>>>>>>>>>>>

לא אומרים אמת לאמיתה?

תפסיק להאכיל את עצמך באשליות שאתה בונה לעצמך. אלעד, במקום לזיין את השכל, אם האנשים כאן לא אומרים אמת לאמיתה תשיג מדינה ותקוף את הציר. תפסיק להיות כזה גיבור במילים. אתה האינטרסנט הכי גדול פה, כל הודעה שלך בונה מאינטרסים אגואיסטים שלך.. הוא שאל אם שווה לא, והתשובה היא שלא שווה לו מכיוון שהוא יושמד. אותו דבר אם יפרסמו הודעה דומה לגבי מדינות של אורי, ארנה השף ועוד בריתות גדולות..

T F M

New member
תגובה:

אמרתי את דברי בהודעה מעל. כיוון שאינך אוהב שאני חופר הקל עליך במשפט סיכום: "אתה לא שווה את התגובה שלי,ולא שווה את זמן התגובה." נ.ב גיבור במילים?לבינתיים אני לא מאיים שאני אעשה כך וכך,אני פועל אבל בשקט,בלי הודעות ובלי כלום,עובדה שאתם לא יודעים מזה,והעדפתי לא לדבר ולכן לא דיברתי או אדבר על זה,אני דוגל ב"פחות דיבורים יותר מעשיים",וראיתי איך מנהיג גדול כמוך יודע לנסח משפטים יפים מאוד(משפטים=קללות).

אני רק רוצה להבין משהו :)

אתה חושב שכשאתה אומר ש"אתה לא שווה את התגובה שלי, ולא שווה את זמן התגובה" ואחר כותב נ.ב ומגיב לי.. אז זה לא נחשב? [=

T F M

New member
הוא לא צודק.

התגובה הנוספת שהבאתי לו,אינה ביזבוז זמן,אולי עליו כי הוא לא שווה אותה,אבל לא רק הוא רואה את התגובה,אלה גם שאר חברי הפורום,ולכן אם הגבתי אין זה אומר שאני מדבר איתו במסנג'ר גם או כל דבר אחר. הגבתי בשביל להראות לכל הפורום שיש בו אנשים ששווים את הזמן,למען שאר הקהילה ולא למען בן אדם אחד,כמו שמישהו ישאל אותי באיזה ברית אתה,אולי הוא שאל אבל יש עוד כמה שמתעניינים.

אבל

לפני רגע אמרת לו שלא תגיב לו יותר ולא תחפור כי הוא לא שווה תתגובה שלך.. והנה הגבת..\: חוצמזה כולם פה נאבים היחיד שתותח במשחק הזה הוא מי שמחזיק במס' הראשון הפעיל! (תומר פרסם תמס' בבקשה אתה נכנס כאן לתמונה.) תשאל למה? כי הוא הצליח לשמור על המדינה שלו קיימת הכי הרבה זמן. עובדתית , ערן אומר שז משחק אסטרטגיה לא מלחמה. כנראה שהאסטרטגיה שלו טובה (והרי הוא לא יכול להישאר מעל 3 חודשים רצוף בחופשה..)

אבל הוא כן צודק. ../images/Emo6.gif

הגבת אליי מכל מכל הבחינות הקיימות. גם מבחינת חוקי בשרשור, וגם מבחינת התוכן, הגבת ישירות למה שאני אמרתי. אתה מוזמן להמשיך לכתוב חפירות שרק גורמות לך להראות ההפך מהתדמית שאתה מנסה לייצר לך (אמרנו וואנה בי עומר?). אתה מוזמן להגיב לי עוד פעם בשביל שכולם יראו

moshon969

New member
תשמיד .

אבל תעשה את זה בשקט . בלי הרבה רעש . אם כדאי . מה זה אצלך נקרא כדאי ? תנסה ותראה. אם כדאי או לא .

dsd2003

New member
תשמיד...

ותושמד אחרי זה... וזאת לא מטרה משו מיוחד..

T F M

New member
עדיף עם כזאתי עם יותר תעשייה...

אבל זאתי עדיין מטרה:)...

gmscontroll

New member
אני בכלל לא

לא בציר.. אבל TFM מעניין אותי מאיזה ברית אתה...

T F M

New member
גם אותי מעניים מאיזה ברית אתה...

ואני בלי ברית:). אבל אם אתה מרגיש צורך לנקום בי או כל אחד אחר,יכול לנקום בברית שהייתי בה אם זה יעוזר לך=\ . המאפיה. ותזכור:) המאפיה=ציר=הנזה...(זה המנהלים שלהם אומרים,לא אני) ככה שזה לא משנה את מי אתה תוקף מהם,אתה מוריד לכולם את אותו כוח:). המשך יום נעים.

gmscontroll

New member
מה זאת אומרת אתה בלי ברית?

אם אתה בלי ברית אז אין לך מדינה מעל 100 מיליארד... ואם יש לך אז אתה בברית כלשהי, רק שאתה לא מפרסם

gmscontroll

New member
דרך אגב

למה אתה כבר לא במאפיה? אם אפשר ספר מה היה.. (סתם מעניין)

למעלה