Any skaters from haifa

manic_subsidal

New member
למה האיכות כלכך לא משהוא?

אני מאיזור חיפה..אבל לא הייתי קורה לעצמי סקייטר אולי תצרפי תמונה כדי שנשווה לציור?

StarMo

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יש לך איסיקיו? ../images/Emo8.gif

Nagasaky

New member
To the girl and her board

היייי רציתי לישאול אותך כמה זמן את נוסעת על סקייטבורד??

תשובה

אני די מתחילה אבל אני כבר שנתיים עושה סנובורד אבל אני מכירה את כל הPro-skaters ואת כל התרגילים והכל. מה הBest trick שעשית?

Nagasaky

New member
יש לי כמה תרגילים

אני נוחת imposseble swich double kickflip backside 180 heelflip fakie f/s 180 kickflip kickflip over 4 stairs b/s cabalerial f/s cabalerial ועוד כל מיני בסיגנון והתרגילים שנחתתי בנתיים רק פעם אחת הם: swich frontside 180 kickflip swich frontside crooked revert ודרך הגב אני נוסע שנה וחודשיים שזה הרבה זמן

Nagasaky

New member
אני לא מגזים

כל מה שרשמתי זה נכון ואני מוכן להתערב איתך על זה

לאור הסקייטר

תאמין לנגסקיי אני ראיתי אותו מביא אמפסבל ועוד מלא תרגילים הוא תותח

Nagasaky

New member
נדב מה המצב ???

סוף סוף נחתתי תרגיל חדש אחרי ה nollie 360 flip נחתתי היום 17 את kickflip to b/s 50-50

ל: nagasaky

לא אמרתי שאלה תרגילים בילתי אפשריים..... אבל איך לעזאזל למדת את זה בשנה וחצי!?!?!?!?!?!?!?!

Nagasaky

New member
זאת לא כזו בעיה

חוצמזה אני נוסע כל יום בערך שעתיים ואם אני רוצה לילמוד תרגיל אז אני פשוט מוצא לי איזה יום וחורש עליו למשל שלמדתי heelflip זה לקח לי רבע שעה ולמשל גם ביום שישי האחרון (15 . 2 . 02 ) למדתי nollie 360 flip שגם לקח לי חצי שעה , אבל בחצי שעה הזאת כל הזמן התאמנתי על זה ודרך הגב , צריך גם כוח רצון

Sham 69

New member
מה זה החתיכת עץ המסריחה הזאת

שיש לך ביד? הייתי מתבייש להצטלם עם דבר כזה..

Ultra-Skater

New member
זו באמת את ?! ../images/Emo59.gif

קודם כל... קוס אמא של המחשב שלי - ניסחתי הודאה פצצתית ביותר והמחשב הבן בן בן בן בן בן בן זונה שלי נכבה לי בלי קשר לעולם !. ... אני מנסה להיזחר ולשחזר .. בערך - אבל פחות טוב .. אקיצר מה שרציתי לכתוב: סליחה שאני מפקפק אבל בדרך כלל באינטרנט כולם נראים ממש ממש טוב (אם זו את, אז את נראת ממש טוב) אז אני חושד שמישהו או מישהי מנסים לעבוד עלינו פה ומכניסים לנו פנטזיות לראש... דרך אגב מזה הכוכבים ברקע ? - איפה זה מצולם ? כאמור אני מצטער על הגישה השלילית אבל אם זאת באמת את, ואת באמת קיימת בישראל- חיפה סיטי
:) אז אני מחזיק ממך
הלוואי שיהיו יותר סקייטריות בישראל (בייחוד כאלה שנראות טוב
) או לפחות כאלה שמתענינות, כמו בחו"ל - שמה הסקייטרים ובייחוד אלה שגולשים בים מוצפים כוסיות (אווייי כמה שאני מקנה). סחטיין על זה שאת גם נוסעת על סנובורד - השנה ניסיתי פעם ראשונה
היה פצצות
אפילו עשיתי אינדי גראב ונסעתי במסלולים לא מסומנים.

למעלה