אני אוהבת מאד
עלים ירוקים , מאד מאד,
דוחן גם אני מעולם לא טעמתי, זה אוכל לציפורים , מה לא?
ארטישוק זו אהבה גדןלה עם הרבה לימון אבל לא לבבות אלא תחתיות ממולאות
מים עושים לי הרגשה של חיוניות ושמחת חיים, כשאני שותה כוס מים אני מדמיינת פלג מפכה(שריטה קלה, אני יודעת
)
אילו לא אהבתי אורז היינו בבעיה רצינית כאן בבית וכשגרתי ביפן היו חותמים לי על צו גרוש. אז אני לא אוהבת אורז אבל גם לא לא אוהבת, תלוי איך מכינים.
כנ"ל קינואה חוץ מיפן.
גם אני יורקת גרגרי רימון החוצה אם אני טורחת בכלל לאכול אותם, אני מעדיפה מיצוי של הם או רכז, גם עם גואיבה וסברס יד לי בעיית גרגרים אז חלק אני בולעת עד שלא יכולה יותר.
לפתן חבושים זה טעם של סבתא.
לפת משמשת אותי להחמצה חלקית כזותי מתקתקה או מגוררת בסלט עם גזר טסלק אז אני לא ממש יודעת איכזה בפני עצמו לפי הריח זה לא משו
בקיצור אל תשוויצי