Always the summers are slipping away

LightbuIb sun

New member
היי בן

גם אני בן 16 וגם לי לפעמים מפריע הקהל, אבל אל תזכור שזה לא היה כל-כך מזמן שאתה הייתה בגיל הזה, וזה מצחיק שאתה אומר שמצד אחד זה כל-כך מציק לך שיש שם קטינים- ומצד שני אתה אומר שאתה בעבר גם נכנסת לאירועים בגיל 16 (אפילו אם הייתה הגבלת גיל.) בכל מקרה, אני מאמין שיש הרבה יותר מ-90% שבסדר גמור בהופעות...ומגיע להם להנות..לאחוזים האלה. שים לב שאף פעם אין הופעה שמוגבלת ל "18 ופחות" ככה ש..אה.. זהו.

LightbuIb sun

New member
קראתי אותה כבר

בכל מקרה אני מסכים עם אריאלה, אני מאמין שבעיר הבירה יהיו פחות ילדים. ותשמע באמת ש..כאילו..אה.. אני לא יודע, אני בן 16 וחצי בעצמי ועדיין מפריע לי שאתה כותב שמעל 90% כי יש גם המון הופעות שהקהל פשוט כיפי ונחמד. בכל מקרה גם אם יש חבורת שיכורים בני 12, אז מה...זו בעיה שלהם. אתה יכול לבוא עם החברים המבוגרים שלך ולהנות איתם.. אף אחד לא מצפה לאינטראקציה בינך לבין האלכוהוליסטים בני ה-12.

handlessman

New member
חבר שלי היה בעיר הבירה בת"א...

לפני כמה ימים (אני לא הלכתי כי לא יכולתי), אנחנו בני 16, ומכרו גם מכרו לו בירה!!

InnocenceLost

New member
טעות..

חחח :) קצת טעית אז ככה: יום ד (29) מלכת הפלקט חמי רודנר מארח את דנה ברגר אריק ברמן מטרופולין יום ה (30) טרי פויזן אסף אמדורסקי מארח את ירמי קפלן מופע הארנבות של ד"ר קספר כנסית השכל

Benn Is Kane

New member
רק מופע הארנבות שווים...

ולפי ההופעה האחרונה שלהם בסיטי הול, גם הם כבר לא מציאה גדולה.

InnocenceLost

New member
מלכת הפלקט../images/Emo47.gif

והכנסיה, וירמי קפלן, וחמי רודנר+דנה ברגר, ומטרופולין מה השתגעת ? :)

Benn Is Kane

New member
אני לא חושב שיש קשר לשגעון שלי ולמוזיקה ../images/Emo6.gif.

כנסיית השכל לא רעים, אבל הם לא מחדשים שום דבר הרבה המון זמן. לא אוהב את ירמי. חמי רודנר מעצבן אותי, ודנה ברגר לא לטעמי במיוחד. ומטרופולין... לא יודע, לא מעניינים במיוחד. דנה עדיני טובה מאוד, אבל זה עדיין לא יגרום לי ללכת להופעות האלה (והיא מופיעה איתם רק בשיר אחד אם אני לא טועה). בכל אופן, למטרופולין יש את אחד מהקליפים כהי טובים בעולם, הקליפ של "חזירים". ישבתי עם חברים וראינו את ערוצי המוזיקה ב-3 בלילה, ופשוט נשפכנו כשראינו את הקליפ הזה (ואיזה קליפ של "האדמו"ר", שהוצי אלבום בשם חומוס מטומטם או משהו כזה)
.

InnocenceLost

New member
אתה צודק, אין קשר ../images/Emo6.gif

חומוס מטומטם............... 3 בלילה............... המ כן :) ואתה גם מחיפה אז בכלל

LightbuIb sun

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מאריק ברמן שאני לא אוהב כל-כך, ממש כל ההופעות שם דווקא ממש טובות לדעתי.

Tin Doll

New member
תאמינו לי

אני מקנאה בכם... הלוואי שבת"א זה היה ככה. גם מופע הארנבות וגם כנסיית השכל..

LightbuIb sun

New member
תכלס להקות יותר טובות

גם הם הורידו את כל סקשן הפאנק...שכנראה יש לו יותר קהל בת"א.

עדן גפן

New member
להמשך החופש?../images/Emo190.gif|פיס|

אני לא בטוחה.. כבר עשיתי כל מה שרציתי.. חח:) אממ אולי אני אלך ללונה פארק
חח *מרגישה כזאת ילדה
*

למעלה