8 מתנחלים נעצרו לאחר שתקפו פלסטינים ואת אנשי כוחות הבטחון.

Cranio

Well-known member
החשודים נחקרים על ידי מחוז ש"י של המשטרה והשב"כ.

האירועים החלו לאחר שהרשויות הישראליות פינו מאחז בלתי חוקי סמוך לשכם.
בשעות שלאחר מכן, מתנחלים פשטו על הכפרים הפלסטיניים בית פוריק וחווארה, שם תקפו תושבים והציתו רכוש.
החשודים גם תקפו כוחות ישראליים, ופצעו שני לוחמי מג"ב
.

Harrington

Well-known member
מנהל
ומה עם מתיישבי שייח מוניס?
אל תתפלא אם הם אלה שמוגדרים כאן למעלה "מתנחלים" (הגדרה שהמציא פותח השרשור ומנסח הכותרת לצורך העניין, ואשר לא מופיעה בהודעה הרשמית של משטרת ישראל ו/או שירות הבטחון הכללי). פעמים רבות תושבי 'ישראל הקטנה' מבצעים פעולות כאלו באיו"ש, פעולות שזוכות לאחר מכן לכותרת 'מתנחלים עשו כך וכך', על אף שכל קשר בין המבצעים למתנחלים קיים רק במוחם הקודח של הפלסטינים, אשר לדידם כל תושבי יהודי בין הנהר לים הוא מתנחל פר הגדר. אני כמובן, בניגוד לפותח השרשור שיושב בחדרי החקירות ובקיא ממני בפרטים, לא יודע אם גם כאן זה המקרה. למעשה אני אפילו לא יודע אם בכלל היה כאן אירוע, אם אכן נשרף בית וכו', אם ככל שנשרף, הדבר נעשה על-ידי יהודים (מתנחלים או אחרים) ועוד. כל הסיפור מבוסס על טענה פלסטינית להבתי, לא על משהו מוכח שיש ראיות לגביו בשלב זה. אבל אי"ה את כל זה נלמד עם הזמן. בינתיים די לנו בכך שכל העצורים שוחררו ונלמד מכך את מה שאפשר ללמוד מכך.

Harrington

Well-known member
מנהל
יִשָּׂרְפוּ השׂורפים!
שרפו בית (ככל שאכן שרפו). לא יכול לקרוא לפגיעה בהם. לא מידתי. עמך הסליחה.
יש לשנות הוראות פתיחה באש על עמלקים יהודיים, נוח'בות יהודיים, פורעי גבעות יהודיים, Hitlerjugend יהודיים...
מיד אחרי שיירו בך ויתלו אותך מהביצים בכיכר העיר. זה העונש המתאים למי שמכנה יהודים היטלריוגנד, גם אם נהיר לכל קורא שזה נובע מבורותו התהומית בתחום (בין אם זה ביחס לאותם יהודים של ימינו ובין אם זה ביחס להיטלריוגנד של אז).

certified.woke

Well-known member
שרפו בית (ככל שאכן שרפו). לא יכול לקרוא לפגיעה בהם. לא מידתי. עמך הסליחה.

מיד אחרי שיירו בך ויתלו אותך מהביצים בכיכר העיר. זה העונש המתאים למי שמכנה יהודים היטלריוגנד, גם אם נהיר לכל קורא שזה נובע מבורותו התהומית בתחום (בין אם זה ביחס לאותם יהודים של ימינו ובין אם זה ביחס להיטלריוגנד של אז).
משול נא ברוחך, ג'וריסט-חצר...אין זה משובב-נפש לחזות בבגיר מתפרק...

Harrington

Well-known member
מנהל
משול נא ברוחך, ג'וריסט-חצר...אין זה משובב-נפש לחזות בבגיר מתפרק...
רוחי חופשיה לחלוטין אדון יקר (ובזוי). לא אשנה זאת לכבודך, צר לי אם זה לא נוח לך :).

לדעתך אני מתפרק? שוין. אציע שלא תצפה ובזה ייגמר האירוע. בינתיים מה שאני צפיתי למעלה, זה יהודי (האמנם?) שאין לו שמץ של מושג ירוק מי היו ההיטלר יוגנד ו/או מי יהודי איו"ש בימינו. קצת חבל לי שיש בורות כזאת בתחום הזה ולא פחות חבל שהבורים בעניין לא מתביישים כיום בבורותם, אלא אף טורחים להפגין אותה קבל עם ועולם בראש חוצות. אבל זה הדור שאנחנו חיים בו. אין לנו אלא להאשים את מערכת החינוך שלנו. כמובן שזה מתחיל בבית, אבל גם למערכת יש אשמה אם אלו התוצאות.

certified.woke

Well-known member
רוחי חופשיה לחלוטין אדון יקר (ובזוי). לא אשנה זאת לכבודך, צר לי אם זה לא נוח לך :).

לדעתך אני מתפרק? שוין. אציע שלא תצפה ובזה ייגמר האירוע. בינתיים מה שאני צפיתי למעלה, זה יהודי (האמנם?) שאין לו שמץ של מושג ירוק מי היו ההיטלר יוגנד ו/או מי יהודי איו"ש בימינו. קצת חבל לי שיש בורות כזאת בתחום הזה ולא פחות חבל שהבורים בעניין לא מתביישים כיום בבורותם, אלא אף טורחים להפגין אותה קבל עם ועולם בראש חוצות. אבל זה הדור שאנחנו חיים בו. אין לנו אלא להאשים את מערכת החינוך שלנו. כמובן שזה מתחיל בבית, אבל גם למערכת יש אשמה אם אלו התוצאות.
מדובר ב- observation-based unbiased conclusions ואני אך המלב"ד.
אין זה אינטליגנטי לכפור בעובדות...

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
לך תתמודד עם הנאציזם שלך. זה נראה לי חשוב יותר, עבורך, מאשר להתמודד איתי (ממילא אתה לא מצליח בכך במיוחד).

מיצינו.
אתה סבור כי אינני מצליח במיוחד להתמודד עִמך?
הדעות חלוקות ואותיר ההכרעה בסוגיה זה בידי צאן הקדושים כאן...

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה סבור כי אינני מצליח במיוחד להתמודד עִמך?
לא יודע ולא אכפת לי. משעמם מדי בשבילי, סורי.
הדעות חלוקות ואותיר ההכרעה בסוגיה זה בידי צאן הקדושים כאן...
הרבה בריאות. בעצם לא. על אף שאני מאחל כך מעומקה דליבא לכלל גולשות וגולשי הפורום והאתר, בין אלו שמסכימים איתי ובין אלו שלא, אחרוג ממנהגי זה כלפי כאלה שלא מסוגלים שלא להשוות בין יהודים טובים לנאצים. השוואה שאין צורך להכביר מילים על היותה נלוזה ודברי בלע אנטישמיים גרידא. אז לא אדרדר לרמה של חלק מהחברים כאן בלאחל רע חו"ח, אבל אני גם לא מרגיש צורך מיוחד לאחל טוב.

אסתפק רק בתפילה שהקב"ה ישלח רפואה שלמה ומהירה רפואת הנפש ובמידת הצורך רפואת הגוף, לכל מי שמוחו דפוק עד כדי כך ונשמתו אומללה עד כדי כך, שהוא עורך השוואות בזויות והזויות שכאלה.

מצידי תתמודד עם זה בהצלחה או בלעדיה. כאמור, לא מעניין אותי במיוחד.

תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה לא תיקרא על-ידי וממילא לא תזכה במענה מצידי. אשאיר לך להיחנק עם מיצי המרה שממלאים אותך לבד.
רות סוף.

למעלה