>>>>>>>>>>>

Dislop

New member
בהחלט לא, אתה תחוסל 5 דקות אחרי זה

לא חבל על המדינה שלך?

חחחחח

מצחיק לראות את שונאי הציר מחפשים פה צומי בפורום. יום טוב שיהיה לך

חן בבלי

New member
חבל../images/Emo70.gif

אתה תתקוף ואתה תרד לכוח משהו כמו נגיד 5T...שם אני ייחכה לך עם 330 תורים עכשיו.. אני יוריד ואתך כל-כך חזק במילא אין מטרות של CNA ואכילס...

חן בבלי

New member
עוד פעם הוא עושה שטויות.

עמי הכל נזכר בראש אל תדאג. אחר-כך אל תבוא ותגיד לי הכל בצחוק כן ?

עמי1986

New member
חחחחחחחחח כן שניה כי אני מפחד ממך..

אז הכל בצחוק חחחחחחחחחחחחח חן תזכיר לי בדיוק מי אתה??

b l i p

New member
אני חייב להודות שזה לא כזה יעיל...

תראה, מילא היית תוקף אותו... אז מה לעשות, תקפת הבנו... מכל סיבה (מופרכת ככל שתהייה) קרה... אבל לבוא ולהגיד שאתה חושב על לתקוף אותו זה כמו לשים מוקשים (פשוטו כמשמעו) מתחת לרגליך...

T F M

New member
הוא שאל אם כדאי לתקוף אותו

כלומר הוא רוצה את דעת הפורום. דעתי בנושא לך על זה.השאלה אם ילך,זה כבר עיניין שלו. יש כאלה שאוהבים להוסיף עייינין להשמדה ובערך "להזהיר" מראש. התוקף כך או כך יושמד,אז זה לא כזה משנה=\... כמו כן לאחר דעת הקהל שיגיד למשל ברובו כן,הוא יכול לחכות כמה ימים ואז להשמיד,שהמדינה כנראה לא תיהיה מוכנה. או להפך רק לדבר. לפי דעתי,לך על זה....

gmscontroll

New member
כנראה אתה היחידי שלא מבין

שלא כדאי... כי זה די מובן מהתגובות כאן... מדובר בציר אז מה הקטע... כמו שישימו מדינה של אורי או משהו. מה ההתלהבות?

R O Y I 1

New member
לפי הניק שלו ואיך שהוא מציג את

השאלה ... נראה לי שהוא סתם מאיים פה על מישהו ... כאילו ... " הנה סימנתי אותך" בקיצור ... תשמיד !!! תוסיף קצת צבע מהציר למשחק

T F M

New member
../images/Emo45.gif בקיצור ולעיינין הבאת את זה.

gmscontroll סתכל על מה שהוא אמר. כמו כן ניתן לראות שיש עוד כאלה שאומרים תשמיד או דברים כאלה. אתה רואה שזה לא רק דעתי.

T F M

New member
תגובה:

האם אסור לי להביע את דעותי?לא שאמרת שלא,אבל ככה משקפת שאלתך. הוא שאל אם שווה לו לתקוף,ולכן הבאתי לו את דעתי שהיא "לך על זה". שווה לו להשמיד,איני חושב שאם הוא לא היה רוצה להשמיד,אז הוא היה מפרסם את הודעה זאתי. לכן השיקול שלו זה האם שווה להשמיד,כמו שאינכם נתתם לו את התשובה המלאה,ואתה לא ענית לו תשובה מלאה:"לא,כי..."או להפך "כן,כי...",איני חייב לענות על שאלה זו(בכללי אף אחד גם לא מחייב לרשום תגובה). אך בכל זאת אענה: שווה לו לתקוף,ברגע שאחד תוקף,כנראה שהוא יגרור אחריו עוד כמה שיתקפו,הוא יעלה את המורל אצל ה"מורדים", וככל שהכוח שהוא יוריד יהיה יותר למעלה ככה המורל יותר יעלה(אנחנו חבורה הוא אחד ותראו מה הוא עושה אנחנו יכולים יותר), כמו כן הוא יגרום להם לאבד כוח,לא רק ההשמדה והמפעלים(הכוח לאותו רגע נתון זה כוח שהלך,המפעלים זה מקור אנרגיה שמשמש גם לעתיד,ולכן חשוב),חוץ מהכוח שאיבדה אותה מדינה המדינות שינקמו יאבדו כוח,תורים ועוד,ההצעות שלי! לתוקף הן:תתקוף!!!תתקוף ותשמיד תאזן צבא תקנה נגד אטון וביולוגי תאזן צבא משהו טוב בלי טנ"ט הם יגיבו תעשה כוננות ולא ישמידו אותך בכוננות ואם כן בהרבה תורים והרבה מדינות תוקפות,כמו כן ההמלצה הכי גדולה שאני יכול להביא לך נכון לרגע זה תתקוף ביום שבת!יום שבת בערב או לפני העידכון בקיצור! הסיכויים שישמידו אותך פוחתים תוכל לעשות יותר נזק!ואף להיתקיים. ככה עכשיו כל המשחק מתכנן לתקוף עד העידכון בשביל אדמה,המתאבדות תוקפות לפני העידכון ויוכלו אולי להרוס אף עוד..או שיקח יותר תורים להשמיד אותן.

