american cup

צמרמורת

כל הקטעים שהם מוסיפים בין לבין, הראיונות, הפרשנות/שידור של נסטיה, קטעי הארכיון... דמעות ממש. נורא מרגש

Tammie

New member
הצטרפתי עכשיו :)

מה קורה, מישהו כאן ורואה?
אני רואה עכשיו גברים, התחרות של הנשים נגמרה או שזה בו זמני?

Tammie

New member
בדיוק הראו את התרגיל של ונסה פרארי

אז הבנתי את זה :)
מה פיספסתי? מי המובילים כרגע?

ראיתי בשידור חוזר שנדיאל לייבה לא סיים את הקרקע שלו, היו עוד דברים מפתיעים כאלו?

cubano1

New member
אצל הגברים מלא פאשלות

אצל הנשים בינתיים אין הפתעות
האמרקאיות כנראה מתחרות נגד עצמן...

cubano1

New member
אוהאשי מטורפת על הקורה!!!

תרגיל שגם עם מלא בעיות היה מטורף!

Tammie

New member
נכון! והיא באמת יכולה להיות הרבה יותר מדוייקת

מדהימה לחלוטין!

6.8 דרגת קושי....

Mrpops

New member
באמת מדהימה!

דרגת הקושי שלה על הקורה מתחילה מ7.2 אם אני לא טועה והיא בהחלט יכולה להיות יותר טובה ממה שראינו עכשיו! האם יש לנו אלופת עולם חדשה בפוטנציה על הקורה?

cubano1

New member
הסיבוב הרביעי והמענין

אוהאשי פתחה פער של כחצי נקודה אחרי הנפילה של ביילס
אבל ביילס מטורפת על הקרקע - דאבל דאבל, דאבל גוף ישר
אבל גם אוהאשי לא פראיירית...

יהיה מעניין אם היא תצליח לסגור את הפער הזה!

אמריקאיות ממשיכות לשלוט

אוהשי מפגינה יכולות של סופרסטאר.
סימון ביילס לא רעה בכלל. מדהימה על הקרקע.
אהבתי גם את זייץ

קיילה רוס

הפרשנים מתלהבים. אומרים שהיא יותר טובה ממה שהייתה לקראת לונדון.
מישהו מוכן להסביר לי על מה ההתלהבות?
היא נראית לא רע, אבל לא בלתי נשכחת או בולטת מעל כולן, אם נשים בצד את הרזומה שלה ונתייחס רק להתעמלות העכשווית.

Tammie

New member
כן גם אני חושבת ככה

היא נראית לא רע, והיא אחרי פציעה. לא היה כאן וואוו.

זה רק נדמה לי או שהיא גבהה מאז הקיץ? תמיד היא נראתה לי קטנטונת ועכשיו היא נראית מאוד גבוהה ואלגנטית....

Mrpops

New member
לא יותר טובה אבל...

בהחלט צברה ניסיון אולימפי והתחזקה מאוד פיסית. ניתן לראות את זה...
לפני האולימפיאדה היא הייתה טובה. היום היא טובה' מנוסה ובטוחה בעצמה יותר. הפרשנים האמריקאים נוטים להפריז ולהתלהב יתר על המידה (במיוחד טים דגט הקשקשן :)
אגב, תרגיל הראווה שעשתה אתמול על הקורה היה רחוק מלהיות "מושלם" (תנודות פה ושם, איבוד משקל וכמעט נפילה...) להיפך, הוא היה פחות טוב מהרמה שהפגינה לפני האולימפיאדה. מה שכן, מהמעט שראיתי באימוני הפודיום - החוזק הפיסי שלה עוזר לה מאוד במקבילים. אין ספק שהמקבילים הוא אולי המכשיר היחידי אצל הבנות שבו כוח פיסי עשוי להוות יתרון מובהק!

Tammie

New member
בגלל שהיא לא הייתה יציבה לא ראינו אותה בתחרות

אם היא הייתה במיטבה, היא הייתה מתחרה כמתוכנן...

בכל מקרה- זה מעודד לראות אותה. לפחות אחת מהן ממשיכה להתאמן כמו שצריך, אני רק מקווה שהיא תישאר באולם מספיק זמן :)

מצחיק אבל נכון: מהו כוח

צרם לי לרגע המשפט שחוזק פיזי עוזר לה במקבילים. מקבילים מוגדר כמכשיר שלא אמורים להשתמש בו בכוח, אלא רק בתנופתיות. בניגוד לקרקע ובייחוד לקורה, שם יש תגמול על כוח, במקבילים שימוש בכוח יגרור הורדה בציון. אפילו בקפיצות יש ביטוי לכוח, כשצריך לרוץ בשיא המהירות ולקפוץ בכל הכוח.
אבל מאיפה מגיעה היכולת הפיזית להגיע לתנופתיות גדולה וטובה? מכוח כמובן...

cubano1

New member
אוהאשי לאליפות העולם

עוד מוקדם - אבל להשיג מעל 59 נקודות במרץ זה מדהים!
היא לקחה את התחרות בקלות יחסית - ואין לה משימות קשות מדי על לקיץ ואליפות ארה"ב - פשוט להמשיך ולצבור בטחון - והיא בקלות בחמישיה הראשונה בארה"ב.

ביילס מזכירה לי את גבי דאגלס, שגם הגיחה לסצנה עם טריקים גדולים, ויצרה לעצמה מוניטין של מתעמלת לא יציבה.
ככה גם ביילס תזכר אחרי התחרות הזאת - והיא עד הקיץ חייבת ללמוד לשלוט בכח שלה ולשלוט בתרגילים במקום שהם ישלטו בה...

אותי ויקטוריה מורס ממשיכה להרשים - וואנסה פרארי כנראה תמשיך להיות המתעמלת שמחוץ לאור הזרקורים, כי היא לא מצליחה להפתיע מעבר לעובדה שהיא עדיין מתעמלת והיא עדיין מתעמלת טוב.
לא ראיתי את המקבילים של זייץ - אבל היתה לה תחרות יציבה - ומספקת לשלב זה של העונה - היא אמורה להיות בשיא ההכנות לאליפות אירופה במוסקבה...

אבל הגברים היו הרבה בעיות.
דאנל לייבה ממשיך לאכזב. הוא אמור להיות חולה - אבל זה לא ישנה את העובדה שמדליסט הארד האולימפי בקרב רב לא מצליח לסיים בטופ 3 בשלוש תחרויות גביע העולם רצופות.
ג'ייק דאלטון מסמן את עצמו כמתעמל האמריקאי הבכיר - אחרי הניצחון בגביע החורף, ועכשיו באמריקן קאפ.
חוץ מזה ראינו יותר מדי מתעמלים שמים ידיים על המזרן היום - אולג וורנאייב האוקראיני עם תחרות יפה ומדלית כסף על אף שגיאה גסה מאד מאד במקבילים, ומרסל נגוין הגרמני, מדליסט הכסף מלונדון, במקום השלישי עם תרגיל חלש מאד על סוס הסמוכות.

למעלה