And there's no sign of a parachute

אז ככה

קודם כל אל תשכחו שהייתי אז בן 15 ... היה מבחן מאוד חשוב שהייתי צריך לעבור .מבחן שהיה אמור להעביר אותי מגמה ואם נכנס ממש לפרטים אז זה ממגמת חשמל למגמה ספרותית.הברזתי מאיזה שיעור בשביל להתכונן עליו ואז אחת התלמידות שהיתה איתי בכיתה תפסה אותי וסיפרה למורה שסיפרה לרכזת וכך נשללה ממני הזכות לעשות את המבחן.עכשיו שתבינו שהרכזת הזאת היתה חמה עליי כבר מלא זמן כי ידעתי שהיא מזדיינת עם אבא של אחת התלמידות שלה וזה הביא לה את הסעיף .אז אחרי שהיא שללה ממני את הזכות להתקדם הלאה פשוט הצתתי את הכיתה כאות מחאה על זה שלא נותנים לתלמידים להתקדם ובאמת ללמוד במה שהם טובים בו והכי חשוב אוהבים.זאת היתה מצית פשוטה שבעזרתה הצתתי ארבע פינות של לוח שעם שבמהרה התלקח והאש פשוט התפשטה לה בריקודים עליזים והוציאה בזעקות את כל מי שהיה בכיתה.אף אחד לא ניפגע.העיפו אותי לשלושה ימים הביאו את ההורים שלי לשיחה עם הרכזת המנהלת והיועצת של הבית ספר .ששאלו אותי אם אני מצטער על מה שעשיתי אמרתי להם שממש לא ואבא שלי הוסיף שחבל שלא שרפתי להם את כל הבית ספר!!! .תארו לכם תלמיד שקט יצירתי ומיוחד שנתקע בטעות בכיתה של ערסים מפגרים וכל מה שהוא רוצה זה ללמוד ולהתפתח והזכות הזאת נשללת ממנו בגלל איזה רכזת שיכבה מטומטמת שלוקחת אותו באופן אישי.. כן זה סיפור אמיתי לחלוטין במערכת החינוך של מדינת ישראל. ואין לי על זה כל חרטות בשום צורה.:)

רעות במצברוח התפלספותי -ספרותי במיוחד../images/Emo3.gif

מה הליפגלוס האהוב עליכן? עדייו לא הגעתי לשלב של גליפגלוס. תנו לסיים את י"ב.. אין יותר מוזנחת ממני כרגע. מה המקום האהוב עליכם באמריקה? באמריקה? אני יכולה להגיד לך מה המקום האהוב עלי בפולין
אבל זהו. מה אלוהי בעיניכם? ווווואאאאאאאי. אה,לדעת לנגן "יס,אנסטז'יה". כן,יש בזה מעט מן האלוקות.. למה אתם אומרים כן? לקפה,תמיד. לואקר מריר,טעמתי השבוע,לא נראה לי שאי פעם ייצא לי לסרב לזה. מה אתם בטוחים ביכולתכם להציל? בטוח?להציל? לה,זה פשוט לא הגיוני. אוהבים להצית דברים? מאוד!!!!! כל הבדלה שולחן שבת שלנו נראה כאילו שפכו לכל אורכו שעווה,חלקה גורד,חלקה לא.. חשבתם פעם שאתם הולכים למות? מתי? לא,לא באמת נראה לי.. כאילו,גם אם כן הייתי בסיטואציה(כמו תאונה או משהו) מוות ממש לא תיפקד אצלי כאופציה
מה ה- parachute (במשמעותו המטאפורית ) שאתם צריכים? חופש,לעשות רק אבל רק דברים שהם נטו בשביל למלא אותי ולעשות לי טוב. והברירה תיעשה בקפידה. מה הקתדרלה הכי יפה שביקרתם בה? כל קתדרלה שהייתי בה הייתה קיימת לפני מאות שנים,תקופה צלבנית,נהרסה... הממלוכים החריבו וכדו'. כולנו זקוקים לחסד...? ממש. יש גבול לאן שאנחנו יכולים להגיע רק בזכות עצמנו. Why can't it be beautiful? "כי כאלה הם החיים. רק תסמני וי על זה ואז תיפטרי מזה. זה זמני,זה ישתנה. מה לעשות?כולנו היינו שם" |מקיא||מקיא||מקיא| מה ההקרבה הכי גדולה שהייתם צריכים לעשות? בשביל מי/מה? הקרבה גדולה אין לי ממש בראש,אבל המון הקרבות קטנות.. תמיד,בכל מקום. הן קשות לא פחות.

למעלה