And there's no sign of a parachute

רעוּת

New member
And there's no sign of a parachute

מה הליפגלוס האהוב עליכן
? מה המקום האהוב עליכם באמריקה
? מה אלוהי בעיניכם? למה אתם אומרים כן? מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? אוהבים להצית דברים
? חשבתם פעם שאתם הולכים למות
? מתי? מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית
) שאתם צריכים? מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה
? כולנו זקוקים לחסד...
? Why can't it be beautiful? מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה?
תענו, ביצ'ס
.

Gremshnit

New member
איזזזזזזזזזזזזזז

מה הליפגלוס האהוב עליכן? לוראל
חחח סתם מה המקום האהוב עליכם באמריקה? לא הייתי שם, אבל אני משער שניו יורק סיטי. אולי גם הרי יוטה וזה. מה אלוהי בעיניכם? אמנות. ובני אדם. למה אתם אומרים כן? לתרומה לאנושות. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? את העולם. לפחות שואף. אוהבים להצית דברים? פעם הרהרתי על להצית נמלה, אבל אף פעם לא באמת עשיתי. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? עזבו, זה מורכב (ולא בקטע שחשבתי שאני הולך למות) מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? איזה חוזה תקליטים והכרה. מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? הקתדרלה של גאודי, למרות שלא נכנסתי אליה. אבל מבחוץ היא יפהפייה. בכל אופן, לדעתי דווקא מסגדים הם הרבה יותר יפים, או לפחות מבנים ארכיטקטוניים מזרחיים (כמו איה סופיה, המסגד הכחול ואלהמברה.) כולנו זקוקים לחסד...? אני מאמין שאנחנו צריכים לצפות לתת חסד מאשר לקבל. Why can't it be beautiful? חייב להיות קורבן... מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? לא זכור לי. כנראה לא עשיתי משהו שנתפס בעיניי כהקרבה, או שלא הקרבתי שום דבר.

noosh

New member
חחח איה סופיה והמסגד הכחול ../images/Emo16.gif

אתה צריך לראות את המודלים שאנשים אצלנו עשו לבניינים האלה.

Gremshnit

New member
שו הדה מודלים?

בכל אופן, אם אי פעם יזדמן לך לבקר באיסטנבול - חובה לבקר באתרים הללו! ובכלל, כל איסטנבול זו פשוט עיר מדהימה...

noosh

New member
מודלים = לבנות את הבניין

בקנה מידה מוקטן, מן הסתם. ממש לעשות מודל של המבנה, כשהמטרה היא לא סתם לבנות את המבנה, אלא לעשות בו ניתח כלשהו, של הגיאומטריה שלו, של החלל, אופן הבניה שלו וכו'. כאילו, בהתחלה עבדנו עם התכניות והחתכים של הבניינים שאנחנו עובדים עליהם, כשתכנית ובחתך חיפשנו היגיון כלשהו - גיאומטרי, מבני, צורני, וכו'. ואז היינו צריכים לבנות את המודל שלנו עם המסקנות של הניתוח הקווי שעשינו. זה ממש מגניב. אז חלק מהבניינים שעובדים עליהם בכיתה הם איה סופיה והמסגד הכחול. וגם על בזיליקת המעיין באיסטנבול, ועל הבזאר הגדול. אבל לא כלכך בא לי לנסוע לאיסטנבול, אני שמחה שאנחנו נוסעים לרומא
.

behappy

New member
ל ג מ ר י !!!!

ובמיוחד מדהים היה לראות שם את ליאונרד שר מול-מול-מולנו
והו אוכל תורכי הוא כלכך טעים וזול

noosh

New member
I believe that it isn't.

לפני שמתחילים לרשום. מה הליפגלוס האהוב עליכן? שום ליפגלוס, אני לא שמה ליפגלוס. רק שפתונים רגילים ויש לי אודם אחד חמוד של אסתי לאודר. מה המקום האהוב עליכם באמריקה? בוסטון, וניו יורק. מה אלוהי בעיניכם? הפרטים הקטנים. וגם: גלידת שוקולד-תפוז של וניליה. ובאופן כללי אוכל, כשיודעים לעשות אותו מדויק. או אמנות, או מוזיקה, או כל דבר שמדייק ברמה שאני לא יכולה להבין איך מגיעים אליה (ואני לא מדברת על דיוק טכני, ולכן זה גם מאוד תלוי זמן ומקום). למה אתם אומרים כן? ללחזור הביתה. לחורף. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? וואו. אממ, ציורים, אני חושבת. אבל אולי זה סתם כי אני מאמינה שטעויות הן יופי. אוהבים להצית דברים? האמת שבדיוק הדלקתי נרות חנוכה, ואני מאוד אוהבת לבהות בהם. ולהדליק אותם. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? כשכאב לי יותר מדי. אבל גם ידעתי שאני לא אמות. מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? עוגן. ובטחון. ואוטו. מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? סיינט פול, והסאקרה קר, אבל זו בזיליקה, לא? אני לא יודעת את ההבדלים עדיין
. אניוואי, הן. וגם הנוטרה דאם. כולנו זקוקים לחסד...? כמובן. אם עשינו משהו להרוויח אותו. Why can't it be beautiful? כי אנחנו לא מסתכלים מהמקום הנכון. מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? תל אביב, בשביל משהו מטופש כמו להגשים חלום. מה חשבתי לעצמי :mad:. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

