Aloha אנשים!!

Sheep From Hell

New member
Aloha אנשים!!

אני חדשה!! ואני מטורפת על הומור שחורות... יש כאן איפשו שרשור של תינוקות מתים??? זה הסוג הבדיחות הכי אהוב עלי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -מה זה שרוף מסתובב ויש עליו זרקור של אור? - תינוק במיקרוגל..
וואי היה לי מלאי של בדיחות כאלה ואני שחכתי אז יהיה נחמד עם תוסיפו כדי לרענן את זכרוני...

STIVENZ 426

New member
לא.

פה לא צוחקים על תינוקות מתים. למה? נשיא, MZ, תסבירו לה. אגב, ממה התינוקות המתים מתו? תסבירו לה גם כן. מה זה כל הקטינות האלה שנכנסו פה פתאום? אנבל, הבטחת לי גיל 16 ומעלה

el presidente

New member
פה לא צוחקים על תינוקות מתים...

נכון מאוד סטיבנס ידידי... פה או שמרוקנים אותם ועושים מהם בובות תאטרון...או שמפחלצים אותם ועושים מהם מישקולות נייר יוקרתיות... עכשיו...מי נמטומטם שיצחק על מישקולת נייר...אה?

STIVENZ 426

New member
או. תודה באמת שמישהו נותן לי קונטרה

פה. לא, לא "קונטרה" כמו שאתה חושב, או MZ רוצה.. תודה באמת. אני לא בקטע. אבל אנבל הבטיחה לי שתסדר לי מישהי, בחורה טובה, אבל מעל גיל 16 (לא כולל) בינתיים קיבלתי פה רק לחם יבש וקליפה של תפוח אדמה. אפילו דרגש לא קיבלתי. יאנק מהאפסנאות היה בהפסקה. מה יהיה?

Sheep From Hell

New member
אני לא קטינה!! ../images/Emo10.gif

טוב אני כן אבל עוד שנה אני כבר לא אז נא לא לזלזל!!! ומה אתה כזה גאה שאתה לא קטין?! 16 זה הגיל הכי שווה שיש!! ואני מגעגעת!
(בוקס...) עם יריקה לפנים!!

STIVENZ 426

New member
יאללללללללה..

פחחחחח- כמו שאומרים.. 16 זה הגיל הכי שווה שיש? כי כמה פה יחלקו עלייך בדיעה ש3-8 אלו הגילאים הכי טובים שיש.. ילדה, אם תמשיכי לירוק וללכלך פה, נשלח אותך להתקלח עם אמא, אהההההההההה.. עם סבון. ואת יודעת מה קורה למי שמתקלח פה לא? ס.

Sheep From Hell

New member
אל תיקח את זה קשה או משהו...

ולא אני לא יודעת מה קורהלמי שמתקלח... בא לך להסביר? ומה רע בזה שאני חושבת שגיל 16 זה הגיל הכי טוב?? אם אתה חושב משהו אחר סבבה!!! לי לא אכפת..

STIVENZ 426

New member
ואת?

תיקחי את זה קשה
16 גיל מצויין. 17 עוד יותר. 18 גם. 19 נהיה בעייתי. ב 20 אתה כבר מתחיל לספור אחורה. מעבר לזה אני לא יודע.

Eitan240

New member
פה לא הורגים תינוקות!!!!!!!!!

בטח ציפתם לבדיחה עכשיו אין מה לעשות אני בעיצומים

Sheep From Hell

New member
אני צריכה בדיחות על רוסים...

יש איזה אחד בבי"ס שלי שכל הזמן מנסה לרדת עלי כי אני רוסייה אבל זה פשוט לא הולך לו הוא הגיע למצב שיוצאות ממנו שטויות נוראיות, לא מזמן הוא אמר לי שאני יחזור לפוקימון(והיה בטוח שזה פגע בי...) קיצר חשבתי שאולי תתנו לי אוסף של בדיחות וירידות על רוסים שאני יוכל לפחות להראות לו איך צוחקים על בנאדם ואז יהיה לי אתגר לענות לו.. מה אתם אומרים??? תעזרו לי?

למעלה