Animals + The Wall
Animals אהה! האלבום האהוב עליי ביותר שלהם! לפי דעתי זה אלבום גאוני, מתוחכם ופנטסטי מכל הבחינות! זה היה האלבום השני שלהם ששמעתי ואחרי האלבום הזה התאהבתי בלהקה. בכללי האלבום ממש יפה, הרעיון שלו, הדרך להביע את זה באמצעות משלים של חיות, ממש יפה! הפתיחה הקלילה של Pigs On The Wing זוהי סתם הכנה ליצירה ארוכה ומקסימה - Dogs אני לא יפרט פה על כל שיר בנפרד כי אני יכול להגיד את זה על כולם ביחד, כל השירים שם מעולים! לא לשכוח את הקולות של החיות שרק הם יכולים לעשות באמצעות כלי נגינה... רק בעיה אחת באלבום הזה שאם היו משנים אותה הוא היה מושלם! השיר האחרון... הוא די לא קשור, לא היו צריכים לעשות אותו באקוסטית כמו בהתחלה... אבל.. עדיין אלבום מעולה! The Wall האלבום הראשון שלהם ששמעתי, בהתחלה לא ממש אהבתי, לא הבנתי, לא התחברתי אליו... זה האלבום השני הכי אהוב עליי (אחרי Animals..) אחרי כמה פעמים ששמעתי האלבום הזה פשוט הטריף אותי! הוא יכל להכניס אותי לסרטים... אין ספר שזוהי יצירה ענקית! ווטרס מראה עד כמה הוא גאון! כל השירים קשורים אחד לשני והם בעלי נושא משותף... זה מין סיפור כזה שמוצג על ידי שירים, והסיפור תמיד חוזר על עצמו... לא מסתיים בכללי אלה שני האלבומים שאני הכי אוהב! לפי דעתי האלבומים הטובים ביותר שלהם! ושיא שלטונו של ווטרס לא היה אחרי "החומה"? היה את The Final Cut ששם הוא פיטר את ריצ'ארד רייט, זה נראה לי השיא... שבו הוא התחרפן כבר