alicia keys

• פותח הנושא jloz
  • פורסם בתאריך

JTrulez

New member
חחחח נראה לי שצריך לשנות את שם

הפורום ל..... השרוטות של ג'סטין טימברלייק חחחחחחחחח מי בעד?? ונריה איפה את????? יש לנו אנשים בהמתנה!!

moran14h

New member
אני בעד..השם הולם אותנו מאוד

וגם אני רוצה להצטרף..לא פייר!

JTrulez

New member
מסתבר שכולם רוצים להצטרף......חחחחח

בואי נראה..את בת 14...כן? נראה לי שבגלל שתמכת ברעיון שלי אז....נאמץ גם אותך!! אבל נריה צריכה לאשר...:)

moran14h

New member
אני בת 15 (עוד מעט) אבל בישבילך

אני יהיה בת 14
יאיי! אני מאומצת!(כמעט רשמית) , ת'אמת תמיד חשדתי בזה..

NarihS

New member
טוב, אז אני בוחרת לאמץ את.....

*תופים*... נועם!!! בגלל שהיא אמרה שהיא לא נשואה לו, אז אפשר לאמץ אותה! ואז זה באמת לא יהיה גילוי עריות! והיא גם כל הזמן אומרת לנו שאנחנו חמודות אז זה מין שוחד כזה חחח אבל מסכנה טל, מה נעשה איתה? כ-מה היא יכולה להיכנס למשפחתנו? כהחיית מחמד? :) מה דעתך שירה?

JTrulez

New member
חחח טוב..נריה תקשיבי

נראה לי שצריך להתפתח בעוד כיוונים..מה עם בת דודה?? זה נראה לי מספיק מכובד.....מה את אומרת??

NarihS

New member
איך הגעת לזה

שוקוראים לי נריה??? עם התכוונת אלי.. קוראים לי שירן!

JTrulez

New member
סליחה! ראיתי בשם משתמש נריה והנחתי

שזה השם שלך....אני ממש מצטערת!!! בכל מקרה אחותי מה את חושבת...? נאמץ את מורן?? וטל תהיה בת דודה?? (seneorita)

JTrulez

New member
אני לא עומדת בלחץ!!!

אנשים תבינו!! לאמץ ילדים זה תהליך ארוך וקשה!! אתם לא יכולים לקפוץ כל רגע ככה!!!! :)

NarihS

New member
חחחחח

מה את רוצה מהן?? אף פעם לא היה להן ניסיון באימוץ.. אז הן לא יודעות עד כמה קשה זה!!! ואני אומרת.. בגלל שכל כך קשה לבחור.. שפשוט נאמץ את כולם! וניהיה משפחה אחת גדולה ומאושרת!!!! חחח מה דעתכן?? ככה כולן יהיו מאושרות!!! חח

JTrulez

New member
מתי גילוי העריות הזה יפסק??

אם שם המשפחה שלנו תואם לאליל שלנו אז איך אנחנו יכולות לחשוק בו??? think about it!!

JTrulez

New member
אני עדיין בעד השרוטות של ג'סטין....

למישהי יש עוד רעיון??

RJlake

New member
אממ זה גם רעיון נחמד אבל אני בעד

הרעיון של השרוטות של ג'סטין זה ממש מגניב וזה גם די מתאים לנו!

למעלה