איך החבר הקודם של בריג'ט(והחדש של קארי) קורא לפול?
P palola New member 4/6/05 #35 אויי אנ'לא זוכרת אבל הוא באמת נראה מוכר- אולי זה הסרט שהם נסעו ליוטה לראות את האולימפידה?
R r o n c h i New member 4/6/05 #37 האמת את צודקת... עכשיו נזכרתי שהוא שיחק בשניים מהם.. ואחד מהם זה זה שאמרת!! אז את צודקת!! עכשיו תשאלי שאלה חדשה...
האמת את צודקת... עכשיו נזכרתי שהוא שיחק בשניים מהם.. ואחד מהם זה זה שאמרת!! אז את צודקת!! עכשיו תשאלי שאלה חדשה...
T TheCharm New member 2/6/05 #28 פול לא היה... שאסור לו לגעת בשלט?... ואז הוא ניצל את זה שאנשים הדליקו והוא לא היה צריך לגעת בשלט והוא בכל זאת ראה?
פול לא היה... שאסור לו לגעת בשלט?... ואז הוא ניצל את זה שאנשים הדליקו והוא לא היה צריך לגעת בשלט והוא בכל זאת ראה?