Anderson Silva

גם אנדרסון סילבה הוא HW. הוא שוקל מעל 205

ולכן יכול להתחרות שם.

פידור היה תמיד 230 פאונד ותמיד נלחם ב HW. זה לא אומר שהוא HW לגיטימי.

היחידים שהם LHW לגיטימיים במחלקה הזו הם רמפייג' וג'ונס.

אתה נסחף לצד השני

אני אומנם מסכים איתך שהנדרסון, שוגון, אבנס ומצ'ידה הם LHW קטנים שבקלות יכולים להיות MW אבל להגיד שרק ראמפייג' וג'ונס הם לגיטימים עבור הLHW זה מוגזם..
ראיין ביידר, אלכסנדר גאסטפסון, פורסט גריפין, פיל דיוויס, גלובר טיישיירה, טיאגו סילבה, ג'יימס טה הונה, קרישטוף סושינסקי ועוד רבים וטובים הם LHW לגיטימים לחלוטין!

כן כן התכוונתי אלו שממש בטופ. את גוסטבסון

שכחתי.

אבל הבנת את הראש שלי

ויותר מזה, התכוונתי אלו שג'ונס ניצח

כולם מזלזלים ביריבים של סילבה ואומרים שג'ונס ניצח יריבים הרבה יותר חזקים והמחלקה הרבה יותר איכותית. אז לא.

היחידים שהם באמת LHW לגיטימיים שג'ונס ניצח בטופ זה ביידר וג'קסון. ג'קסון עובד לאחרונה קשה מאד על קריירת המשחק שלו וביידר הפסיד גם לטיטו אורטיז...יריבים ממש חזקים...

BeniTaz

New member
גם אם ג'ונס רוצה הוא מייבש את עצמו

מוריד קצת מאסת שריר ומחר נלחם ב-MW. הוא סך הכל 221 פאונדס.

כמעט כל אחד יכול לייבש את עצמו ולרדת משקל, תראה את קנפלו.. תראה את מייק סוויק (שלדעתי אילו היה נשאר ב-LHW היה אחד הטובים). זה לא החוכמה לרדת במשקל.. החוכמה זה לדעת באיזה קטגוריה המבנה גוף שלך הכי מתאים להילחם.

אם אתה מאבד יותר מידי מאסה אתה מאבד גם חוזק, אם אתה HW בינוני אבל מהיר עדיף להישאר בקטגוריה כדי לא לאבד את יתרון המהירות.

אני לא קונה את תופעת האנורקסיה הזאת ב-UFC. יש ירידות מוצלחות אבל לרוב הטכניקה מנצחת ויש לא מעט דוגמאות שהראו שהמשקל לא קובע: פידור, פרנקי אדגר, דן הנדרסון (שנלחם ב-LHW) ולטעמי גם GSP וגם אנדרסון סילבה הם ממוצע ומטה בקטגוריה שלהם מבחינת גודל.

ג'ונס פשוט ארוך עם גפיים ארוכות, הוא פשוט לוחם מדהים וזה ההבדל.. הרגת אותנו פאר עם הגודל של הלוחמים. שכל אחד יילחם לפי החוקים ולפי החוקים ג'ונס בסדר גמור.

גם ויטור בלפורט התחיל בHW והוא לוחם MW

קני פלוריאן התחיל בMW ונלחם בסוף הקריירה על התואר בFW ולא חסרות דוגמאות נוספות.
זה שאבנס, שוגון, הנדרסון ומצ'ידה מצליחים בLHW לא מעידה על הגודל הפיזי שלהם דבר!
אולי זה מעיד על היותם פנומנים שמתגברים על הפרשי הגודל ומצליחים למרות היותם קטנים או שאולי זה מעיד על החולשה של המחלקה הזאת שלוחמים קטנים שולטים בה (זה הניחוש המושכל שלי)

