ACE-עשה זאת בעצמך!

אממ

זו לא בדיוק שמלה, זו חולצה גזורה ענקית שמישי הכינה לטיטי במתנה. את יכולה למצוא אותה בפורום היהודים הרשמי ולשאול, הניק שלה זה Natasha another TT. רק אל תפתחי הודעה חדשה, תשרשרי לאופטופיק היומי כי אחרת יאכלו אותך... בלאט, ההודעה הזאת נמחקה לי איזה 1000 פעם... מקווה שזה ישלח עכשיו..ושמתי למטה קישור עם תמונה קצת יותר קרובה

lemons

New member
אני יודעת, אני מכירה אותה

ואני גם כותבת ברישמי

lemons

New member
אני רוצה כזאת אבל צמודה על הגוף

אם אני יגזור חולצה ענקית היא תהיה ענקית לא רק באורך, גם ברוחב... אני צריכה לתפור אותה מהבסיס, ואני גם לא רוצה סתם טריקו, אני רוצה שהיא תהיה יותר מושקעת, התמונה הזאת הייתה סתם להמחשה על הצורה הכללית... אבל תודה

Shusho

New member
אז תקחי חולצה

ענקית, תהפכי אותה ומעליה שימי חולצה בדיוק בגודל שטוב לך עם צווארון חופף. על החולצה הענקית תציירי את קווי המתאר, ופשוט תתפרי עליהם. תגזרי את מה שנשאר אחרי החוטים ותהפכי בחזרה. הרי לך חולצה שהקטנת בדיוק למידתך.
(צריכהציור או לא?
)

Shusho

New member
למה להסתבך עם מחוך?

קחו חולצה, הפכו אותה, וחברו אליה שורת סיכותבטחון. כשתהפכו לצד השני והרגיל בחזרה וכשתחברו לזה סרטים כלשהו זה יראה מקסים, ובדיוק ככה
על חולצות להקות אגב זה ממש יפה.

Tidal

New member
זאת גופיה רגילה

שעשיתי בה חורים ,ככה: X X X X X X X X וכו' ואז שמתי על ה(ברחה לי מילה) , בכל אופן, על הבד שמסביב לחור:) לק שקוף. וזה מונע ממנו להקרע עוד, (אני מקווה) ואז השחלתי בד מבריק. זה הכל.

Shusho

New member
אם את רוצה לעשות את זה כחולצה קבועה

אפשר לקחת דבק מגע ולשים על קצה הסיכה ואז לסגור. תאמיני לי, שמנסיון - זה לא יפתח
גם אם נורא תרצי.

הוו אני גם חשבתי על זה../images/Emo3.gif

זה רעיון טוב!! ויוצא יפה
יפה שהעלית את זה

כרגע לקחתי איזו חולצה שלי וניסיתי

אבל לא הפכתי אותה כי גם ככה אני נורא עקומה... אחריי זה אני אשים את זה מחדש בצורה נורמלית וגם אשים דבק מגע על הסיכות ביטחון וזה...כי גם אני לא בטוחה אם להשתמש בחולצה הזאת ואם מקדימה או מאחורה וכאלו וכאלו.... XD קיצר- יוצא באמת נורא חמוד^^ רונה xxx

למעלה