...*_*

NobbyNobbs

New member
ציורים ??? (זעזוע)

בכלל לא זה השלישי בסדרה של 3 עד עכשיון הראשון נקרא The science of discworld ועסק בנושאי הספרים מנקודת מבט היסטוריה-של-המדע השני עסק באבולוציה ובביולוגיה cheers

The Mad Hatter

New member
אם כבר ניצלתי את עצמי...

קשה שלא להבחין בעובדה שההודעה המכריזה על טקס "תפוח הזהב" (מין נסיון של תפוז לעשות משהו בעקבות האוסקר כדי להראות שהוא עושה דברים כאילו-מעניינים מידי פעם כשהוא לא עסוק בהקמת פורומי נימוסים ואוספי מפיות) לא הגיעה לפורום. יכול להיות שמדובר בעבודתה של אור, מנהלתנו היקרה, יכול להיות שההודעה פשוט נעלמה מעיני יכול להיות שהיא לא פורסמה בפורום? מה שלא יהיה, אני, אישית, חושבת שלפורום שלנו מגיעה מועמדות בקטגורית הפורום בעל הכי הרבה כח-רצון. אנחנו כל הזמן מתים וקמים לתחיה. ממש כל הכבוד לנו. או הפורום הפעיל ביותר ביחס לכמות המשתתפים בו. או משהו כזה. :)

The Mad Hatter

New member
זהו זה.

הפורום קיבל את קולי בתור הפורום הכיפי ביותר והפורום היצירתי ביותר (נו, רציתי להכניס אותו בעוד קטגוריה ולא היה לי לאיפה..ובכלל, אנשים פה די יצירתיים, אני מניחה...אה, בפוטנציאל). היו הרבה פורומים שרציתי להכניס לאיפשהו, אבל לא היו הגדרות מעניינות במיוחד. ממתי אני בפורומי תמיכה ופורומים מקצועיים? P:

Death of Rats

New member
אה, קיפחו אותנו!

כי אני בהחלט לא מחקתי כלום. האם זה בגלל שאנחנו קטנים? חמודים מדי? בלונדיניים? למה?! למההההההה?! *המצלמה מתרחקת במהירות ומראה את כדור הארץ רוטט באלימות עם צעקה ברקע* ובכן, הכתובת היא זו: http://www.tapuz.co.il/tapuz2004/vote.asp למקרה שאתם רוצים לסגוד, להדפיס ולהכין דפי צביעה או אולי אפילו לבחור (אותנו! אותנוווו!!!). לנו מגיעה קטגוריה מיוחדת, כמובן (שתכלול גם את כל שאר הפורומים האחרים בתפוז אבל אנחנו נזכה ברוב קולות, כמובן). המפף נשאלת השאלה רק: מהי הקטגוריה. אני אשתוק עכשיו
^^;

dino_din

New member
אני דווקא מעדיף את זה ככה

פורום קטן, שקט, אווירה משפחתית... בשביל מה אתם צריכים פה את כל העולם ואישתו שסתם יורידו את הרמה של הפורום ??? (וחוץ מזה, אם הפורום יתפרסם אני כבר לא אוכל לרשום הודעה אחת בחודש ועדיין להיחשב פה גולש פעיל :-|) דינו. >בלופ<

ויימס

New member
אה, נו, ברור.

זה מה שפורום צריך להיות- שקט. לא מעניין או חי או פעיל או משהו כזה. לא צריך. העיקר שדינו ירגיש שהאווירה משפחתית ויוכל לכתוב הודעה פעם בחודש ולהיחשב לחבר פעיל! !Ask not what you can do for your forum, ask what your forum can do for you...

dino_din

New member
ואני חייב להבין

איך לעזאזל נזכרת לענות לזה אחרי מעל לשבועיים ???????????

למעלה