Anderson Silva

גישגוש

New member
Anderson Silva

במידה ו- GSP מנצח בקרב הקרוב
הקרב הבא שלו יהיה מול אנדרסון <שמבקש את הקרב הזה>

ג'ון ג'ונס עד אפריל כבר יחלים מהפציעה במרפק <מהקרב מול ויטור בלפורט>
ובאפריל יש לו קרב מול צ'ייל סונן <שניהם יהיו מאמנים בלוחם האולטימטיבי>
במידה וג'ון ג'ונס מנצח <ברור> וללא פציעה.. סיכוי גבוה לקרב מול אנדרסון.
<<<<<יולי-אוגוסט 2013>>>>>>>>>>>ן

באסטר1

New member
סיכוי גבוה זה לא

שני הלוחמים כבר אמרו שלא ילחמו חאד בשני
סילבה פוחד להפסיד כי לג'ונס יש את הכלים וג'ונס פוחד כי לסילבה יש את הכלים
אני חושב שסילבה ילחם אם כבר בGSP ואחרי זה ישאר בMW עד לסוף הקריירה

גישגוש

New member
סיכוי גבוה שיילחם ב-GSP

אלא אם כן GSP לא יעלה מולו
ואני לא רואה סיכוי לג'ורג'י לנצח את אנדרסון בשום דרך
ואחרי שאנדרסון ינצח את ג'ורג'י פה תעלה שוב השאלה הגדולה -
anderson silva vs jon jones
ותאמין לי שכולם ירצו לראות את הקרב הזה!

ועוד משהו, לאנדרסון סילבה נשארו רק עוד 2 קרבות בחוזה שלו עם ה-UFC
הוא כבר רוצה לסיים את הקריירה שלו כלוחם.

גיא ע

New member
זה שכולם רוצים לראות לא מעניין אף אחד...

לדעתי לא נראה אף אחד מהם.
GSP קטן לקטגוריה שלו ולא יעלה וסילבה גם לא רוצה לעלות

AmitNHB

New member
יש לך מקור

תכלס, אני כבר לא עוקב בלהט כמו פעם אחרי חדשות MMA אבל זה צדי מפתיע אותי שאתה אומר שאנדרסון "ממש מבקש" להילחם ב GSP כי אני זוכר אותו חוזר ואומר שאין לו עניין לרדת ל 170 ולא למשקל ביניים של 175 כזה ו GSP רק מדבר על לעלות ואף פעם לא יעשה את זה, על אחת כמה וכמה עכשיו לאחר הפסקה ארוכה שהצטברו כמה מועמדים (קונדיט, הנדריקס\קאמפמן, דיאז אולי אם יצליח לנצח איזה קרב מול מישהו נורמלי ב UFC...) סילב הכבר יהיה בן 40 עד אז וקרב מול ג'ון ג'ונס בכלל לא נראה לי אפשרי...

זקס11

New member
יש לסילבה רק להרוויח מהקרב הזה

ההישגים חסרי התקדים שלך ג'ונס, וגילו הצעיר, יגרמו לו לעקוף את סילבה בטלבלת הטובים ביותר בכל הזמנים. הדרך הטובה ביותר של סילבה למנוע כזו עקיפה היא נצחון של ג'ונס. אם הוא יפסיד, הוא לא יפסיד הרבה, כי יתרון הגודל הוא לצד ג'ונס.

באותה מידה, קרב נגד GSP לא ממש יכול לתרום לסילבה, אבל הוא יכול לתרום ל GSP.

אם ג'ונס יפסיד ולא תהיה לו הזדמנות לקרב חוזר יהיה לו כתם בקריירה.

נראה שזה תלוי בג'ונס. מליון דולר יכולים לעוור עיני כל חכם.

AmitNHB

New member
מסכים חלקית.

