זו לא בדיוק שמלה, זו חולצה גזורה ענקית שמישי הכינה לטיטי במתנה. את יכולה למצוא אותה בפורום היהודים הרשמי ולשאול, הניק שלה זה Natasha another TT. רק אל תפתחי הודעה חדשה, תשרשרי לאופטופיק היומי כי אחרת יאכלו אותך... בלאט, ההודעה הזאת נמחקה לי איזה 1000 פעם... מקווה שזה ישלח עכשיו..ושמתי למטה קישור עם תמונה קצת יותר קרובה
אם אני יגזור חולצה ענקית היא תהיה ענקית לא רק באורך, גם ברוחב... אני צריכה לתפור אותה מהבסיס, ואני גם לא רוצה סתם טריקו, אני רוצה שהיא תהיה יותר מושקעת, התמונה הזאת הייתה סתם להמחשה על הצורה הכללית... אבל תודה
ענקית, תהפכי אותה ומעליה שימי חולצה בדיוק בגודל שטוב לך עם צווארון חופף. על החולצה הענקית תציירי את קווי המתאר, ופשוט תתפרי עליהם. תגזרי את מה שנשאר אחרי החוטים ותהפכי בחזרה. הרי לך חולצה שהקטנת בדיוק למידתך.
שעשיתי בה חורים ,ככה: X X X X X X X X וכו' ואז שמתי על ה(ברחה לי מילה) , בכל אופן, על הבד שמסביב לחור לק שקוף. וזה מונע ממנו להקרע עוד, (אני מקווה) ואז השחלתי בד מבריק. זה הכל.
אבל לא הפכתי אותה כי גם ככה אני נורא עקומה... אחריי זה אני אשים את זה מחדש בצורה נורמלית וגם אשים דבק מגע על הסיכות ביטחון וזה...כי גם אני לא בטוחה אם להשתמש בחולצה הזאת ואם מקדימה או מאחורה וכאלו וכאלו.... XD קיצר- יוצא באמת נורא חמוד^^ רונה xxx