America's Next Top Model is............

America's Next Top Model is C. 2

הזוכההההה...... אפרייייייייל !! דא מקום 2- קמיל/ מרסדס מקום 3- יוהאנה / שרה. טוב שרה.

America's Next Top Model is C. 3

הזוכההההה....... אמנדה ! בגלל הביוטי שוט המדהים והיו לה עוד מלאין תמונות אלוהיותתת חוץ מהקוואר גירל. מקום 2- אן. לא בגלל התמונות הגרועוווווווות בתוכנית אבל בגלל איך שהיא נראתה בוידיאו. מקום 3- אין מיש'י מספיק חזקה.

America's Next Top Model is......C. 4

הזוכה........... קינייההההההההה המדהימה כמובן כמובן כמובן. מקום 2-רבקה היפייפיה שסתם העיפו אותה מקום 3- טיפאני/ בריטני

America's Next Top Model is C. 5 ../images/Emo99.gif

העונה המושלמממממממממממממתתתתתתתת EVER המתמודדות הכי חזקותתתתתת ויפות. הזוכככככככה............... כמובן נננננננננננננניייקקקקקוווווווווווווולללייייייייי המד=ה=י=מ=ההה... פשוט קליעה של טיירה.
מקום 2- ניק . בדיוק איך שהיה אמור להיות. מקום 3- קורין. גם הייתה מדהימה לקראת הסוף.

America's Next Top Model is C. 6../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

הזוכהההההההההההה היאאאאאאאאאאאאאא כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןן DDD====AAAAAAA===NNN===III=EEE=LLL==EEE האלוהייייייייייייייייייייייייייתתתתתתת. הזוכה הכי טובה מכל אלה שמעלייההההההההההה מושלמותתתתתתתתתתתתתתת ואהבת חייי
מקום 2- דניאל מקום 3- דניאל מקום 4- דניאל LOL מקום 2+3 - פורונדה+ג'ואני. פורונדה היו תמונות יותר מדהימות אבל ג'ואני טיבעית יותר יפה. אחחח השלמותתתתת של דניאאאליייייי|

../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif וראיתי את מול את הגמר של עונה 6

עוד הפעםםםםםםםםם!! איך מיס ג'יי ונייג'ל חלו על דניאללללל... ראו שהם ממש רצו שהיא תזכה ונייג'ל אמר על הקוואר גירל: הצוואר כל כך ארוך והתמונה פשוט מדהימההההההההההה ביופי שלה.
ועל הנוחכות שלה ושהיא גבוהה ומושלמת על המסלול וגם בתמונות רק טוויגי הקרצייה כל שנייה ג'ואני גו'אני. היא שופטת ממש גרועה לדעתי.

Manga136

New member
עונה 1. ../images/Emo142.gif

מקום 1: איליס. מקום 2: קיסי. מקום 3: ג'יזל.

Manga136

New member
../images/Emo58.gifעונה 9.../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

מקום 1~ ג'נה. מקום 2~ הת'ר. מקום 3~ שאנטל.

חחחחח סבבו'ש אבל שלי הזוכות הכי טובות

פליז תשים לי תתמונה של אפריל שהיא הייתה בביוטי שוט חצי בן חצי בת. :)

וואו.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לא זכרתי שהיו לה תמונות כ"כ מדהימות. אני אשמח לראות עוד תמונות שלה. *___*

היא הזוכה של עונה 2!@#$$%

ואני עושה את משחק הדירוגים של התמונות שלה היא הבאה בתור...!!! MANGA לפני שאני עושה תמשחק תשים ריכוז תמונות של אפריל מהתוכנית!! כדי שכולם יזכרו מה לדרג

למעלה