תגובה:
האם אסור לי להביע את דעותי?לא שאמרת שלא,אבל ככה משקפת שאלתך. הוא שאל אם שווה לו לתקוף,ולכן הבאתי לו את דעתי שהיא "לך על זה". שווה לו להשמיד,איני חושב שאם הוא לא היה רוצה להשמיד,אז הוא היה מפרסם את הודעה זאתי. לכן השיקול שלו זה האם שווה להשמיד,כמו שאינכם נתתם לו את התשובה המלאה,ואתה לא ענית לו תשובה מלאה:"לא,כי..."או להפך "כן,כי...",איני חייב לענות על שאלה זו(בכללי אף אחד גם לא מחייב לרשום תגובה). אך בכל זאת אענה: שווה לו לתקוף,ברגע שאחד תוקף,כנראה שהוא יגרור אחריו עוד כמה שיתקפו,הוא יעלה את המורל אצל ה"מורדים", וככל שהכוח שהוא יוריד יהיה יותר למעלה ככה המורל יותר יעלה(אנחנו חבורה הוא אחד ותראו מה הוא עושה אנחנו יכולים יותר), כמו כן הוא יגרום להם לאבד כוח,לא רק ההשמדה והמפעלים(הכוח לאותו רגע נתון זה כוח שהלך,המפעלים זה מקור אנרגיה שמשמש גם לעתיד,ולכן חשוב),חוץ מהכוח שאיבדה אותה מדינה המדינות שינקמו יאבדו כוח,תורים ועוד,ההצעות שלי! לתוקף הן:תתקוף!!!תתקוף ותשמיד תאזן צבא תקנה נגד אטון וביולוגי תאזן צבא משהו טוב בלי טנ"ט הם יגיבו תעשה כוננות ולא ישמידו אותך בכוננות ואם כן בהרבה תורים והרבה מדינות תוקפות,כמו כן ההמלצה הכי גדולה שאני יכול להביא לך נכון לרגע זה תתקוף ביום שבת!יום שבת בערב או לפני העידכון בקיצור! הסיכויים שישמידו אותך פוחתים תוכל לעשות יותר נזק!ואף להיתקיים. ככה עכשיו כל המשחק מתכנן לתקוף עד העידכון בשביל אדמה,המתאבדות תוקפות לפני העידכון ויוכלו אולי להרוס אף עוד..או שיקח יותר תורים להשמיד אותן.