Album of the week 155

חולוני

New member
שמח שאהבת. :)

יש לי את ה-EP שלו "מהלך ראשון" (ניתן להשיג באוזן ב-25 ש"ח), ההארדקור ראפ הכי טוב שנעשה בעברית אי פעם, הוא נשמע כמו שילוב של וו-טאנג עם אוניקס בגירסה רוסית. מצפה מאוד לאלבום המלא שלו. בעברו היה חבר בהרכב הראפ הרוסי BangLaDeath ז"ל. עשו עליו כתבה (כולל וידאו) ב-YNET והנה המייספייס שלו. ממליץ בחום לרכוש את ה-EP. מה דעתך על שאר האוסף?

ניימן3

New member
אהבתי אותו בכללי.

התרכזתי בעיקר במוזיקה השחורה הישראלית - כי זה משהו שאני בדיוק מחפש השבוע. חלק קטן מהשירים הכרתי. דווקא הבחירה ב'מה מה מה' של דני הדר הפתיעה אותי. עם כל האהבה שלי לבחור (ויש המון אהבה), אני לא חושב שזה אחד השירים החזקים באלבומו האחרון. כנראה שארכוש את האי.פי. הארדקור ראפ רגיל זה לא הקטע שלי, אבל הארדקור ראפ בעברית זה דווקא כן (לפחות כך מסתבר).

Pink Roses

New member
מעולה!

הדיסק החדש של אינפקטד פשוט מעולה מעולה אהבתי מאוד את השימוש בגיטרות החשמליות במיוחד בארטילרי. אפילו הראפ היה נחמד
על רם אוריון היום קניתי את "כן"

חולוני

New member
אינפקטד החדש אחלה.

אבל אני עדיין חושב שיצירת המופת שלהם זה "קלאסיקל מאשרום" מ-2000. יש תגובה גם על השירים האחרים באוסף?

intheflesh

New member
תגובתי היא

שאני לא מת על אינפקטד.. יותר ברוק .. אבל כן חבר שלי השמיע לי ואכן יש חשמליות ואפילו סולואים אז נראה לי שהם יותר סבבה מהטרקים הממוצעים.. וואי כמו השיר הדפוק הזה - מה שבא לי לעשות זה רק בנות.. בעע

Hi, hadash veze

דור, 19. אהלן. בכל מקרה, human the death dance, החדש של sage francis, עושה לי הרבה שמח השבוע. שירים מצוינים, אפילו שהוא נשמע כאן הרבה פחות כועס ומריר מאשר באלבומים הקודמים. לאלה מביניכם שסולדים מהיפ-הופ, אמליץ בחום על golag orkestar של beirut. שמעתי אותו היום בפעם השניה, וזה אלבום מהנה מאוד. אפשר להגדיר את זה כפולק צועני, אם ממש רוצים. חג שמח.

LCD Soundsystem - Sound Of Silver

אלבום משובח! ג'יימס מרפי יוצא מנצח ורושם לעצמו מקום של כבוד בתור אחד הבודדים שעדיין מחדש במוזיקה האלקטרונית הרקידה.

למעלה