8 מתכונים לשייקים בריאים, לחובבי הז'אנר -

RSPA

New member
גם לשורת הכותרת (כוסמת), אבל בעיקר...

לכתוב ב"תוכן".
 

ladybug6

New member
אז אולי זה גם הזמן לספר...

שאני גם לא סובלת לפת, חבושים, לא מתה על מנגולד ותרד ועלי סלק, לא יודעת מה זה דוחן, לא אוהבת אורז מלא וקינואה אדומה, לבבות ארטישוק עושים לי בחילה, לא אוהבת טעם פטרייתי חזק, עוד לא ניסיתי קייל, אני שונאת לשתות מים (ובכלל) ואני יורקת החוצה את זרעי הרימון.


[הולכת לארוז את החפצים..]
 

Gidi Shemer

New member
הכל מובן, כמעט

את יכולה להסביר לי מה פשר הביטוי "יורקת החוצה את זרעי הרימון"?

את מוצצת את מעט ה"בשר" שיש עליהם ואז את יורקת אותם החוצה?
 
אני אוהבת מאד

עלים ירוקים , מאד מאד,

דוחן גם אני מעולם לא טעמתי, זה אוכל לציפורים , מה לא?


ארטישוק זו אהבה גדןלה עם הרבה לימון אבל לא לבבות אלא תחתיות ממולאות


מים עושים לי הרגשה של חיוניות ושמחת חיים, כשאני שותה כוס מים אני מדמיינת פלג מפכה(שריטה קלה, אני יודעת
)

אילו לא אהבתי אורז היינו בבעיה רצינית כאן בבית וכשגרתי ביפן היו חותמים לי על צו גרוש. אז אני לא אוהבת אורז אבל גם לא לא אוהבת, תלוי איך מכינים.
כנ"ל קינואה חוץ מיפן.

גם אני יורקת גרגרי רימון החוצה אם אני טורחת בכלל לאכול אותם, אני מעדיפה מיצוי של הם או רכז, גם עם גואיבה וסברס יד לי בעיית גרגרים אז חלק אני בולעת עד שלא יכולה יותר.

לפתן חבושים זה טעם של סבתא.
לפת משמשת אותי להחמצה חלקית כזותי מתקתקה או מגוררת בסלט עם גזר טסלק אז אני לא ממש יודעת איכזה בפני עצמו לפי הריח זה לא משו

בקיצור אל תשוויצי
 

ladybug6

New member
אבל חכי. שכחנו את הערק, האניס

וכל מה שיש לו טעם אניסי (שומר..)
וכן קימל
אשכוליות, מלון
כל מה שיש לו טעם וריח של ים, מלבד סושי
פטריות משומרות
לבבות דקל? או משהו כזה מוזר וחמוץ מגעיל
קוקוס!!!! וכל תוצריו מלבד הקרם קוקוס שמצליח להיטמע במתכונים מסוימים
ליצ'י אמרנו, אבל חשוב להדגיש
פירות יער מבושלים/מרוסקים. טעים רק טרי. שונאת רוטב דובדבנים ופירות יער וכאלה. רק פטל טעים בתור רוטב משום מה.
כל שילוב בין שוקולד ותפוז או שוקולד ומנטה
כוסמת אמרנו?
 

Ofericko

New member
השם ירחם! מה קורה לאושיות הפורום!!

זה מתחיל בשמיר וכוסמת, ממשיך ברימון, אשכולית ומלון ומכאן הדרך לקבלת שוחד על פרוייקטים נדלניים בירושלים קצר מאד...
 

ladybug6

New member
זה עוד כ-לום

בעבר גם לא נגעתי בסלק, בעלים ירוקים משום סוג (מלבד חסה), באבוקדו, טחינה, אורז, וזה עוד בתקופת הצמחונות... לא ברור ממה חייתי באותה תקופה

בתקופת הקרניזם שלי גם לא סבלתי גבינות מסריחות משום סוג (גם לא פרמזן), בשר ברוב צורותיו וסוגיו הגעיל אותי, והדבר שהכי דחה אותי בכל העולם, ועודנו- זה כבד. לא מסוגלת לאכול גם את הממרחים הטבעוניים דמויי כבד. בעעעע.
 

RSPA

New member
דוחן זה האח של טף. מאותה משפחה.

משמש כמאכל לתוכים ולטבעונים סתגלניים. מאוד בריא.
טעמתי והיה נחמד. גם שילבתי אותו בחלב סויה (כלומר מפולי סויה ודוחן יחדיו הכנתי חלב).
 

יוספה 51

New member
נשמע לי מצריך שרשור רשמי של דברים שאנחנו

לא סובלים לאכול. אבל זו הזדמנות גם לשתף שכוסמת באמת בעהההה וגם שמיר מתקרב, אין לי מושג מה זה דוחן, מאותה אסוציאצת הציפורים של מיקי, פטריות פעם תיעבתי והיום מוכנה לנסות, ועשב חיטה זה משהו שאין בכוונתי אף פעם לאכול או לשתות. וגם ניקוי קיבה/רעלים אני לא חושבת שאעשה.
 
גמני אוהבת

כשהיא לא מסריחה כמו קיא...
במזרח גיליתי שפפיה יכולה להיות מגניבה ועם בזיק לימון עודיותר
 

יוספה 51

New member
אני כאמור סילטתי אותו עם אבוקדו אבטיח

שמן זית לימון מלח ופלפל, לא המצאה שלי, נפלא. אבל אכן קשה לדייק את זמן האכילה, כי קשה מדי לא שווה, ולא תמיד הצבע מרמז, וקצת יותר מדי זה מעורר בחילה כלשהי.
 
למעלה