...*_*

The Mad Hatter

New member
...*_*

התחשק לי לפתוח שרשור חדש כי כבר לא נפתח כאן אחד המון זמן ואנשים במצוקתם החלו לדון בשאלה-האם טאז כוסית או לא (כן) ? אז חשבתי לי על נושא, ולמרות שהיו הרבה דיונים דומים אליו בעבר, לא אכפת לי. אם לכם אכפת, אתם מוזמנים לנצל את השרשור הזה למטרות נעלות יותר. ובכן, איזה דמויות מעולם הדיסק הייתם רוצים להפגיש עם..אה, דמויות אחרות מעולם הדיסק או כל דמות אחרת מכל מקום אחר (טאז הכוסית, למשל)? אז בתור התחלה-תשובה ספונטנית שלי-סוזאן עם גראני, כי הן צריכות להיפגש מתישהו. אולי בפעם אחרת אני אענה יותר לעומק (עד כמה שאפשר..P:) ובינתיים-יום טוב לכם, אנשים חביבים.

The Mad Hatter

New member
*מנצלת את עצמי*

נשמע מוזר.. בכל מקרה, בcollector's guild דיברו על דבר חדש (אני לא בטוחה מה זה. ספר, דיסק? אני מניחה שספר, אבל זה לא ברור במיוחד) שפראצ'ט עתיד להוציא הנקרא going postal. לא מצאתי על כך שום דבר מיוחד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו מכם יש יותר מידע בעניין. (ואם מישהו יודע על עוד פרויקטים עתידיים מלבד a hat full of sky, מה טוב) אה, אגב, בעקבות פרץ יצירתיות ציירתי לעצמי כמה ציורים קטנים של עולם הדיסק, אבל הסורק לא עובד לי. רק שתדעו שלפחות התאמצתי..! P: ואולי יום אחד אני אצליח להעלות את זה..

The Mad Hatter

New member
..ואם כבר,

הנה העטיפה של a hat full of sky, אם מישהו עוד לא ראה. נראה חמוד, אבל אחרי שהתרגלתי לג'וש קירבי המנוח, זה די מוזר לראות עטיפה רגועה כזו... ואם אתם כבר פה, מישהו מוכן לעזור לי ולכתוב הסבר מפורט למה נקראת טרילוגיית הנומים the bromeliad? (קראתי בינתיים רק את הראשון בסדרה..)

Athaclena

New member
אני אנסה להסביר

בספרים האחרים (או שמא רק בשלישי? לא בטוחה) מוזכרים צפרדעים קטנטנים מזן מסוים (צפרדעי עצים) שגרים בפרחים שגדלים על עץ מסוים ואף פעם לא יוצאים ממנו וסופרים על 1 ויכולים להגיד רק _._._ mip _._ ...או משהו כזה, אולי אני אבדוק את עצמי בבית עם הספרים אח"כ. אם את רוצה הסבר יותר מעמיק (כמו מה הקשר לעזאזל) אז זה כבר ספויילר ואני אענה בנפרד. אה, כן, לפרחים הנ"ל קוראים ברומליאד. טוב שאני זוכרת להגיד את זה מתישהו...

The Mad Hatter

New member
תודה!

ועתה רק נותר לי לתהות למה הטרילוגיה קרויה על שם פרח. אבל אני מניחה שאת זה אני אצטרך לקרא בעצמי כשיהיה לי זמן להחליף ספר בספריה.

Athaclena

New member
לא!!! <ספוילר לנומים בהודעה הקודמת>

עכשיו הרסת הכל! כל הרעיון היה לא להגיד ושאנשים יקראו לבד ויגלו בעצמם...

Fingertip

New member
אין מה "לגלות בעצמם" |ספויילר|

הדבר אומר את זה למאסקלין בשדה התעופה/במטוס אם אני לא טועה. מאסקלין מספר לגארדר את הסיפור של גרימה ואז הדבר פולט פתאום שזה משל... זה לא איזה משהו שצריך לעלות עליו... אהד.

ויימס

New member
אוקיי,

ומתי הוא אומר את זה??? בספר השלישי!!! איפה היא??? בספר הראשון!!! והיא לא קראה את זה עדיין והיא לא רוצה ספויילרים אז לא אומרים את זה!!! פינגרטיפ להיות טיפש-טיפשת! זה מה שקורה כשמתעסקים במתמטיקה מורכבת יותר מדי, מאבדים את כל הבסיס..

ויימס

New member
אני דווקא חושבת שהשאלה האם טאז

הוא כוסית היא שאלה חשובה ונוקבת שאין להשאירה ללא תשובה אמיצה. כן. לא היו דיונים על איזה דמויות הייתם מפגישים, למיטב זכרוני. היה עם איזו דמות אתם הכי מזדהים (5 פעמים בערך), איזו עלילה הייתם רוצים לראות, ונסיון כושל לשירשור למי חברי הפורום האחרים הכי דומים, שלא עלה יפה (כמו גם נסיונות כושלים לדברים אחרים שגם הם לא עלו יפה...). אני הייתי רוצה להפגיש את סתמרוח וסוזן, ולכן, אה, עשיתי את זה בפאנפיק ההוא. מי עוד? אמרתי פעם את סתמרוח וויימס, אבל אמרו שהם כבר נפגשו וזה לא היה כזה ביג דיל. בעצם כשאני חושבת על זה, אין הרבה טעם להפגיש דמויות שלא נפגשו כבר. כל הרכב שאני חושבת עליו ילקה בחסר, כי מה סתמרוח יעשה עם מישהו מריר וציני? הוא צריך מישהו תמים ואופטימי בשביל לאזן את המצב. תחשבו ספר על אריק ונייג'ל, או סוזן וגראני, או זוגפרח, קריאוסוט ונייג'ל. זה לא יעבוד. יש דמויות שאי אפשר לעשות עליהן ספר ביחד כי הן לא מספיק שונות אחת מהשנייה. אני מצפה לראות את הציורים כשהסורק יעבוד! גם לי יש הרבה ציורים שהייתי מראה לכם אם היה לי סורק נגיש, אבל אין לי. בהזדמנות. A hat full of sky נשמע כמו שם של שיר של מטאליקה. מי צייר ת'עטיפה? הברומליאד מופיעים רק בספר השני והשלישי. בסוף הספר השלישי תביני איך לעזאזל זה קשור לנומים. יש שם איזה עניין מחוכם שכזה.

