אופסי.8 מתנחלים נעצרו לאחר שתקפו פלסטינים ואת אנשי כוחות הבטחון.
יִשָּׂרְפוּ השׂורפים!מעולה (ככל שנכון בכל אופן).
לגמרייִשָּׂרְפוּ השׂורפים!
יש לשנות הוראות פתיחה באש על עמלקים יהודיים, נוחבות יהודיים, פורעי גבעות יהודיים, Hitlerjugend יהודיים...
...ככל שנכון, בכל אופן...לגמרי
ומה עם מתיישבי שייח מוניס?יִשָּׂרְפוּ השׂורפים!
יש לשנות הוראות פתיחה באש על עמלקים יהודיים, נוח'בות יהודיים, פורעי גבעות יהודיים, Hitlerjugend יהודיים...
יושבי שיח' מוניס קמו והסתלקו, לא גורשו, עיין בערך זה בויקיפדיה...ומה עם מתיישבי שייח מוניס?
טענו בחיטים והודה לו בשעורים.יושבי שיח' מוניס קמו והסתלקו, לא גורשו, עיין בערך זה בויקיפדיה...
שאלת מה עם יושבי שיח' מוניס וקבלת תשובה עניינית עובדתית...טענו בחיטים והודה לו בשעורים.
לא אמרתי אם הם ברחו או הסתלקו או גורשו.
אמרתי רק שהשמאלנים שדדו את רכוש הפלסטינים הללו.
אל תתפלא אם הם אלה שמוגדרים כאן למעלה "מתנחלים" (הגדרה שהמציא פותח השרשור ומנסח הכותרת לצורך העניין, ואשר לא מופיעה בהודעה הרשמית של משטרת ישראל ו/או שירות הבטחון הכללי). פעמים רבות תושבי 'ישראל הקטנה' מבצעים פעולות כאלו באיו"ש, פעולות שזוכות לאחר מכן לכותרת 'מתנחלים עשו כך וכך', על אף שכל קשר בין המבצעים למתנחלים קיים רק במוחם הקודח של הפלסטינים, אשר לדידם כל תושבי יהודי בין הנהר לים הוא מתנחל פר הגדר. אני כמובן, בניגוד לפותח השרשור שיושב בחדרי החקירות ובקיא ממני בפרטים, לא יודע אם גם כאן זה המקרה. למעשה אני אפילו לא יודע אם בכלל היה כאן אירוע, אם אכן נשרף בית וכו', אם ככל שנשרף, הדבר נעשה על-ידי יהודים (מתנחלים או אחרים) ועוד. כל הסיפור מבוסס על טענה פלסטינית להבתי, לא על משהו מוכח שיש ראיות לגביו בשלב זה. אבל אי"ה את כל זה נלמד עם הזמן. בינתיים די לנו בכך שכל העצורים שוחררו ונלמד מכך את מה שאפשר ללמוד מכך.ומה עם מתיישבי שייח מוניס?
שרפו בית (ככל שאכן שרפו). לא יכול לקרוא לפגיעה בהם. לא מידתי. עמך הסליחה.יִשָּׂרְפוּ השׂורפים!
מיד אחרי שיירו בך ויתלו אותך מהביצים בכיכר העיר. זה העונש המתאים למי שמכנה יהודים היטלריוגנד, גם אם נהיר לכל קורא שזה נובע מבורותו התהומית בתחום (בין אם זה ביחס לאותם יהודים של ימינו ובין אם זה ביחס להיטלריוגנד של אז).יש לשנות הוראות פתיחה באש על עמלקים יהודיים, נוח'בות יהודיים, פורעי גבעות יהודיים, Hitlerjugend יהודיים...
משול נא ברוחך, ג'וריסט-חצר...אין זה משובב-נפש לחזות בבגיר מתפרק...שרפו בית (ככל שאכן שרפו). לא יכול לקרוא לפגיעה בהם. לא מידתי. עמך הסליחה.
מיד אחרי שיירו בך ויתלו אותך מהביצים בכיכר העיר. זה העונש המתאים למי שמכנה יהודים היטלריוגנד, גם אם נהיר לכל קורא שזה נובע מבורותו התהומית בתחום (בין אם זה ביחס לאותם יהודים של ימינו ובין אם זה ביחס להיטלריוגנד של אז).
רוחי חופשיה לחלוטין אדון יקר (ובזוי). לא אשנה זאת לכבודך, צר לי אם זה לא נוח לך .משול נא ברוחך, ג'וריסט-חצר...אין זה משובב-נפש לחזות בבגיר מתפרק...
מדובר ב- observation-based unbiased conclusions ואני אך המלב"ד.רוחי חופשיה לחלוטין אדון יקר (ובזוי). לא אשנה זאת לכבודך, צר לי אם זה לא נוח לך .
לדעתך אני מתפרק? שוין. אציע שלא תצפה ובזה ייגמר האירוע. בינתיים מה שאני צפיתי למעלה, זה יהודי (האמנם?) שאין לו שמץ של מושג ירוק מי היו ההיטלר יוגנד ו/או מי יהודי איו"ש בימינו. קצת חבל לי שיש בורות כזאת בתחום הזה ולא פחות חבל שהבורים בעניין לא מתביישים כיום בבורותם, אלא אף טורחים להפגין אותה קבל עם ועולם בראש חוצות. אבל זה הדור שאנחנו חיים בו. אין לנו אלא להאשים את מערכת החינוך שלנו. כמובן שזה מתחיל בבית, אבל גם למערכת יש אשמה אם אלו התוצאות.
לך תתמודד עם הנאציזם שלך. זה נראה לי חשוב יותר, עבורך, מאשר להתמודד איתי (ממילא אתה לא מצליח בכך במיוחד).מדובר ב- observation-based unbiased conclusions ואני אך המלב"ד...
אתה סבור כי אינני מצליח במיוחד להתמודד עִמך?לך תתמודד עם הנאציזם שלך. זה נראה לי חשוב יותר, עבורך, מאשר להתמודד איתי (ממילא אתה לא מצליח בכך במיוחד).
מיצינו.
לא יודע ולא אכפת לי. משעמם מדי בשבילי, סורי.אתה סבור כי אינני מצליח במיוחד להתמודד עִמך?
הרבה בריאות. בעצם לא. על אף שאני מאחל כך מעומקה דליבא לכלל גולשות וגולשי הפורום והאתר, בין אלו שמסכימים איתי ובין אלו שלא, אחרוג ממנהגי זה כלפי כאלה שלא מסוגלים שלא להשוות בין יהודים טובים לנאצים. השוואה שאין צורך להכביר מילים על היותה נלוזה ודברי בלע אנטישמיים גרידא. אז לא אדרדר לרמה של חלק מהחברים כאן בלאחל רע חו"ח, אבל אני גם לא מרגיש צורך מיוחד לאחל טוב.הדעות חלוקות ואותיר ההכרעה בסוגיה זה בידי צאן הקדושים כאן...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.