נכון שג'ונס צעיר בהרבה וכרגע זה נראה שאף אחד לא מדגדג אותו ומכאן המסקנה המתבקשת היא שהוא אכן מסוגל בתסריט ריאלי ביותר להעפיל על הישגיו של סילבה. אבל 10 הגנות רצופות (אמור להיות 11) זה עדיין עוד 6 הגנות בשביל ג'ונס שזה המון ומי יודע מה יקרה בעוד שנתיים - כבר ראינו כ"כ לוחמים שנראו בלתי ניתנים לעצירה שנעצרו... אני מבין את מה שאתה אומר. נכון שלכאורה למי שמגיע מלמטה אין מה להפסיד, אבל כרגע הויכוח על ה"גדול בכל הזמנים" הוא לא בין סילבה ל ג'ונס אלא בין סילבה ל GSP, ו GSP קרוב יותר לשיאו של סילבה (רק עוד 4) וכמובן שזה קרב יותר טוב לאנדרסון וברור שיכניס הרבה הרבה הרבה יותר כסף לכולם - סילבה מול GSP בטורנוטו זה הכנסות של 50- 60 מיליון דולר, הרבה מעבר למה שסילבה ג'ונס יעשה. אני לא חושב שלאנדרסון תיהיה בעיה מיוחדת לרדת ל 177. הוא לא כזה MW גדול ונראה ממש קטן ב LHW (בעוד שג'ונס LHW די גדול...) הכל בהנחה ש GSP מוכן כמובן, והאמת היא שלדעתי הוא לא...

זקס11

New member
תיקון לגבי הגודל

סילבה הוא MW די גדול - 1.88. הוא בגובה של אוקאמי, והוא גבוה ב 3 סמ מסונן. הוא גבוה ב 8 סמ' מהנדרסון, ו 5 סמ' מבלפורט.
הוא גם יותר גבוה מכל הלוחמים ב LHW שנלחמו על קרבות אליפות מול ג'ונס ( 1.93). למשל, מצ'ידה - 1.85, שוגון- 1.85, אבנס- 1.80.

GSP, לעומת זאת, הוא WW די קטן- 1.78. הוא יותר נמוך משילדס- 1.83, קונדיט- 1.88, ודיאז 1.83. גם הרדי ופיץ' הם 1.83.

לכן מבחינת הגודל, הקרב מול ג'ונס הוא הרבה יותר הגיוני. גם מבחינת התרומה לקריירה, נצחון על ג'ונס יהיה שווה הרבה יותר מנצחון על GSP.

קשור אבל יש גם מבנה גוף, רוחב כתפיים

עובי ידיים, מסת שריר...יש כאלה עם גובה 195 ושוקלים 75 קילו.

AmitNHB

New member
גובה זה לא הכל בחיים.

אנדרסון פשוט לא בן אדם גדול מימדים. הוא אמנם גבוה אך בעל מבנה גוף רזה ולא בדיוק טוחן פקלים בחדר כושר. גם רב הלוחמים שציינת ב MW ו LHW הם כולם קטנים יחסית או לפחות לא גדולים. הנדרסון הוא MW ושוגן, משידה ואבנס יכולים בקלות לרדת לשם גם. סונן ואוקמי הם לא MW-ים קטנים אבל גם לא גדולים, כמו סילבה. GSP הוא WW בינוני. הוא אמנם נמוך מכל מי שציינת אבל קונדיט ודיאז למשל, רזים ממנו משמעותית.

זקס11

New member
פשוט הורדת את כל ה LHW מחלקה

לטעמי, כל אלופי ה LHW הקודמים היו לגטימים במחלקה. גם הנדרסון הוא לוחם LHW לגטימי, וזה בזכות נצחון על מי שהיה מספר 2 במחלקה (שוגון).

אין ספק שבונז גורם לכל הלוחמים במחלקה להראות פצפונים, אבל זה בזכות היכולות שלו, ולא בגלל שהם לא ראויים במחלקה.

בכל מקרה, הפואנטה שלי היא שהפרשי הגודל בין ג'ונס לסילבה הם קטנים יותר מהפרשי הגודל בין סילבה ל GSP

צריך להוריד אותם מחלקה

כל הלוחמים בטופ בLHW למעט ג'ונס הם MW. הם פשוט לא רוצים להתחרות שם כי הם יודעים מה מצפה להם. אולי עכשיו בזכות ג'ונס תהיה לסילבה תחרות.

זקס11

New member
אתה מעוות את המציאות

כל הלוחמים ב LHW נתחמו תמיד במחלקה הזו, כאשר אף אחד לא ברח לשם מ MW.
הלוחמים היחידים שירדו קטגוריה הם לוחמים שהיו בקטגוריה הזו בעבר, כמו דן הנדרסון.
ואולי שכחתם, אבל ב TUF, אבנס התחיל בתור HW, כך ש LHW כבר היה ירידה בשבילו.

למעלה