בעיני מחלקת הLHW היא המחלקה הכי מוזנחת בUFC אפילו יותר מהHW ויש מצב טוב שזאת גם המחלקה הכי חלשה בארגון כיום מבין חמשת המחלקות המסורתיות של הארגון (LW-HW).
היום הLHW זאת המחלקה היחידה שכוכבי פרייד עדין מדברים בה חזק כמו ראמפייג', שוגון, הנדרסון, רוג'יירו נוגיירה.
זאת המחלקה היחידה שהחליפה אלופים כמו גרביים בשנים האחרונות דבר שמעיד על קונטנדרים לא ראויים ו/או אלופים לא ראויים.
זאת המחלקה היחידה שכל הטופ שלה מורכב מלוחמים שבכלל קטנים למחלקה ואמורים להתחרות במחלקת הMW בכלל כמו שוגון, אבנס, מצ'ידה, הנדרסון.
זאת המחלקה היחידה ש2 יוצאי TUF לקחו בה אליפות.

כל הנאמר כאן נאמר בצער רב כי בתקופת פרייד זאת היית מחלקת הדגל של הספורט אבל הUFC הצליחו להחריב אותה למצב שבו היא נמצאת היום שצריך להביא לוחם MW שיאתגר את ג'ונס (בלפורט), שצ'ייל סונן מקבל טייטל שוט בלי קרב אחד במחלקה ושהנדרסון הMW בן ה42 נחשב מס' 2 במחלקה והקונטנדר הבא

זקס11

New member
אני ממש לא מסכים

קודם כל, אתה טוען שהלוחמים שם קטנים. הטענה הזו היא ממש לא נכונה, כי חלק מהלוחמים הללו הגיעו כאלופי פרייד במשקל הזה- שוגון, ונדרליי, והנדרסון. כאשר הנדרסון הוא היחיד שנדד בין המחלקות.

ודרך אגב,הסיבה שהמחלקה הזו עדיין מושפעת מפרייד, היא בגלל שהמחלקה הזו קלטה את הטופ של פרייד, להבדיל ממחלקות אחרות, או שפשוט הגיעו לוחמים עם עייפות חומר. וגם חשוב לזכור שחוץ מהנדרסון, כל שאר הלוחמים הגיעו צעירים יחסית.

לגבי הטענה שלך כי מדובר במחלקה חלשה- כבר דנו בזה בעבר, וגם אז לא הסכמתי איתך. אני חושב ש MW הייתה במשך שנים יותר חלשה, אבל זה ראוי לדיון נפרד.

העובדה שהאלופים התחלפו במחלקה באופן תדיר, לא מעידה על מחלקה חלשה. אם כבר, להיפך, כי זה מראה שכל הקונטנדרים הם ברמה של האלוף. להבדיל מכל הפטריק קוטה שנלחמו נגד סילבה.

ועוד פעם, אני לא מבין למה אתה בוכה על כמה המחלקה הזו הייתה טובה בפרייד, וכמה היא גרועה ב UFC. הרי חלקם הם אותם לוחמים, ואני לא מבין איך שוגון היה לוחם LHW לגטימי בפרייד, אבל פתאום ב UFC הוא צריך לרדת מחלקה.

והתזכורת של TUF היא גול עצמי. הרי שני האלופים שהגיעו מ TUF סללו את דרכם לצמרת. לעומת זאת, זכור לי מקרה יחיד של אלוף TUF שניצח אלוף מכהן. אני מעדיף להתעלם מהעובדה הרכילותית הזו, כי אם נסתכל בצורה נגטיבית על כל מחלקה, כל האלופים הם גרועים ולא ראויים.

בדבר אחד אני מסכים איתך- ה UFC מחריבים את המחלקה. הם גם מחריבים את ה HW, כאשר שתי המחלקות הללו מקבלים הכי מעט קרבות בארועים.
אבל אם תסתכל יותר לעומק, ה UFC החריבו את כל המחלקות המעניינות:
HW- אין מספיק קרבות
LW- מיעוט קרבות, וגם קרבות אליפות הזויים (סונן, וגם קצת בלפורט)
MW- אלוף עושה קרבות ראווה במקום להלחם בקונטנדרים.
WW- מחלקה עם המון קונטנדרים (הכי הרבה לטעמי), אבל בלי קרבות אליפות במשך שנה וחצי.
LW- מאז 2010 היו ששה קרבות אליפות, כאשר בפועל היו שלושה קרבות, ושלושה שידורים חוזרים.

