America's Next Top Model is............

efif1212

New member
עונה 5:

מקום 1: ניק (אל תצלבו אותי
) מקום 2: ניקול מקום 3: קייל/ קים

efif1212

New member
עונה 6

מקום 1: דניאל מקום 2: ג'ואני מקום 3: ג'ייד. (הפעם היחידה בכל העונות שאני מסכימה עם השופטים...)

efif1212

New member
עונה 7 ../images/Emo58.gif

מקום 1: קארי-די,ברור! מקום 2: איי-ג'יי
מקום 3: מישל

efif1212

New member
עונה 8 ../images/Emo58.gif

מקום 1: ג'זלין (הזוכה האהובה עליי
)
מקום 2: רנה מקום 3: ג'אל

efif1212

New member
עונה 9 ../images/Emo58.gif

מקום 1: ג'נה ג'נה ג'נה ועוד פעם ג'נה. מקום 2: הת'ר. מקום 3: שאנטל.

הכי עצוב זה שנאימה "הזוכה" של עונה 4

אפילו לא מדוטרגת ב-3 האחרונים אצל אפחדד...
חעע איפה NATALYB שתשים אותה

Yann Tiersen

New member
הכל בהודעה אחת, אם תרשו לי

עונה 1 איליס אדריאן שאנון (ראיתי רק פרקים אחרונים, כך שאני לא זוכרת אחרות..) עונה 2 שנדי (התלבטות רצינית בינה לבין מרסדס) מרסדס יואנה עונה 3 אווה ניקול אמנדה עונה 4 קיילן בריטני נאימה עונה 5 ניקול ניק קים עונה 6 ג'ואני דניאל ג'ייד

Yann Tiersen

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

קארי-די מישל
(מבחינת מראה לא אכפת לי גם אמנדה, אבל את מישל אני אוהבת יותר) איי-ג'יי. או מלרוז. לא יכולה להחליט.

NP16

New member
גם אצלי בהודעה אחת.

מקווה ששרשתי נכון,יש פה בלאגן. עונה 1: איליס אדריאן שאנון עונה 2: יואנה /שנדי ^ מרסדס עונה 3: אווה! אן ניקול עונה 4: קיילן בריטני מישל/טטיאנה עונה 5: ניק קורין וזהו עונה 6: ג'ואני דניאל ג'ייד :)

NP16

New member
שביעית../images/Emo58.gif

קארי די!!! מלרוז
מישל (אפשר גם אמנדה כמבן.)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifשלי:

עונה 1: לא ראיתי עונה 2: אפריל שרה יואנה עונה 3: איווה אמנדה אן עונה 4: ק י י ל ן בריטני טטיאנה/בריטה עונה 5: ניק ניקול ואני לא בדיוק זוכרת את המתמודדדות עונה 6: דניאל ג'ואני ג'ייד

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמבחינתי,איווה וקיילן הן

אחד ממעט המתמודדות החזקות שיצאו מהטופ 3.

ממש מתאפק לא להפריע לMANGA

לשרשור אבל אפרילללללללללללל מדהימהההההה איך היא לא זכתה???!?! רק בגלל עונות 1 2 3 4 אני ש=ו=נ=א את טיירה אבל בגלל עונות 5 ו-6 אני אוהב אותה :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי+../images/Emo58.gif

עונה 1: מקום שלישי-איליס מקום שני-שאנון מקום ראשון-אדריאן [כמו שהיה] עונה 2: מקום שלישי-אפריל מקום שני-יואנה מקום ראשון-שאנדי עונה 3: מקום שלישי-ניקול מקום שני-א מקום ראשון-אווה המושלמותכמובן. עונה 4: מקום שלישי-נאימה מקום שני-בריטני מקום ראשון-קיילין עונה 5: מקום שלישי-ליסה מקום שני-קסנדרה מקום ראשון-ניק עונה 6: מקום שלישי-דניאל מקום שני-מולי סו מקום ראשון-ג'ואני המושלמת עונה 7: מקום שלישי-אייג'יי מקום שני-מלרוז מקום ראשון-קארי די אהובתי עונה 8: מקום שלישי-ג'ייאל מקום שני-ג'זלין מקום ראשון-רנה עונה 9: מקום שלישי-שאנטל מקום שני-הת'ר מקום ראשון-ג'נה

למעלה