Aloha אנשים!!

Ilya T

New member
בדיחה.........

ילדה ניגשת לאמא שלה-"אמא אמא, בת כמה אני?" "את בת 8", עונה האם. הילדה ניגשת לסבתא שלה-" סבתא סבתא בת כמה אני?" "בת 8 חמודה", משיבה הסבתא. הילדה ניגשת לסבא שלה- "סבא-סבא בת כמה אני?" "תורידי שניה את המכנסיים והתחתונים", מבקש סבא. הילדה מורידה, סבא לוקח את האצבע שלו ודוחף לה לתוך הכוס, מסבב אותה שם כמה שניות, מוציא, מלקק אותה ומשיב-"את בת 8" "איך אתה יודע, סבא?" "שמעתי את אמא וסבתא"
מקווה שאהבתם.......

ברכות על הפורום החדש אני "ורעי"

נבקר כאן הניק מבקש להיות כאן אדום יחד עם חברו וואחד

lutaty

New member
שלום לכולם אני חדש בפורום נפלא זה

כן גם אני חדש בפורום הזה ונראה לי שאני אתמקם לי פה. כי אני מעריץ מושבע של בדיחות שחורות. ולא כמו כל יפי הנפש שראיתי שמוחים פה על ימין ועל שמאל. אני מקדם בברכה את הפורום הנפלא הזה! עלו הצליחו!

Eitan240

New member
יש כזה בגירסה שונה

איש בן 40 עושה מתיחת פנים הוא הלך לחנות קנה משהו ושאל את המוכרת תגידי בן כמה אני נראה היא אומרת לו בן 20 לא? הוא צוחק ואומר לה לא אני בן 40.... יוצא מהחנות רואה זקנה שואל אותה תגידי בן כמה אני נראה לך היא אומרת לו תוריד את המכנסיים הוא מוריד והיא מתחילה למשש את הביצים שלו אחרי דקה היא אומרת לו אתה בן 40! הוא בהלם שואל אותה איך ידעת??? היא אומרת לו הייתה מאחורייך בתור בחנות חבר שלי סיפר לי את זה במשך 4 שנים ועד עכשיו זאת לא בדיחה מצחיקה כל כך אבל הוא מטורף עלייה

lutaty

New member
בדיחה

בחור ובחורה הולכים לבד ביער החשוך אומרת הבחורה לא מפחד כאן? אומר לה הבחור מפחיד מפחיד אבל אני צריך לחזור את הכל לבד!

lutaty

New member
עוד בדיחות שואה לא יודע אם פורסמו

היטלר עורך תחרות בגטו, מי קופץ הכי גבוה! ילד אחד בא קופץ! מטר , היטלר מתפעל, כל הכבוד, זכית ב-כיכר לחם! ילד שני בא קופץ, 2 מטר,היטלר מתפעל, כל הכבוד, זכית ב- 2כיכרות לחם! ילד שלישי בו קופץ 3 מטר, היטלר צועק לשומרים, תורידו אותו הוא עובר את הגדר! ילד אחד מסתובב בגטו מאושר עד הגג, מבסוט מהחיים! בא אליו חייל גרמני ואומר לו, מה אתה מתלהב? תופס הילד את הטלאי ואומר: אני השריף! מה אוהבים לראות בגטו: רכבת ההפתעות. מה אוהבים לשמוע? על פי תנועת הרכבות מה אוהבים לשחק: חי, גוסס, מת. איך קוראים לעיתון בגטו? במחנה.

lutaty

New member
בדיחות אילן רמון

לאחרונה פורסמו ידיעות כי אישתו של אילן רמון לסבית, נאמר כי היא מסתובבת בחופי ארה"ב ומחפשת חתיכות! מה משותף לנגב ולטקסס? מכתש רמון! מה ראשי התיבות של nasa? need another seven astronauts

lutaty

New member
אז יש לך אחלה מנוש אבל כליות

במקום שכל! מה לא הבנת??? מצחיק בטירוף!

Eitan240

New member
אני יעשה את הדבר האסור

אני יסביר את הבדיחה עכשיו מה קרה לאילן רמון?
=
(פיצוץ כביכול) יפה חלקים מהחללית התפזרו בכל חופי קליפורניה אם אני לא טועה אז חלקים=חתיכות מקווה שהבנת

אנבלrh

New member
הניק מתבקש לתרום לפורום בהתאם

למהותו ולא...דם שחור ישפך פה... ראו הוזהרתם
ברוכים הבאים
בשעה טובה באמת

../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gifחוסר החיים של המשפחה

חוסר החיים של המשפחה שלי הורג אותי.. מי מוכן לפנות את הגופות בבקשה (רק לא MZ, הוא יחלל את כל הגופות..)

N a V e

New member
מזל"ט

על פתיחת הפורום. וואלה,יש לו מקום בתפוז
יהודים טובים שיהיה לכם סוף שבוע נעים

הקאובוי

New member
מזכיר לי את הרופאה בלשכת גיוס

רופאה: תוריד תחתונים אני: אבל כבר בדקו לי את הבייצים רופאה: תוריד תוריד.

למעלה