Always the summers are slipping away

LightbuIb sun

New member
Always the summers are slipping away

אז החופש הגדול מסתיים לאט לאט... מה התוכניות להמשך החופש? ולאלה מאיתנו שכבר לא תלמידים- מה התוכניות לשנה שבאה עלינו לטובה?
Always the summers are slipping away Find me a way for making it stay

Benn Is Kane

New member
כחלק מה"לא תלמידים"...

כנראה אני אתחיל שנה הבאה שירות לאומי במקום הצבא (למי שלא שם לב/למקרה שלא אמרתי - השתחררתי אחרי שדחו לי את הגיוס 20 פעמים, על בעיות רגליים וברכיים שיש לי מגיל 10 כששברתי את רגל שמאל). אם זה לא יצא אל הפועל, אני כנראה אמצא עבודה רצינית (כרגע אני עובד אצל סבא שלי בקונדיטוריה) ואתחיל ללמוד פסיכומטרי, לקראת הלימודים האמיתיים בשנה שלאחר מכן (כרגע הראש אומר שיווק/כלכלה ואולי גם תקשורת). שתהייה לכולם שנה טובה ומוצלחת
.

handlessman

New member
איך החופש הזה עבר מהר...

אני מנצל עכשיו כל לילה לצאת לפני י"א, שהבנתי שזאת השנה עם הכי הרבה עומס... לשנה הבאה אין לי שום תוכניות מיוחדות חוץ מהמסע לפולין... עוד מישהו פה שעולה ל-י"א יוצא?

LightbuIb sun

New member
כן

אבל אני יוצא עם המשלחת של הדסה (עליית הנוער, פנימיה..בלה בלה)

Musedol

New member
מממ..

החופש עבר מהר. התוכניות להמשך החופש? לבלות, עבודה. לא יותר מדי
ויש תוכניות למרות שאני תלמידה
ביניהן מסע לפולין, להתחיל ללמוד נהיגה וכמובן.. לשחק בהפקת ענק

אני מה"זקנים"..

מיד כשהקיץ יסתיים והעבודה בצלון תרגע קצת יבוא אוקטובר ובו אני אתחיל ללמוד טכנאות סאונד והפקת מוסיקה וגם תואר ראשון באונ' הפתוחה ולנסות במקביל גם להמשיך לעבוד ואיכשהוא להמשיך לשלם שכ"ד דירה וגם לחיות קצת,הסיכויים קלושים :( .. אבל זה החלום שלי ובשביל חלומות עובדים קשה קשה..

אממ...

עד סוף החודש אני מתכנן לבלות עוד קצת... ומספטמבר אני מקווה לעבוד עד הגיוס ב18 לנובמבר.

Tin Doll

New member
באמת עבר מהר

ממש אבל. מפחיד.. יש תכנון לכנרת, ובספטמבר מתחילה שירות לאומי ומשלימה תוך כדי כמה בגרויות. בתקווה ללמוד גם נהיגה

InnocenceLost

New member
לא היה חופש מה זה :(

יום אחרי הבגרות האחרונה התחלתי לעבוד, עבדתי בקייטנה ויומיים אחרכ התחלתי עבודה בבסיס צבאי אחרי שסיימתי שם היה לי חופש חצי שבוע ואז הכנות לפולין כל יומיים בערך, ואחרכ טיסה לפולין וחזרתי לפני כמה ימים אז.. עכשיו זה החופש " הגדול " שלי, ועד אז יש המון הופעות טובות (עיר הבירה ! בחיפה) ו.. לטקטק עוד שיעורי נהיגה ו.. זהו :)

Benn Is Kane

New member
מתי זה, מי מופיע,

ולמה בעיר הבירה מכניסים קטינים? (לא שזה הפריע לי להכנס לפני ה-18 שלי...)

LightbuIb sun

New member
תשובות

זה ב-30-31 באוגוסט מופיעים מטרופולין, יוני בלוך, מופע הארנבות של דוקטור קספר, useless ID, Got no shame , betzefer נראלי ... אה לא יודע יש עוד ששכחתי. מכניסים קטינים בגלל שגם לקטינים מותר להנות מהופעות. מי שרוצה לקנות בירה מתבקש להראות ת.ז שמראה שהוא בן 18 ומעלה.

