*_*סקר אישי חובה*_*

KARINOOSH

New member
*_*סקר אישי חובה*_*

מה הכי משנה לכם? אופי או יופי.. זאת שאלה קצת קשה לענות ואני מבקשת שתקחו את השאלה ברצינות רבה!! זה חשוב.. :) קרינ´וש

MetalBoy

New member
אופי!!

אלא מה?? למשל יש לי ידידה מאד מאד יפה אבל כזה בנאדם דפוק.. לעומת זאת אני מכיר אחרת שהיא הרבה פחות יפה ובנאדם אחלה ואני מחבב אותה.. אני מעדיף אופי! חוץ מזה ברגע שיש אופי הבנאדם נראה יפה מטאל

djoren

New member
בואו נוותר על הצביעות לכמה דקות..

אני לא אשקר ואגיד שיופי הוא כל מה שחשוב לי, אבל הוא די חשוב. לפני כשנה הייתה לי חברה פצצה לא נורמלית, אחרי חודש נפרדנו, למה? גיליתי שהיא כזאתתתתתתתת מכוערתתתתת מבפנים, חבל על הזמן. אני חושב שאני אסתדר עם מישהי שהיא בסדר-חיצונית, ויש לה אחלה אופי. במילים אחרות, 70% לאופי, 30% ליופי. אורנו´ש..

נריה_ה

New member
מסקרן אותי לדעת למה אתה קורא מכוערת

מבפנים? תן דוגמאות בבקשה... נריה

**Blue-Lagoon**

New member
אממ שניהם

כאילו אי אפשר לצאת עם מישהו מכוער לגמרי שלא תמשכי אליו... אבל גם שהוא לא יהיה מטומטם כזה אויש זה מזכיר לי את חבר שלי לשעבר הוא גם לא נראה משהו וגם היה מטומטם בטירוף טוב שזה היסטורי :)

xflil

New member
יש לי תשובה שונה

ברגע שאתה מתאהב באופי של מישהו היופי שלו מתעצם הרבה יותר ממה שהוא היה קודם... במיוחד כשאתה יודע כשיש לו משהו כלפיך, זאת אומרת אתה רואה אותה בצורה אחרת... ולאחר שנפרדים, אחרי זמן מה, הוא חוזר להיות אותו פרצוף, אפילו יכול להיות מכוער... מתן...

xflil

New member
איזה כייף להסכים איתך על משהו! ../images/Emo13.gif

תודה

wildflower**

New member
../images/Emo39.gif

שילוב של שניהם.....:) אבל האופי הוא הדבר הקובע כמובן.... לפחות מבחינתי.... בר

פאני1

New member
לפי דעתי...

הכל תלוי בבן אדם עצמו... מצד אחד אם בן אדם מאוד נחמד , אבל מאוד מכוער אז אי אפשר יהיה לדבר איתו, ולהסכל עליו כי הוא דוחה, ולא משנה כמה הוא נחמד.... אבל מצד שני אם יש איזו שהוא חתיך ( בראד פיט לדוגמא ) והוא ממש חתיך , ויפה אבל הוא מתנשא ומגעיל וחושב על עצמו, גאז גם לא נעים להימצא אם בן אדם כזה ( טוב... למרות שיש בנות שלא אכפת לכם מהאופי... ומוכנות לשכב איתו ) אבל לדעתי אי אפשר להחליט מה חשוב , אבל לפי דעתי האישית צריך להיות גם יופי וגם אופי ( וזה מאוווווווווד קשה למצוא!!!)

דבר ראשון זה איך הפנים נראים

עם הפנים יפים ומיוחדים זה מקרין על האישיות של הבנאדם

אופי

כי אין מה לעשות: אם האופי ש האנשים קקי בלבן אני פשוט לא יכולה לסבול להיות לידם. היופי נעלם כמזדקנים. האופי נשאר. גלית

למעלה