.

• פותח הנושא acid
  • פורסם בתאריך

Zoharrr

New member
Cיקשת שאני יענה..

אז זלא, אני לא חושבת שיש בחורה כזאת. אתה מבקש מישהי מאוד מושלמת,מישהי כזאת יש אוי אם היא גדלה בתוך קופסא מקריסטל. לכל אחת יש את השריטה שלו,ההפרעה שלו,הבעיות שלו, כמו שמין הסתם גם לך יש... הרעיון הוא לדעת איך להתמודד גם עם זה ולהמשיך לחיות עם זה בכיף ובאהבה. :)

Paranoid Eyes

New member
יקירתי

שריטות, הפרעות.. ובעיות.. זה לא סותר כלל וכלל את מי שהוא ביקש.

Zoharrr

New member
אני חושבת שכן.

אני חושבת שלכל אחד יש מין "שריטה" ודווקא לבחורות השריטה הזאת מתקשרת לדברים הספציפיים שהוא ביקש, כמו חוסר ביטחון עצמי,פחד מאינטימיות,פחד לבטא את עצמה. אני חושבת שאולי קיימת בחורה אחת כזאת מתוך 30. ואני לא חושבת שצריך להיות כזאת.

Paranoid Eyes

New member
ממש לא...

שריטות זה לאו דווקא דבר רע, זה חלק ממי שאתה. אלא אם אן הבחורה סנובית לגמרי, חושבת שהיא מתת האל לבחורים.. וכו וכו... כן זו שריטה שעדיף לא להתקרב אליה. אבל עם כל דבר כמעט אפשר וניתן להתמודד. הכי חשוב שבסופו של דבר, יהיה לך על מה לדבר עם הבנאדם, שהוא יצחיק אותך שהוא יבין אותך ידע להקשיב..ולא ישפוט. שיהיה אדם חם. ולא יזיק שהטעם שלו במוזיקה יהיה איכותי P: כל זה לדעתי, לא סותר... ויכול להתקיים גם עם שריטות.

Paranoid Eyes

New member
לאהבה אין גיל...

אל תתבייש להתחיל עם גדולות ממך :) לא תמיד הן אומרות לא.

RVD18

New member
אז תחכה

עד שתמצא מישהי עם מנטליות בוגרת בגיל שלך או אפילו יותר צעירה ממך, יש כאלה גם. או אחת שלא יפריע לה הגיל. כולה בן 19, סבלנות :)

g a z

New member
לי יש קצת...

אני לא חושבת שהדרישות שלך הן כאלה גבוהות ולא סבירות, אבל אני רוצה להזכיר לך שכולנו בני אדם. אנחנו לא עוגה שמכינים אותה מכמה חומרים, מערבבים יחד ושמים בויטרינה של הקונדיטוריה. אם אתה מאלה שמחפשים XYZ ופוסלים כי אחד המרכיבים, ולו ה"שולי" ביותר חסר או לקוי, אז חבל... וחוצמזה, אני לא בטוחה אם צריך לחפש או לחכות, זה בפרוש לא שחור ולבן. צריך פשוט לחיות. זה מגיע בשלבים לאט לאט... צוברים נסיון, בסוף היא תגיע בשניה שהכי לא תצפה לה. תעסיק את עצמך, תרגום לאנשים להרגיש בחסרונך (בצורה חיובית, כמובן), תרגום להם להתעניין בך, מתוך רצון שלהם. פתאום היא תצוץ שם ביניהם.. אל תדאג. יהיה פסדר!

למעלה