Album of the week 155

intheflesh

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני רומן - פעם ראשונה שאני מגיב להודעה בפורום כלשהו בתפוז.. יש לי ולחברים שלי קמונה פה אבל פשוט לא יצא לי לבדוק את הפורומים אלבום השבוע שלי יהיה חייב להיות the dresden dolls - the dresden dolls חח להקה שהכרתי לפני שבוע בערך ומאז חורש עליה הורדתי איזה 4 דיסקים כבר.. הם פשוט חולי נפש.. מוסיקה כלבבי

Pink Roses

New member
הקקי של רומן

איזה סטייל, ממש בתול פורומים היית עד כה, לא רק פעם ראשונה בפורום מוזיקה אלטרנטיבית, גם פעם 1 בתפוז פורומים קזאר, אתה צריך להיות גאה רומן, מה זה מוזיקה של חולי נפש?

intheflesh

New member
הממ

yea yea yeas -הדיסקים הישנים רגינה ספקטור וולוט אנדרגראונד.. כלמיני מה את שומעת?

Pink Roses

New member
הרבה, הרוב לא קשור לכאן

לינקין פארק, משין הד, מגהדת', מטאליקה, my ruin אם מישהו פה מכיר גם כן NOFX וכל מיני סגנונות למען האמת ניסיתי היום לשמוע בלונד רד הד את הדיסק שלהם - Melody Of Certain Damaged Lemons ודיי השתעממתי חוץ משיר 8 The Cure

יש להם כבר 4 אלבומים?

פשש.. איזה הספק, בפעם אחרונה שבדקתי היו שניים וחצי בערך.

PrinceOFdespair

New member
אז ככה...

יש להם סה``כ 3 דיסקים, מתוכם 2 אלבומים ואחד קולקשן/ לייבים. אה ותגדיר ``מוזיקה של חולי נפש``,..

intheflesh

New member
להגדיר?

מוזיקה מוזרה.. חוצמזה לא אמרתי שהמוזיקה היא של חולי נפש אמרתי שדרסדן דולס חולי נפש. במובן הטוב של המילה ולגבי ההורדות אחת מהן היא הופעה. מישו שמע את coin operated boy ? שלהם.. שיר מגניבב

moe7

New member
הסלף טייטלד היה כיפי

אח"כ זה כבר משעמם. אבל אין להם מתחרים על המשבצת, כל הרכבי ה"קברט" האחרים לא מצליחים לשמור על אותנטיות (בגלל הגזמות פראיות שמביאות להגחכה מוחלטת) או בגלל שהם פשוט לא יודעים לכתוב שירים. ואחרי הכל, הם בעצמם אחראים לגטו הזה. (אבל אם כבר תיאטרליות, עדיף כזו ולא אימו-קקה).

PrinceOFdespair

New member
אם כבר קברט

יש הרבה הרכבי קרוסאובר ממש גרועים פשוט מנסים להיות הכל . אם כבר קברט אז>> ניקי ג'יין,קלייר פיידר,ג'יל טרייסי, רבו נואר, האנה (חנה) פיורי..... פחות או יותר שומרים על רמה טובה של מוזיקה קברטית בלי להגחיך את עצמם ולהפוך את הכל ל MESS

moe7

New member
מהאוסף של לוביץ' (שיצא מתישהו אחרי

תחילת האואיז) ניתן להסיק שאם אכן יש ברפרטואר שלה קברט, הוא בטח לא הטביע חותם משמעותי בפועלה, שכן האוסף כולו מתרכז בפופ חדשני לתקופתו, אייטיז גנדרני והדוניסטי.

eyeCoof

New member
אז זהו, שהתבאסתי

כי אני חובב פסנתר, וככזה, בד"כ רץ לשמוע כל הרכב שעושה שימוש נרחב בכזה. התאכזבתי, כי אני חובב גדול של תיאטרליות במוזיקה. אבל לא קיבלתי את הדבר היחיד שביקשתי: שירים טובים. כי לא היו. כל הסטייל של מסביב הוא מוקפד ומדויק, אבל מה זה עוזר? סתם new skin for the old ceremony. אין ממש "מתחרים" על התחום (בטוח יש כמה הרכבים נידחים, נו) אבל בינתיים גם מי שמאכלס את המשבצת מוציא שירים גרועים, אז מה זה משנה? בשביל מה כל השיק והאעלק-בעיטה, בשביל בסוף להשמע כמו טורי איימוס אול אובר אגיין? חלאס.

Pink Roses

New member
Asaf Erlikh - Hadashot Mehamegira

אינגליש איט איז. הרבה זמן לא כתבתי פה, רק קוראת סמויה
אסף ארליך, הגאון האנדר-גראונדי, הוציא אחרי 6 שנים אלבום שני - חדשות מהמגירה ויש גם הופעה, ב04/04 בבארבי, משו מיוחד כזה לרגל השקת האלבום החדש. גם אסף אמדורסקי יהיה שם, אבל למען האמת אני באה בשביל ארליך וההרכב. אני נותנת להרבה אנשים לשמוע את האלבום שלו ונוצרת דילמה, אני נגד העתקת מוזיקה ישראלית אבל אני רוצה להפיץ את המוזיקה שלו ולהשריש אותה ואנשים מתחילים לאהוב אותו! אם הייתי אומרת לו את זה איך לדעתכם הוא היה מגיב?

The Miller

New member
man utd 4 blackburn 1

Of Montreal - Hissing Fauna, Are You The Destroyer? The Fratellis - Costello Music Neil Young - Harvest The Beach Boys - Pet Sounds Gruff Rhys - Candylion

PrinceOFdespair

New member
שליייייייייייייייייייייייייייייייי

מכיוון שהארט רוק -אוונגארד כבש כל חלקה טובה בליבי התאהבתי במיוחד בקולקטיב האמנות הבלגי צרפתי Art-Zoyd ובמיוחד ביצירה Le Mariage Du Ciel Et De L'Enfer ועוד ארט רוק-אוונגארד בלגי..... Univers Zero - heresie יצירה חזקה מאוד משנת 1979 שמורכבת מ 3 קטעים ארוכים מאוד 13-25 דקות כל קטע.

חולוני

New member
Best Of Fubruary - March Mixtape

במקום אלבום השבוע, קבלו אוסף של מיטב השירים של החודשיים האחרונים לטעמי. הטראקליסט: 1. וולקן - נמאס 2. Parvarim Refugeez - Real Gangsta 3. Los Caparos - Rasta Vasily (Acoustic) 4. Infected Mushroom - Artillery 5. Unklejam - Stereo 6. New Young Pony Club - The Bomb 7. Timbaland - Throw It On Me (Feat. The Hives) 8. Mr. Hudson & The Library - Brave The Cold 9. Shitdisco - Kung Fu 10. Kings Of Leon - Black Thumbnail 11. דני הדר - מה מה מה 12. רם אוריון - מראה אחורית אשמח לתגובות.

ניימן3

New member
עצום! השיר של וולקן פשוט עצום!

התחלתי עכשיו במסע חיפוש מידע באינטרנט על הבחור בזכותך :]

למעלה