|8*|תרגול 10 הבניינים (ללא 9)

מה לעשות שזה מפריע לי..

זה מעצבן כי יכולתי בקלות להוציא מאה..וגם בגלל שזה בערבית. מבחינת כל השאר לא אכפת לי 70. אם יש לך בעיות עם זה תסתדרי איתן לבד.

pilpelmemule

New member
מוכרת לי ההרגשה...

אני אחת המסודרות במחברת במגמת מוזיקה ויום אחד המורה נתן עבודה. מישהו שלא כתב כל המחצית צילם ממני את המחברת וקיבל 99 על העבודה ואני 94... אז זה כזה מציק שאת השקעת ומישהו אחר קיבל קרדיט והכל... אני מבינה אותך
אבל מבחן הבא תקבלי מאה!!!!!!!!! וד"א קיבלתי במבחן האחרון 99.5... חצי נקודה!!! אעעע!

באסה../images/Emo24.gif גם זה מבאס כי המורה הזאת לא מסתכל

מסתכלת על ההשקעה.. היא הביאה לי 99 בתעודה
בכל שאר המקצועות תמיד המורות מעלות לי נק' על השקעה.. והיא בכלל לא =\ אפילו לא נקודה
בגלל זה אני מתעצבנת כי אני כבר יודעת שיהיה לי ציון שאני לא חושבת שמגיע לי..

pilpelmemule

New member
הוו.. באמת? אצלנו השנה הוסיפו רשמית לתעודה

עמודה של תלמידות... כלומר יש ציון הישגים, ציון תלמידות (הכנת ש.ב, נוכחות וכו') ושקלול של שניהם שזה הציון הסופי... (אני לא בדיוק זוכרת כמה אחוז זה התלמידות אבל לא הרבה.. בכל מקרה זה כייף שזה מעלה אפילו בנקודה או שתיים...)

כל הכבוד על הציון !

אני מקווה שתתרצי ממנו גם-כן
אומנם הבחינה עברה, אך רציתי לדעת האם את סגורה על נושא הפועל...? אין זו חָכְמָה לעבור את הבחינה בלי לדעת את החומר באמת, כלומר וללמוד ממבחן למבחן. אם תזדקקי לעזרה נוספת כולנו נשמח לעזור לך (ראיתי שנתנו לך טיפים מצויינים בהודעות פה!!!) שבת שלום.

חח תודה../images/Emo9.gif

כעיקרון כן.. עדיין מתבלבלת לפעמים- אבל אני לא דואגת כי יש זמן ואנו עדיין מתרגלים.. תודה רבה.., כמו שבטח שמת לב אני תמיד קופצת לבקר ולא מהססת לפתוח הודעה או לנצל"ש על כל שאלה שיש לי
אז אם יהיה צורך אשאל
תודה רבה לכולכם [=

למעלה