_____ גפן, בנם של שני ואביב גפן

פחיחצה

New member
ההבדל הוא שאת הנכד של הנאצי

לא גידלו על ערכי הנאציזם כל חיי, לא לימדו אותו בבית שצריך לשנוא ולמעשה הוא אפילו אל יודע שסבו היה רוצח נאצי. אני לא חושבת שיש איזה עניין גנטי שבגללו הילד הזה יצא דומה לאביו מבחינת השקפותיו הפוליטיות אם הוא יגדל בבית אחר עם אנשים קצת יותר נאורים מהוריו הוא יכול להיות שונה מהם אבל עם החינוך שברור לכולנו שהוא יקבל, כי כולנו יודעים טוב מאד מי ומה אבא שלו הסיכוי שהוא יצא פעיל שלום שואף אל האפס

אסור" להיכנס לרחם" האם לדעתי

זה מה שרציתי להגיד , כי זה חדירה לפרטיות, זו הדעה שלי לגבי הילד של אביב אני לא חושב שזה צריך להיות נושא לדיבור עליו,,,

תמרוש5

New member
כשאתה גדל על שנאה למשהו מסויים

רוב הסיכויים שככה תישאר. הכול תלוי בתנאי הגידול. ורוב הסיכויים שהילד הזה לא יהיה שוחר שלום וישמח במה שאבא שלו עשה כי ככה יחנכו אותו בבית. לא שונאת את הילד עצמו אבל אני כמעט בטוחה שזה מה שהוא יגדל להיות.

מעיין51

New member
צודק

אני חושבת שאביב לא ייתן לו כ"כ הרבה חופש כמו שנתנו לו.. כי אח"כ "לא יהיה לו במה\במי להתמרד".. וזה לא טוב..

LightbuIb sun

New member
אביב מעביר הרבה ביקורת

על הדרך שבה ההורים שלו גידלו אותו. ככה שאביב ינסה ממש לגדל את הבן שלו בצורה שונה

ההורים מושפעים מההורים שלהם

אממ..זאת אומרת, זה נכון שהוא מעביר הרבה ביקורת על איך שגידלו אותו וכמה שהוא סבל מההורים שלו ומההתנהגות שלהם בילדותו ואני בטוחה שהרעיון שלו זה לגדל את הילד שלו בדיוק הפוך אבל בתת מודע (זה מה שאמרו לי אל תצחקו) הוא התרגל והוא מושפע מאיך שההורים שלו התייחסו אליו וגידלו אותו ואל תהיה כ"כ בטוח שזה יהיה שונה כי בטוח יהיו השפעות.................חוץ מזה שהוא גם אמר איזה אלף פעם שהמוזיקה אצלו תמיד תהייה במקום הראשון גם לפני הילד וזה בטוח משפיע על ההתנהגות שלו כלפי הילד שלו, אני לא בטוחה שהוא יהיה כזה אבא מדהים..................................

Eden054

New member
או מיכה ../images/Emo6.gif

"בלילה שוב קם מיכה לא עליך" LOL....

bizoot22

New member
ניראה לי שיקרא לו ניר ע"ש ניר שפינר

או שיקרא לו ניב על השם שלי

InnocenceLost

New member
לאלא כבר איזה 7-8

לקראת ה8... זה לא נגמר!!! חחח (איך כל הפורום במתחP:)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif

אגב, למה כולם כ"כ בטוחים שזה בן? זה בטוח?

למעלה