רעוּת

New member
כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום

מה הליפגלוס האהוב עליכן? ליפגלוס זה לפאקצות
מה המקום האהוב עליכם באמריקה? ניו יורק, לא שהייתי בכ"כ הרבה מקומות אחרים
. מה אלוהי בעיניכם? אני מתנגדת לקונספט הזה של אלוהים
למה אתם אומרים כן? למין מזדמן ללא מחויבות. סתם, כבר לא
. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? את הממוצע
אוהבים להצית דברים? לא. ואני מפחדת להדליק גפרורים. ואני שונאת את חנוכה, זה מיותר. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? קיוויתי, אולי
מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? כאילו שזה משנה
. מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? וואי, זה אפילו לא באמת מעניין אותי. כולנו זקוקים לחסד...? יש לי פוביה מנורית גלרון
. היא שרה את זה, לא? Why can't it be beautiful? כי יש עוד אנשים בעולם. והם זונות. מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? את אחי, לתפארת מדינת ישראל

avivs

New member
../images/Emo46.gif

מה הליפגלוס האהוב עליכן? ורוד ונוצץ. מה המקום האהוב עליכם באמריקה? זה שפגעו בו המטוסים. כמה עשן! מה אלוהי בעיניכם? אלבום טוב של טורי אמוס. למה אתם אומרים כן? מין מזדמן. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? את העולם וכו'. אוהבים להצית דברים? כשקר או כשמשעמם. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? כל בוקר כשאני קם ומגלה שאני עדיין חי, אני בשוק. מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? חברים. מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? לא בקטע של גויים ומגוריהם. כולנו זקוקים לחסד...? רק אני. לא אכפת לי מהשאר. Why can't it be beautiful? היופי הוא בעיני המתבונן. מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? לוותר על שנ"צ, בשביל הצבא
.

דוVשה

New member
איי לאב יו דיר.

מה הליפגלוס האהוב עליכן? מסתבר שאחד של קליניק. ובכלל, מסתבר שאני מאוד אוהבת אותם בכללי. וגם למאק יש אחד מצויין. מה המקום האהוב עליכם באמריקה? :( המקום היחידי שהייתי בו באמריקה זה קליבלנד אוהיו ושדה התעופה בניוארק. מרתק. מה אלוהי בעיניכם? העולם. למה אתם אומרים כן? הו! לשוקולד [כמעט תמיד], ולשמנים שלי תמיד. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? מה שבטוח זה מיסים ומוות, מעבר לזה שומדבר לא בטוח. אני רק בטוחה ביכולת שלי לנסות. אוהבים להצית דברים? מאוד. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? חיובי. ממש לא בא לי להכנס לפרטים ולהתחיל לפרט את העניין. מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? אישי מדיי. חה! ראית, כתבתי אישי מדיי! אני! שפעם כל חיי היו שטוחים בפני כל ילד בן 3 שהיה יכול לגלוש בפורומי תפוז. אלוהים מה שהזקנה עושה לאנשים... מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? הו! יש מנזר אחד מדהים ליד רומא, אחד היותר יפים שראיתי. הוותיקן כמובן, והכנסיה היוונית [?] שיש ביפו, אחת הכנסיות הכי יפות שראיתי. אה אה וגם יש את הכנסיה ששכחתי את שמה בפירנצה, היא מאממת מבחוץ [קצת פחות מבפנים]. כולנו זקוקים לחסד...? כן. Why can't it be beautiful? כי קניתי סופסופ את הספרים של ג'ונתן ספרן פוייר, ואם אני אמות אח"כ זה יהיה באשמתך! מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? הו. תכתבי עוד כאלו? זה עושה לי טוב =]
.

noosh

New member
הדואומו

דווקא אהבתי אותו מבפנים, הניגוד בין הקישוטיות של החוץ לפשטות של הפנים ממש יפה לדעתי.

רעוּת

New member
אמג, וגם ../images/Emo46.gif

אל תקראי את הספר החדש של ג'ונתן ספרן פויר
לא נראה לי שהוא תורגם לעברית עדיין, אבל בכל מקרה, שמעתי עליו ביקורות כמו "מי שקורא את הספר הזה ולא הופך לצמחוני אחכ הוא חסר לב" וכו', והתעצבנתי
כאילו מה, על זה הוא בזבז את זמנו מאז 2004
על ספר על זב"ח
למה לנתב את הכשרון שלך לכתוב על "הטרבלינקה של הפרות" במקום עוד ספר כמו "הכל מואר" על הטרבלינקה של היהודים
או לפחות על דרדזן או מגדלי התאומים או אסונות אחרים ומגניבים שאשכרה מעניינים אותי
.

אני פעם הצתתי את הכיתה

אם זה עושה לך את זה.......... באמת סיפור אמיתי .נשבע ביקר לי [אוסף האלבומים של טורי ] זה היה בכיתה י' באחת ההפסקות הראתי לרכזת שיכבה הבת בת זונה מי כאן הגבר !! אני גאה בזה עד היום. ובלי קשר קבלו איזה תמונה .. http://roflrazzi.com/2008/12/06/celebrity-pictures-amos-pixilates/

noosh

New member
זה מזעזע :(

(התמונה) השאלה היא אם הצתת את הכיתה עם בנזין כלבי אשמורת סטייל, או שסתם עשית ערמת ניירות קטנה ולקחת גפרור והדלקת. וגם, מה היתה תגובת הרכזת.

Gremshnit

New member
חחחחח התמונה הרגה אותי ../images/Emo6.gif

בכל אופן, מה שסיפרת ממש מזעזע :( תתבייש לך!
חח למה בכלל הגעת למצב של להצית כיתה, אם יורשה לי לשאול?

למעלה