Benn Is Kane

New member
אבל זו עיר הבירה..

בירה=אלכוהול=אסור לקטינים לשתות/לרכוש. בלי לפגוע פה באף אחד, אני חושב שרוב ה'פסטיבלים' האלה כ"כ גרועים בגלל ש-90% מהקהל זה קטינים שלא מבינים מהחיים שלהם. אל תבלבל בשכל שמבקשים תעודות זהות. מספיק שאתה בחורה או שיש לך מעט זיפים/אתה מעל מטר שמונים, ולא שואלים אותך בכלל בקשר לתעודת זהות. אני הלכתי לדברים האלה כשהייתי בן 16 ולא הייתה לי בעיה לקנות בירה. ואחת מהתופעות הכי מעצבנות שיש, זה אנדראייג' דרינקינג. ואני לא מתכוון לשתיית ליטר בירה וללכת הביתה, אני מתכוון לשתית ליטר וודקה ואז השתכרות ברחובות והקאות בכל פינה. בני הנוער שותים בגלל שזה נראה להם מגניב... קצת עלוב אני חושב. כשאני שותה אלכוהול, זה בדר"כ רק בירה (אני צריך בכל שבוע את ה4-5 ליטר מרפיס שלי
), ולפעמים שוט של ייגר/ייגר דבש. ואני לא שותה בשביל להשתכר, אני שותה כי זה טעים לי ואני אוהב את זה.

Benn Is Kane

New member
אה, ותודה על התשובה ../images/Emo13.gif.

הופעות לא רעות בכלל... אני מקווה בשביל הקהל שיגיע, שמופע הארנבות יתנו הופעה טובה יותר ממה שהם נתנו לפני חודש בערך בסיטי הול בחיפה.

InnocenceLost

New member
זה מציק לי..

מצד אחד אתה מספר איך אתה נכנסת לאירועים כאלה בגיל 16 והכל טוב ויפה, וברגע שאתה הגעת לגיל מסוים אז אתה לא רוצה לראות "צוציקים" בני 16 סביבך, תראה גם אני לא נהנית מאנשים שאני רואה בהופעות ואם כבר פתחת את הדיון על השיכרות והקאות ברחוב אז וואלה בכיף, שילמדו קצת לקח לחיים וזה לא רק ילדים, לא פעם ראיתי בני עשרים ברחובות משתכרים אז לא להוציא פה בהכללה כי אם בא לי לראות הופעות טובות וזה לגילי אני אלך, לא מתאים לך אל תלך ותצא להופעות בפאבים

Benn Is Kane

New member
היי היי, לא אמרתי שכל ה"צוציקים" מפריעים לי.

כתבתי ש-90% מהם מפריעים לי. וגם כשאני הייתי בן 16, 90% מהקהל הפריע לי. ואולי לא אמרתי את זה, אבל התכוונתי לחלק הנכבד של הערסים שנמצאים באירועים האלה וסתם עושים פוזות על החברות שלהם, מסתובבים עם כובעים ומשקפי שמש ב-12 בלילה, וחושבים שהם מגניבים כי הם שומעים רוק ועושים הד בנג לשירים של שייגעצ. וחוץ מזה, גם אני התבגרתי ב-3 השנים האלה, שבין גיל 16 ל-18/19.

InnocenceLost

New member
לגלות לך סוד?..

נראה לי שהשנה יהיה הרבה יותר רגוע זה בתאריכים של ווליום כינרת אז כולם הולכים לראות את נינט או מי שלא יהיה אי שם בכינרת :) ו.. אתה ממש מהיר:|

Benn Is Kane

New member
פשוט קפצתי במקרה לפורום ../images/Emo9.gif

וכן, סביר להניח שיהיה רגוע יותר, אבל אני עדיין לא אלך... ההופעות לא ממש מעניינות אותי, וכל ההופעות האלה חוזרות על עצמן כבר המון פעמים.

למעלה