ANTM 9, פרק 9

Manga136

New member
דעתי. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

חבל לי על אמבריל
ביאנקה מתחבבת עליי יותר ויותר, אבל זה בהחלט לא היה השבוע של הת'ר... הייתי בטוח שהיא תעוף, והייתי ממש מאושר כשהיא נשארה. בא לי שסליישה תעוף
שאנטל כבר לא בבוטום אצלי... תמונה יפה מאוד^__^ (למרות שאני לא סובל את המהפך שלה...) ג'נה היא הפייבוריטית שלי, אחרי שאמבריל (וג'אנט וויקטוריה) הלכה. ואני נראה לי שהת'ר עומדת לעזוב אותנו בקרוב (לפי ההופעה שלה השבוע)... או סליישה או ליסה.

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo58.gif

חח וואי אשכרה מצלמים אותם כ"כ רק אוכלות XDD אהבתי את הפוטושוט השבוע.. אוףףף נמאס כבר מכל היפן..תיאלנד..סין...ארג
הת'ר וג'נה מדהימות
ביאנקה הייתה צריכה לעוף
למרות שגם אמבריאל וגם ליסה מיותרות.

דעתי../images/Emo58.gif

[אגב למי שתהה, לא צפיתי בפרק כשהעלתי הכל. בשביל זה קוראים תקצירים.
ומחכים למי שמעלה אחרי שמעלים ל- YOUTBE] היה די ברור שאמברייל תלך, הבאות בתור הן שאנטליסה. זה היה שבוע חלש עבור הת'ר, אבל לפי הטוקבקים על העונה, רושמים שזה "הת'ר'ס שואו" = המופע של הת'ר. חוץ מזה היא זוכה כרגיל בנערת הקאוור גירל השבועית וזכתה בהרבה אתגרים. לפי דעתי היא תזכה. ג'נה חזקה בטירוף!!! היא תהיה איתה ב=ד=ו=ק בפיינל, ואיתן ביאנקה שעושה מהפך בסגנון "דניאל" - התחילה קטנה קטנה ומתמונה לתמונה רק מתחזקת. היחידה שיכולה להוות לה אתגר היא סליישה שככל הנראה תגמור מקום 4.

../images/Emo58.gif

פרק לא משהו האמת, אבל יותר טוב משל שבוע שעבר. הקונספט של האתגר היה דווקא נורא נחמד עם לעצב בגד לפי האישיות, אבל לפי מה שנראה לא נתנו לבנות מספיק זמן לדבר עם המעצבים - ולכן יצא מה שיצא (כמעט הכל היה מזעזע, מלבד איזה 3 שמלות]. האתגר היה צריך להיות של ג'נה, ללא ספק (זה רק נדמה לי, או שהיא עדיין לא זכתה בשום אתגר?). בכלל, סלישיה מזעזעת מאז המהפך. זה אולי יותר היי פאשן, אבל זה הורג אותה לגמרי. אולי אם לא היה את הפוני הנוראי הזה שמסתיר לה את כל הפרצוף היה יכול להיות יותר טוב.. ומישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל ביאנקה נקראה ראשונה ולא עפה כבר בפרק השני?

Manga136

New member
ומקפיץ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

כזה פרק יפה, למה להריד את השרשור שלו למטה?

למעלה