8.5.2007

M e n s R e a

New member
יפה

את צמחונית, כי את לא אוהבת את ההתאכזרות לבע"ח, ומצד שני את בוחרת לשים את התפוז המכני כתמונה שלך...אחלה דאבל דטנדרט.

em AllיKill

New member
אה, אוקיי, ראיתי עכשיו..

שתיחנק השרלוליטה.

StaffordshirE

New member
זה פורום, אנשים אמורים להגיב פה..

ובדרך כ"כ הודעות דביליות כמו שלך מעודדות תגובות

Good Mourning

New member
היית מת שהן דביליות.

זה שאתה והחברים הוירטואלים שלך לא מוכנים לקבל דעה אחרת זו בעיה שלכם.

Good Mourning

New member
גם יש הבדל בין דעה מציאותית ומוצקה

לבין דעה של אנשים אובססיביים שלא רואים כלום מעבר לזה שהלהקה שלהם מושלמת וטובה לנצח.

Good Mourning

New member
ואני אמרתי שהם היו ושחבל שהפסיקו.

אניוואי, אנד אוף דיסקאשן? כן..

M e n s R e a

New member
היי

שמעי, גם אם הייתי הולך לפי מה שאת אומרת, אז עדיין-לפחות למגהדת' הייתה תקופה טובה של 15 שנה. וזה בניגוד אליך, שלא הצלחת להחזיק 5 דקות בפורום שלהם בלי שכולם ישנאו אותך.

בהתחלה לא הגבתי על מה שאמרת,

אבל בהמשך השרשור פשוט ראיתי שאת מפגרת כמו נעל, ואז גם מסתבר שאת צמחונית, אז בכלל... קיצר, לכי תרדי ל"פריקים" שלך יא חתיכת נעל סטיגמטית, ותשאירי לגברים לדבר על מגאדת', סבבה? למה את כבר מכירה פה אנשים שאת ישר שופטת? וזה שרשמת שעת שומעת קווין מביישת את כל המעריצים של הלהקה המדהימה הזו בעולם, וכנ"ל פינק פלויד וסבאת' ומגאדת', כי לגבי מטאליקה יש להם מספיק מעריצים מפגרים.. אבל למה להיות נעל? לבוא לפה, לכתוב דבר כזה, ואז בגלל שלא מסכימים איתך (כמה מפתיע!!!) תתחילי לקלל אותם? גט א פאקינג לייף.

Good Mourning

New member
...

קודם כל, מה הבעיה שלך עם צמחונים? זה לא קשור לנושא בכלל, אז אל תערב. שנית, אנלא מביישת שום מעריצים. ואני לא מעריצה של שום להקה, אני רק שומעת אותן. ולקלל? לא הוצאתי שום דבר כזה מהפה עד שלא הוציאו עליי.. קרא שוב ותבין. חיים יש לי, אל תדאג. על מה עוד חפרת..? אה, נעל סטיגמטית שתביא לגברים לדבר? נעל לא, סטיגמתית קצת, ושתביא לגברים לדבר? שוביניסט מפגר. קיצר, עד שסיימנו את זה אתה לא אמור לבוא ולנסות לריב. זה רק מראה שכל פעם איזה אובססיבי למגה יבוא וירצה להרוג אותי על שאמרתי משהו שלא נראה לו.

Octavarium

New member
חחחחח

"שוביניסט מפגר" אני מניאק אם את תחליפי את בעלך אי פעם בפתיחת סתימה בצינור של הברז אני מניאק אם לא תדרשי מהגבר שלך להיות ג'נטלמן אני מניאק אם בסופו של דבר לא תהיי זו שמטפלת בילדים אני מניאק אם |הכניסי פה עוד הרבה דוגמאות שלא עולות לי לראש בכזאת שעה| בכל מקרה... אני בטוח שאת גם שוביניסטית קצת בעצמך.. את וכל ה"פמיניסטיות" האלה שיש לנו בארץ... לא יודעות מה זה אפילו

Good Mourning

New member
צקצק.

בעלי לא יפתח סתימה, נקרא לבעל מקצוע. בעלי יהיה ממילא ג'נטלמן, אז לא אצטרך לבקש. לטפל בילדים.. אני מניחה ששנינו נטפל. ואנלא פמיניסטית.

למעלה