8.5.2007

StaffordshirE

New member
8.5.2007

אני חושב שהתמונה אומרת הכל....... סוף סוף יש תאריך@$#^#$@&#$&#$ יאללה שיגיע כבר!!!!!!!!! הגיע הזמן!!!!!

העטיפה נראית סוסה

מקווה שגם האלבום יהיה כמו המראה של העטיפה

עטיפה סוסה רצח!! ממש אהבתי

אבל זה נכון שהעטיפה הזו------>(שהיא גם חזקה ברמות) הייתה אמורה להיות והחליפו אותה למען העטיפה ששמת עכשיו?

KsE

New member
לא יודע בקשר לעטיפה

אבל הלהבות והעשן בשתיהן נראים מעולה

Good Mourning

New member
בעיניי הוצאת דיסק נוסף היא סתם טעות

מגה הפכו ללהקה שמכפישה את שמה.. פעם היו להם דיסקים טובים, ועכשיו המוזיקה שלהם לא מגיעה לרבע ממה שהיתה פעם. דיסק נוסף הוא סתם הרס של שמם הטוב לדעתי. אפילו שלא אוהבים פה להשוות אותם למטאליקה, בלאקמייל וסביר להניח שגם הדיסק החדש יהיו כמו סיינט אנגר- והכוונה היא שהם יהיו מעפנים ולא מאפיינים תלהקה הטובה.

StaffordshirE

New member
בהתחלה חשבתי שאנשים הם מטומטמים

שלא מרצון, עכשיו אני מתחיל לחשוב שהכל מבחירה... כמה טמטום בהודעה אחת שלא שווה אפילו להתייחס לזה, עזוב שכל מה שאמרת על דה סיסטם זה פשוט שטויות, תאמין לי ששמעתי 3 שירים מהאלבום החדש שיכולים לקבוע שהטעם שלך במוזיקה לא שווה התייחסות.

Good Mourning

New member
ראשית, אני בת.

וידעתי שיקפוץ איזה יצור שיגן על מגה בכל מקרה. רואים שיש פה רק פנאטים שלא מסוגלים להתמודד עם האמת. הטעם שלי במוזיקה מעולה, ואל תדבר עליו כל עוד אתה לא מכיר אותי. ואני גם ממש אוהבת את מגה, אל תחשוב שלא, אני פשוט יודעת שהם הדרדרו.. ואני משלימה עם זה. מגה הם כמו מטאליקה, פלויד וסאבאת', כולן להקות טובות שהדרדרו. ו.. זהו. אל תטרח להגיב לשוא.

StaffordshirE

New member
יצור שיגן על מגה? לא מגן ולא כלום..

פשוט מציב משהו שלדעתי הוא עובדה ולא דעה. וחאלס לקרוא להם מגה.. זה מרגיז, הם לא חברים שלך..

M e n s R e a

New member
פששש, אתה הולך להיות פופולרי פה

שלא תבין לא נכון, אני ממש לא מאלה שאוהבים להקה באש ובמים, ואני לא חוסך בביקורת גם לא נגד להקות שאני ממש מעריך. דה סיסטם אלבום מעולה, שלא היה מבייש אף להקת מטאל. ולהשוות בין בלקמייל (אני מניח שהתכוונת לדה סיסטם) לבין סט. אנגר לא מביא לך כבוד רב.

Good Mourning

New member
פופולרית? אוותר.

זה שפריקים פה יקפצו עליי זה לא אחד מתענוגותיי. ולהשוות את דה סיסטם לסיינט אנגר זה לא דבר שאמור להביא כבוד, אלא דבר נכון.

M e n s R e a

New member
פריקים? וואו

תגידי, אם לא היו סטיגמות, היה לך מה להגיד בכלל? ואם כבר את אומרת שהטעם שלך כ"כ טוב המוסיקה, אשמח לשמוע אילו להקות את שומעת

Good Mourning

New member
כבר אמרתי את מה שהיה לי להגיד..

גם בלי סטיגמות, נראה לי שזה מספק. אמרתי שמגה לא כמו פעם, זה הכל. לא נאה לכם, אל תגיבו. קווין, פלויד, מטאליקה, לד זפ, מגה, סאבאת'.

NYMets Man

New member
איזה יופי

רשימה אחת עם הלהקות הכי פופולריות בהסטוריה אולי אם תפתחי את הטעם המוזיקלי המחורבן שלך לעוד להקות שמכרו פחות מ-100 מיליון תקליטים הדעה שלך תהיה שווה משהו

למעלה