תפסיק לחפור כבר.

כל הודעה שלך אפשר לתמצת למשפט וחצי. האנשים שהגיבו כאן הם אינטרסנטים? רובם לא מהציר בכלל. מי שכן אינטרסנט כאן זה אתה, כי אתה שונא את הציר, ולא אכפת לך מהמדינה של הבחור ששלח את ההודעה, אכפת לך רק מעצמך. אתה יודע מה אני חושב עליך.. ואחרי כל הודעה והודעה שלך אתה מוכיח לי שאני צודק. אני מתבייש שהיית במאפיה.

T F M

New member
אתה יודע שאני צודק,ולכן אתה לא מביא

לי תגובה עיניינית לכל הודעה שפרסמתי,ראיתי בחור בציר שהגיב לי יפה תגובה עיניינית,הגבתי לו בחזרה יפה. תשאל את:"gmscontroll"אם הוא בציר או לא...הגבתי לו יפה. אם אינך אוהב את החפירות שלי,אינך חייב לקרוא אותן. לצערי אם מישהו אחר ירשום תגובה עייניית כן הייתי עונה לו על מה שאמרת,כל עוד זה לא אתה. אתה לא שווה את התגובה שלי,ולא שווה את זמן התגובה. אני לא ירד לרמה נמוכה כמו שלך,אקלל בפורום וארד לפסים אישים,ולכן לא הגיב לך. כמו כן אם הודעתי לא מוצאת חן בעינך איני מחייב אותך לקרוא,או להגיב לה,זאתי החלטה שלך. הפורום חופשי לכולנו,אני אחפור כמה שארצה,לפני שאתה אומר לי להפסיק לחפור,תבקש יפה מחבריך שהגיבו לי שלא יגיבו לי וככה לא הייתי כנראה מגיב להם בחזרה(לא היה לי על מה). אמרתי בערך את שלי,תגובה ממני אתה לא תקבל,רוצה תגובה?תשלח את מנהל גיוסים של המאפיה ותגיד לו מה לרשום,לו אני אגיב. ואתה יודע מה? אני מתביש, אני מתביש שאתה מנהל את המאפיה,בן אדם עם רמה כל כך נמוכה.

תגובה ענינית?

מה שרשמת זה סיפור יפה, אבל הסיכוי שמישהו יושפע מהעובדה שהבחור כן ישמיד את המדינה הזאת הוא אפסי. התוצאה היחידה מהתקיפה שלו תהיה שהבן יושמד ועל זה כולם כאן מסכימים. בקשר ל"אתה לא שווה תגובה שלי".. אם אני לא שווה תגובה, למה אתה ממשיך להגיב לי? כנראה שאני כן שווה תגובה. אתה פשוט חוזר על עצמך כל 2 משפטים שזה מצחיק :) קללות.. אני עברתי על התגובות של אליך בשרשור הזה ולצערי הרב לא מצאתי קללות. ד"א אני כן הגבתי לך תגובה ענינית.. ואפילו עובדתית. אתה מכרת לו סיפור מארץ האגדות. היית אומר שיחכו לו 70 בתולות בדפי ההיסטוריה זה היה נשמע כבר יותר טוב.

T F M

New member
תגובה:

אם אני היחיד שלא מבין שלא כדאי,אז כנראה אני הייתי שואל את השאלה עם הפרינט. מהתגובות כאן למדתי שרובם נעים על אינטרסים אישיים,כלומר אלה שהגיבו לא רוצים שהציר יפגע בגלל סיבות מסוימות(נמצאים בציר או היו בו או אוהבים אותו),אין זה אומר שמה שהם אומרים אמת לאמיתה,זה רק העתיד יגיד אם יעשה זאת. חברי הציר אינם רוצים שיאבדו לציר מדינות,ולכן יעשו הכל על מנת שזה לא יקרה,כמוך וכמו עדו. אם הוא שאל אני הביע את דעתי,אמרתי את דעתי:"לך על זה". ענית עיניניי תקבל תשובה עיניינית. כמו כן אם אני היחיד שלא מבין שלא כדאי לתקוף,תסביר את העבודה שכן מתאבדים עליכם,שכן נגרמות מלחמות עם הציר,שכן פותחים על הציר במלחמות,וכן תוקפים אותכם.

למעלה