keynant

New member
אני אישית הייתי מפגיש את...

זוגפרח עם מוות(שוב) אבל כמו שרינסווינד נפגש איתו-כשהוא עוד לא מת...

human greebo

New member
אני הייתי דווקא מפגיש...

את גריבו (באופן מפתיע) עם חלק קטן מהמכשפים. לפי דעתי זה יהיה שילוב משעשע, בעיקר בגלל הדמויות המנוגדות. ושאף אחד לא יגיד שגריבו הוא "בקושי דמות", יש לו קו עלילתי משלו

Athaclena

New member
ואני ניסיתי לפתוח דיון

עם מי היית יוצא/ת או מי הכי חמוד/ה או משהו כזה. ההענות היתה די מינימלית... ואולי היה עוד משהו, אני לא זוכרת.

The Mad Hatter

New member
*היענות* (!!!)

מי הכי חמוד-המ. כמה אנשים שתפסו את תודעתי בתור חביבים פלוס- מייטילי אואטס (carpe jugulum)' טיטיים )Hogfather), לובסנג (theif of time)-מהדמויות המשניות. קצת קשה לבחור מהדמויות הראשיות יותר, אבל אם כבר-אני מניחה שויימס, בתקופת ה"שומרים! שומרים!" שלו, כשהוא היה שיכור חסר אונים. :) וגם סתמרוח היקר, אבל להגיד עליו שהוא חמוד במובן שהתכוונו אליו בשרשור הזה נראה לי כמעט כמו גילוי עריות. P: עם מי הייתי מתחתנת-גזר, כי זה משתלם, למרות שבטח הייתי צריכה להתאפק כמה פעמים כדי לא להכות אותו ברוב יאושי (מקריאתי השיטחית נעשה הרושם שהוא די אדיוט. ואני לא קונה את זה שהוא "פשוט", אבל בכל זאת, הוא אולי הדמות הכי נחמדה על פני כל הדיסק..), או אזירפאל (כי גם זה משתלם). ומהגזרה הנשית- אני מאוהבת קשות בגראני וות'רווקס, אבל זה קצת חולני (מה לעשות שהדמויות הראויות היחידות אצל פראצ'ט הן נשיות?). אני מניחה שאם הייתי צריכה לבחור בת-זוג קבועה, זו היתה סוזאן ובמקום השני-אגנס/פרדיטה (רק שתיפטר מפיצול האישיות).

ויימס

New member
אני שיתפתי פעולה עם השירשור ההוא.

אני תמיד משתפת פעולה. חמודה, קטנה כזאת.
אני מניחה שאני לא מפתיעה אף אחד כשאני אומרת שאני חושבת שסתמרוח הכי חמוד, נכון? אז זהו (ואני כן מתכוונת במובן הזה). וגם ויימס וטפיק חמודים. ואזירפאל וקרולי. ובנות? סוזאן. קונינה. הרנה. קלי. איזבל. בחורות עם אופי. רגע, אבל את מי את רוצה? אגנס או פרדיטה?

The Mad Hatter

New member
הן שתיים במחיר אחד.

כוונתי לאגנס/פרדיטה, כמובן. אבל אם הייתי צריכה לבחור אחת מבין השתיים, זו היתה אגנס. קשה שלא לחבב אותה. פרדיטה סתם מתלהבת מעצמה, למרות שאני מניחה שהיא יותר מעניינת, במובן מסוים..

Athaclena

New member
טיטיים??????? <shudders> ../images/Emo5.gif

ועוד חמוד??? ממש לא! לא זוכרת מה כתבתי אז, אבל הייתי הולכת על מורט (מוות הוא לא ממש אופציה), או ויימס או אולי גזר. יש גם את לובסנג, וויליאם דה-וורד (האמת), TEPPIC, פונדר סטיבונס (ואולי לא?...)... וכמובן קראולי או אזירפאל או ניוט

The Mad Hatter

New member
אוי, כמובן...

פונדר, איך שכחתי. וגם רידקולי די בסדר. גם את מורט די חיבבתי, אבל הוא נשוי והכל..P: ומה הבעיה בטיטיים? אחת הדמויות היותר חמודות, לדעתי (הפסיכופטית, מסתבר?).

Athaclena

New member
נראה לי שאמור להיות ספר ציורים

אבל זה לא בדיוק פרוייקט של טרי... נראה לי שזה נקרא the art of discworld. יש עוד דברים שמוזכרים באמאזון כמו ספר מדע הדיסק #3, ועד ספר עולם הדיסק שאין לו עדיין שם. וגם איזה almanac אמור לצאת מתישהו

למעלה