Any skaters from haifa

לכל מיש חשב

שזאת אני בתמונה טעה!!!! זאת לא אני וזה בכלל צולם בפילי באקס גיימס שנה שעברה איפה עשית סנובורד?

Ultra-Skater

New member
בבולגריה

זה לא "ה" מקום לסנובורד אבל זה זול פי כמה מכל שאר המקומות (כולל החרמון אם מחשיבים שבוע) ויש שם אתר דיי גדול, ואנשים אחלה... ואני מרושש עם תעודות אז עדיף סנובורד בבולגריה מלצפות בסנובורד בטלויזיה :) איפה את היית ? ... ידעתי שזאת לא את בתמונה - זה לא נראה בארץ חשבתי שאם זאת את אז התמונה מחול או משהו.

האא

הייתי בבולגריה אבל לא באתרי סקי ולא בחורף באמת אנשים נחמדים שם יודעים עברית, אני עשיתי בחרמון, התחלתי לפני שנתיים סנובורד. קודם עשיתי סקי מכיתה ב. סנובורד הרבה הרבה הרבה יותר כיף SKI SUCKS

Ultra-Skater

New member
באמת סקי סאקס

אפילו אבא שלי המקצעון הזה (והוא באמת טוב) נסע על סקי ואחרי איזה 3 ימים נמעס לו והוא רצה לקחת סנובורד אבל בסוף הוא נשאר עם הסקי עד סוף השבוע... אבל פעם הבא הוא בטוח לוקח סנובורד... (זה יהיה צחוקים - אבא שלי 2 מטר ... על סנובורד איזה קטעים)

Ultra-Skater

New member
יש משהו יותר דומה לרולר

ski=crap ויש את הסקי הקצרים האלה בלי מקלות --- אז זה באמת דומה לרולר שכחתי איך קוראים לזה וסנובורד זה הדבר (לדעתי הייתי מעדיף סנובורד גם אם לא הייתי נוסע על סקייט ואפילו אם הייתי נוסע על רולר) סנובורד זה בן זונה

rodney

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo68.gif

לא רואים פה יותר מידי סקיטריות בכלל בארץ לא ראיתי סקייטרית (בטוח לא שנראתה טוב
)

rodney

New member
i like this girl ../images/Emo70.gif

גם יפה וגם טעם טוב
איזה סרטים ראית שלו? מצורף לינק של אחד התרגילים המטורפים שלו

sk8 4 life

New member
סתם תרגיל

בסרט המלא יש תרגילים הרבה יותר יפים מהחרא הזה

BAM

New member
to girl and her board

שתי שאלות: 1.איך קוראים לך? 2.רוצה סרטון של רודני מולן משנת 1989 והוא עושה שם תרגילים חלב"Z כמו שרק הוא יודע לעשות.... רוצה?

באם

New member
לא יכולת לחשוב על שם קצת יותר מקורי

ואגב ואני מחיפה... ואני מת מת לגלוש עם מישהי...

למעלה