8 מתנחלים נעצרו לאחר שתקפו פלסטינים ואת אנשי כוחות הבטחון.

certified.woke

Well-known member
יש לך איזו בעיה בהבנה?
הכוונה היא לכל נגזרת של Hitler
השימוש בתאר "נאצי" שגור למדי כאן וראה התבטאויות של סטילשמוק1.

מי שבתגובה להסרת מבנה או שניים על ידי המִנְהל יורד אל כפר להצית בתים ורכוש הוא Hitlerjugend.
אינך מסכים?
הדעות חלוקות אפוא...

דגלמנגל

Well-known member
השימוש בתאר "נאצי" שגור למדי כאן וראה התבטאויות של סטילשמוק1.

מי שבתגובה להסרת מבנה או שניים על ידי המִנְהל יורד אל כפר להצית בתים ורכוש הוא Hitlerjugend.
אינך מסכים?
הדעות חלוקות אפוא...
הבריטים נהגו כך ויותר גרוע, על התגרות הרבה יותר קטנה. מדוע אינך משווה אליהם? האם מפני שהמלים יהיו פחות חזקות, ואתה מרגיש דחף בלתי נשלט, להרוג נמלה בפטיש 5 קילו...? גם "היטלר" וגם "נאצי", אלה ביטויים שמוזילים את זיכרונות המקור ובד"כ, השוואות אליהם, הן הגזמות פראיות. במקרה הנוכחי, הייתי מסתפק בהגדרה של "טרור" ו"טרוריסטים".

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה תומך טרור. הנבלות הציתו בית על יושביו.
או שעשו זאת או שלא. בינתיים זאת טענה פלסטינית.
תנסה לצאת מהראש השגרתי שלך ולנסות להבין למה התגובה שלי התייחסה. לאחר מכן, תן לעצמך מכה במצח על הטיפשות וחוסר הרלוונטיות שבתגובתך.

בריאות.

The Real Big Joe

Well-known member
או שעשו זאת או שלא. בינתיים זאת טענה פלסטינית.
תנסה לצאת מהראש השגרתי שלך ולנסות להבין למה התגובה שלי התייחסה. לאחר מכן, תן לעצמך מכה במצח על הטיפשות וחוסר הרלוונטיות שבתגובתך.

בריאות.
"טענה" מגובה על ידי צילומים.

Harrington

Well-known member
מנהל
"טענה" מגובה על ידי צילומים.
אתה בטוח? כי לא הוצגו כאלה :). הוצג סרטון אחד שלא ניתן ללמוד ממנו מאומה. אשמח לשמוע על צילומים אותנטיים נוספים.

בכל מקרה, אין לכל הדיון הזה שאתה מקיים עם עצמך ומנסה להשית עלי כל קשר לתגובתי הראשונית בשרשור, מאחוריה אני עומד לחלוטין גם כעת, עם ובלי תמונות הוא המצאות פרי עטך. אולי, אם ביום מן הימים לאחר שתסיים קורס חוזר #13 בהבנת הנקרא, תבין למה תגובתי זו התייחסה ועד כמה תגובתך עליה מפגרת ולא רלוונטית. אולי.

The Real Big Joe

Well-known member
אתה בטוח? כי לא הוצגו כאלה :). הוצג סרטון אחד שלא ניתן ללמוד ממנו מאומה. אשמח לשמוע על צילומים אותנטיים נוספים.

בכל מקרה, אין לכל הדיון הזה שאתה מקיים עם עצמך ומנסה להשית עלי כל קשר לתגובתי הראשונית בשרשור, מאחוריה אני עומד לחלוטין גם כעת, עם ובלי תמונות הוא המצאות פרי עטך. אולי, אם ביום מן הימים לאחר שתסיים קורס חוזר #13 בהבנת הנקרא, תבין למה תגובתי זו התייחסה ועד כמה תגובתך עליה מפגרת ולא רלוונטית. אולי.
די כבר עם ההשתטות. אפילו התענוג שלראות אותך עושה עצמך לחוכא ואיטלולא, מתקהה מרוב חזרות...

Harrington

Well-known member
מנהל
די כבר עם ההשתטות. אפילו התענוג שלראות אותך עושה עצמך לחוכא ואיטלולא, מתקהה מרוב חזרות...
אוקיי... ואחרי זה ששחררת עוד נפיחת השמצה, תרצה אולי להתייחס ולו לרבע מילה מדברי אליהם אתה עושה עצמך מתייחס? או שנשאיר את טענתך לפיה "הוצגו צילומים" על אף שזה כלל לא המצב כנראה כשקר שיופיע שם עד סוף כל הדורות, וגם לא נתייחס לכך שבטיפשותך העילאית תגובתך הראשונית אלי לא פחות ממפגרת לחלוטין? כאילו, לא שאכפת לי להתעלם מכל זה ולשחק בנדמה לי אם זה כל כך חשוב לך. אני רק שואל.

The Real Big Joe

Well-known member
אוקיי... ואחרי זה ששחררת עוד נפיחת השמצה, תרצה אולי להתייחס ולו לרבע מילה מדברי אליהם אתה עושה עצמך מתייחס? או שנשאיר את טענתך לפיה "הוצגו צילומים" על אף שזה כלל לא המצב כנראה כשקר שיופיע שם עד סוף כל הדורות, וגם לא נתייחס לכך שבטיפשותך העילאית תגובתך הראשונית אלי לא פחות ממפגרת לחלוטין? כאילו, לא שאכפת לי להתעלם מכל זה ולשחק בנדמה לי אם זה כל כך חשוב לך. אני רק שואל.
תזדיין בסבלנות.

לא טוב.
צריך להרוג לפחות 99.999% מהיהודים ומיד, רק, אבל רק על כך ששוב נועצים בנו עם חום,
אחרי ששוב הפיחו בנו תקוות שווא לכך שהפעם סוף סוף ניפרד רשמית מהחום ונתחיל את התקופה הקרה של השנה.
היהודים, הם ואך ורק הם אשמים במצב.
אם לא הם, אז היינו נפרדים רשמית מהחום כל שנה עד סוף נובמבר, ובאופן כללי היה לנו אקלים מסודר והגיוני בכל מאת האחוזים.

Henry0

Well-known member
אל תהיה נאיבי.
נעצרים רק האנשים, שלגביהם אין הוכחות.

משטרת בן-גביר עושה עצמה כאילו שומרת על החוק,
העצורים משוחררים בבית המשפט,
כי הם היחידים שלגביהם אין הוכחות.

הישראבלוף בשרות האפרטהייד.

certified.woke

Well-known member
אל תהיה נאיבי.

משטרת בן-גביר עושה עצמה כאילו שומרת על החוק,
העצורים משוחררים בבית המשפט,
כי הם היחידים שלגביהם אין הוכחות.

הישראבלוף בשרות האפרטהייד.
האם אתה טוען כי כאשר מגיעה המשטרה לארוע פוגרום היטלרג'וגנדי, היא מקפידה, על פי הנחיות בן-גביר, לעצור לא-מעורבים בלבד, כדי שישוחררו מחוסר ראיות על ידי שופט, בעוד הפורעים בפועל מסולקים מן המקום ונשלחים לבתיהם?

Harrington

Well-known member
מנהל
אל תהיה נאיבי.
קנונייתי פרייאר לידך :). לא היה לעולם מצליח להמציא קונספירציה כל כך מתוחכמת :). ואללה יפה, כמעט מדהים. המשטרה עוצרת רק אנשים שאין לגביהם הוכחות :). באמת לא ניתן שלא לצחוק (זה מעבר לרמת החיוך איתה התחלתי).

למעלה