באסטר1

New member
מסכים איתך

אבל חשוב לזכור כי שהגיעו לוחמים מפרייד הUFC הכניסו למחלקה לוחמים מTUF שהיו זה בעיקר מאוזן שלוחמי TUF הם בטופ יחד עם לוחמי פרייד בעבר.

אני גם חושב שאין אלוף "ראוי" שם חוץ מג'ונס , ראשד היה קרוב לזה אבל ג'ונס מוכיח שהBJJ שלו הוא טוב כדאי להכניע בקרקע ולא רק לשכב עליך כמו אוונס.
אני בטוח שג'ונס רואה איך סילבה נלחם והיה רוצה גם לנסות לזרום עם הקרב ורואים את זה בקרבות האחרונים שלו.

ההבדל שלסילבה יש נסיון פי 4 ממנו והוא גם היה בסכנה כמה פעמיים
עד עכשיו ג'ונס לא היה בסכנה ממשית חוץ מאגרוף של מא'צידה.

בנוסף אני חושב שהמחלקה צריכה להיות על 96 ק''ג ולא 93
93 זה כל כך רחוק מHW שמאוד קשה ללוחמים לעלות משקל כי 100 קילו לא יספיק להם שמה.

אני מסכים ואני גם אוסיף:

שני האלופים האחרונים שממש החזיקו בתואר כמה הגנות הם ג'ונס וצ'אק לידל.

מה משותף להם? שניהם LHW לגיטימיים מבחינת גודל פיזי. אבנס, מצ'ידה, שוגון, כולם מתאימים יותר ל MW והנה הגיע LHW צעיר וניצח אותם.

AmitNHB

New member
אבנס, משידה ושוגן תמיד היו LHW-ים קטנים. הרבה

לפני שג'ונס הגיע למחלקה. זה שהם היו אלופים והגיעו להיישגים כבירים לא משנה את העובדה שפיזית, הם פשוט לא גדולים ביחס ללוחמים כמו ראמפאג', טיטו, פורסט, בונאר ועוד... הנדרסון לא רק LHW קטן, הוא בעצם MW שהתחרה במרבית שנותיו מאז ימו בהיאבקות ב MW.

yair_bar

New member
מנהל
סילבה בטוח במאה אחוז שהוא לוקח את GSP

במיוחד אחרי הפציעה והעובדה שהוא לא נלחם זמן רב

גישגוש

New member
*~מקור ~*

http://www.youtube.com/watch?v=onQsQQSKsL8

סליחה על הדיליי
רציתי לתת לך מקור אחר שהוא ארוך יותר - הראיון של המנצחים אחרי ה-UFC 153 דיינה וואיט אמר שאנדרסון סילבה יילחם נגד GSP או ג'ון ג'ונס
אבל זה המקור הכי טוב שיש.

עכשיו לאנדרסון יש 2 קרבות בחוזה. הוא לא רוצה להאריך אותו.
הקרב הבא מול GSP (במידה ו-GSP מנצח)
הקרב האחרון חביב.... יש סיכוי גבוה שיהיה מול ג'ון ג'ונס
וזה צריך להיות ביולי אוגוסט 2013
היום אנדרסון בן 37.. הקרב מול ג'ונס יהיה בגיל 38 וחצי
אם אנדרסון מנצח את שניהם הוא יוצא מה-UFC כאגדה.

udi102

New member
אריק זאבי פורש

החזיק מעמד 43 שניות עד שהתחיל לבכות במסיבת העיתונאים ... ועכשיו ברצינות היתה לבחור קריירה מפוארת,ספורטאי גדול ,חשוב שימשיך לתרום לתחום הגודו בארץ

sliter26

New member
איזו קטגוריה

בשביל להלחם מול גונס על סילבה לעבור את GSP..;) לא עברתי על כל התגובות, אבל ידוע כבר
במקרה שיערך קרב בינו לGSP, באיזו קטגוריה זה יהיה?

למעלה