אני ממש לא מסכים
קודם כל, אתה טוען שהלוחמים שם קטנים. הטענה הזו היא ממש לא נכונה, כי חלק מהלוחמים הללו הגיעו כאלופי פרייד במשקל הזה- שוגון, ונדרליי, והנדרסון. כאשר הנדרסון הוא היחיד שנדד בין המחלקות.
ודרך אגב,הסיבה שהמחלקה הזו עדיין מושפעת מפרייד, היא בגלל שהמחלקה הזו קלטה את הטופ של פרייד, להבדיל ממחלקות אחרות, או שפשוט הגיעו לוחמים עם עייפות חומר. וגם חשוב לזכור שחוץ מהנדרסון, כל שאר הלוחמים הגיעו צעירים יחסית.
לגבי הטענה שלך כי מדובר במחלקה חלשה- כבר דנו בזה בעבר, וגם אז לא הסכמתי איתך. אני חושב ש MW הייתה במשך שנים יותר חלשה, אבל זה ראוי לדיון נפרד.
העובדה שהאלופים התחלפו במחלקה באופן תדיר, לא מעידה על מחלקה חלשה. אם כבר, להיפך, כי זה מראה שכל הקונטנדרים הם ברמה של האלוף. להבדיל מכל הפטריק קוטה שנלחמו נגד סילבה.
ועוד פעם, אני לא מבין למה אתה בוכה על כמה המחלקה הזו הייתה טובה בפרייד, וכמה היא גרועה ב UFC. הרי חלקם הם אותם לוחמים, ואני לא מבין איך שוגון היה לוחם LHW לגטימי בפרייד, אבל פתאום ב UFC הוא צריך לרדת מחלקה.
והתזכורת של TUF היא גול עצמי. הרי שני האלופים שהגיעו מ TUF סללו את דרכם לצמרת. לעומת זאת, זכור לי מקרה יחיד של אלוף TUF שניצח אלוף מכהן. אני מעדיף להתעלם מהעובדה הרכילותית הזו, כי אם נסתכל בצורה נגטיבית על כל מחלקה, כל האלופים הם גרועים ולא ראויים.
בדבר אחד אני מסכים איתך- ה UFC מחריבים את המחלקה. הם גם מחריבים את ה HW, כאשר שתי המחלקות הללו מקבלים הכי מעט קרבות בארועים.
אבל אם תסתכל יותר לעומק, ה UFC החריבו את כל המחלקות המעניינות:
HW- אין מספיק קרבות
LW- מיעוט קרבות, וגם קרבות אליפות הזויים (סונן, וגם קצת בלפורט)
MW- אלוף עושה קרבות ראווה במקום להלחם בקונטנדרים.
WW- מחלקה עם המון קונטנדרים (הכי הרבה לטעמי), אבל בלי קרבות אליפות במשך שנה וחצי.
LW- מאז 2010 היו ששה קרבות אליפות, כאשר בפועל היו שלושה קרבות, ושלושה שידורים חוזרים.