*_*סקר אישי חובה*_*

גם אופי וגם יופי= שילוב קטלני ../images/Emo8.gif

תיראו ברור שהיופי קובע משהו כי את\ה לא תבוא\י לבן אדם מכוער ותגיד\י לו: "אתה ניראה לי מזה נחמד".. כשאת\ה מתחיל\ה עם בחור\ה ברחוב אז הדבר הראשון שמושך אותך זה היופי כי את\ה לא יודע\ת מה האופי של הבן אדם... אבל ברור שהאופי הוא גם קובע.. דוגמא כשהייתי בכיתה ז´ (עכשיו אני עולה ל-י´) היו לי ילדים חדשים בכיתה ובמשך שנה היה לי איזה ילד שאף אחד לא דיבר איתו.. כי הוא לא היה בוא נגיד לאונרדו דיקפריו במיוחד.. הקיצר הבן אדם הזה מזה סיקרן אותי אז הלכתי ודיברתי איתו.. וגיליתי שהוא אחלה בן אדם עם חוש הומור הורס ומאז נהפכנו לידידים מזה טובים. האופי הפך אותו לבן אדם יפה הוא תמיד הקרין שימחת חיים ולא יודעת מה, הוא באמת בן אדם מאוד מיוחד.

עדן*

New member
אני חושבת ש.....

דבר ראשון הוא יופי- כי זה הדבר שמושך אותך ישר לדבר עם בן אדם. האדם לא צריך להיות מלך היופי אבל צריך להיות נאה.. אחר כך בא האופי שהוא בעצם זה שקובע אם נשאר בקשר או לא. זה בעצם מה שקובע אם יש על מה לדבר... היופי חשוב להתחלה אבל האופי הוא זה שבעצם באמת חשוב להמשך הדרך... ביי עדן

גם וגם וגם וגם......

אבל תלוי בשביל מה קרין.. בשביל ידידים זה משהו אחד.. בשביל חברים זה משהו אחר... בשביל חברות טובה, גם האופי וגם היופי מאוד חשובים... אי אפשר להיות עם מישהו .. כמה נחמד וחמוד.. ומציחק שלא יהיה.. אבל אם הוא מכוער, ואי אפשר בקושי לחבק אותו.. ולהימשך אליו.. זה לא שווה.. ולהיפך... בקשר לידידים... יופי קצת פחות משנה... אבל מה שבטוח... אופי תמיד צריך :).. יום טוב }{

לפעמים זה ולפעמים זה

לפעמים בן אדם רואה אישה יפה והוא רוצה אותה ולא איכפת לו עם היא מגעילה

Night Star

New member
אמממ....אני חושבת ש..

היופי זה חלק מהאופי.. עד כמה שזה ישמע מוזר לפני כמה ימים אני וחברה שלי דיברנו על זה,והחלטנו שהיופי הוא חלק מהאופי... אני לא ארחיב ולא אפרט.. אבל זה מה שאני חושבת שלכם טל

בת14

New member
היי ../images/Emo13.gif

לדעתי אופי זה הכי חשוב, כי....פשוט ככה, אבל רציני לא נראה לי שאני אצא עם מישהו חמוד, נחמד וכו´ ושיש לו פרצוף תחת...כאילו תהיו רציניים, צריך מישהו נחמד ושיראה מינימום "נחמד" כי נראה מי מכם יצא עם מישהו שאם מסתכלים עליו בא להקיא

gilad17

New member
יופי

ת מיד חשבתי שאני בן אדם מעמיק ולא שיטחי כיהייתי דלוקה על אנשים שלא נראה כל כך טוב הגעתי למסקנה שכשאני אוהבת מישהו והוא נראה טוב אז אני מרגישה פרפרים בבטן ואם יום אחד אהבתי למחרת כשהוא יראה לי מכוער אני לא יאהב אותו בגרוש לא נראה לי שזה סתם משיכה מינית או משהו כזה כי אני מרגישה ממש מאוהבת כשהם נראים טוב ואני לא אם זהבגלל שאני מעדיפה יופי על אופי(מסתבר)או שזה משהו אחר..

lital love .E.

New member
זה תלוי........

את חבר שלי פגשתי דרך האינטרנט אז בהתחלה דיברנו בטלפון כמה ימים ורק אחר כך נפגשנו אבל אני ראיתי עוד קודם תמונה שלו אז זה לא נחשב כי ממש נדלקתי עליו כשראיתי את התמונה וכשדיברתי איתו ראיתי איזה בן אדם מיוחד הוא והתאהבתי בו וכשנפגשנו אז בכלל......... אבל הוא לעומתי לא ראה תמונה שלי אז כפי שהוא טוען הוא התאהב באופי החמוד והמתוק שלי אז זה רק מראה שגם האופי לפעמים קובע. אוהבת ליטל

MetalBoy

New member
חיייבת לזרוע מלח על הפצעים :))

לא נורא מתי שהו בגיל 70 אני אהיה קשיש לוהט ושובר אינפוזיות... מטאל

MetalBoy

New member
חי חי.. כל בת מעל גיל

67 תרצה אותי.. אני הפביו של מכונות ההנשמה! מטאל

בוא נגיד שדבר ראשון אופי....

למרות שחייבת להיות משיכה. אחרת זה לא עובד... בדר"כ (אם זה לא אהבה שפרצה מידידות) הכרות היא רק בגלל היופי..ואחרי זה..אם גם האופי טוב אז אחלה! אבל גם אם הוא היה דוגמן והכי שווה שיש...לא הייתי רוצה מישהו שאפשר אפילו לפתח איתו שיחה נורמלית. למרות שלבני-נוער זה בעיקר היופי,לא?

MetalBoy

New member
לא!!!

נכון יש משיכה לאנשים יפים אבל לרב האהבה באה מהאופי ולא מהיופי!! ד"א כשלמשהו יש אופי אחלה הוא נראה גם בנאדם יותר יפה! הננס על הכבשה השחורה

keren007

New member
מסכימה לחלוטין

הכרתי לפני איזה שנה מישהו מכוער, בחיים לא היית חושבת עליו כיותר מידיד, אבל אז גיליתי שיש לו אופי מדהים ו...... התאהבתי בו. מאז הוא נראה לי בנאדם הרבה יותר יפה....

*mishel

New member
אנשים, אנשים. אחת התכונות שאני הכי

אוהבת אצלי היא העובדה שיופי פשוט לא מזיז לי. פשוטו כמשמעו. חברות שלי רואות בן אדם ´יפה´ ומציינות את זה שהוא יפה. ואני- נדה. לא מזיז לי את קצה האצבע. אפילו לא נראה לי יפה. מה לעשות.... לעומת זאת, אם אני מתחילה לדבר איתו, והבן אדם נראה לי נחמד וזה, פתאום אני מרגישה אחרת, אני מרגישה שהבן אדם עצמו יפה, לא החיצוניות שלו. אני פשוט לא רגישה ליופי. היה לי חבר שמן, חבר נמוך, חבר עם מלא חצ´קונים (אוי, הוא היה חמוד!), ועוד כמה אנשים שהייתי מאוהבת בהם (ולא יצא מזה כלום) שלא נראו בדיוק כמו בראד פיט. אני ממש לא מחפשת יופי.יופי לא משפיע עליי. להיפך, גיליתי שלפעמים אנשים שיפים יותר מידי, הם חארות. בכל מקרה, בשבילי זה 100% אופי. תקראו לי צבועה או מה שלא יהיה, ויכול להיות שאתם אולי חושבים עכשיו שאני מכוערת, אבל אני לא (ולא מפחדת להודות בכך). הייתי אומרת, שהדבר היחיד שהורס את המערכות יחסים שלי, הוא שתמיד אני מוצאת את עצמי עם אנשים מתוסבכים... המממ מישל

MetalBoy

New member
את לא צבועה את עם סגולה

מה לעשות אין הרבה אנשים כמוך.. ואנשים עם אופי הם בד"כ אנשים שסבלו הרבה בגלל זה הם מתוסבכים! מטאל

Nagini Potter

New member
אופי יותר חשוב

כשאתה באמת אוהב מישהו, הוא נראה לך הכי יפה בעולם, לא משנה כמה הוא מכוער. היופי הוא חלק מעסקת החבילה שבאה עם אהבה אמיתית, אבל האופי זה דבר שבן הזוג צריך להביא מהבית..... Nagini Potter

למעלה