Apocalyptica

tbents

New member
Apocalyptica

אז משו טוב כן יצא מהאירוויזיון, אם לא השיר הזוכה>< בזמן שהיה להצביע עלו לבמה אפוקליטיקה...נתנו הופעה מעולה!!!! יצא לי להחשף לחבר'ה האלה...מנגנים בצ'לואים, וזה נשמע מעולה! קחו תראו, תהנו:) http://www.youtube.com/watch?v=BsYgcACfWTw

The Cat Woman

New member
יוווו כמה ריר הזלתי על הבחור משמאל...../images/Emo99.gif

מי שהיה בצ'אט ראה XD

mary06

New member
קיוויתי שמישהו יציין את זה..

למרות שזה אוף. החלק הכי טוב בכל הערב! הופעה מדהימה! הסבל של לשמוע תבולגרית צווחת והשיר המציק של גרוזיה היה שווה! חבל באמת שלהם אי אפשר היה להצביע..מעבר לזה-חרא של אירוויזיון! הכל נודף מפוליטיקה והופעות גרועות /: שנה הבאה נראה לי אני מוותרת. נייט נייט

The Cat Woman

New member
פוליטיקה דווקא? חוץ מציצים לא ראיתי כלום

הכל נטף סקס ומיניות מופרזת. זוועה. ממש גועל.

mary06

New member
ממ

מדינות בריהמ לשעבר מחלקות אחת לשניה? מדינות סקנדינביה מחלקות אחת לשניה? אירלנד לבריטניה? זה הכל גיאו-פוליטי והיה כך תמיד..אבל יאה גם חלקי גוף היה בשפע(דווקא על אפוקליפטיקה אני לא מתלוננת :))

Itay Simons

New member
היה גם מומין באחד המעברונים!!!!

הוא שיחק עם סנטה קלאוס סטריפ איקס עיגול או משהו
והראו בית אמיתי בצורה של הבית של המומינים! רק אני שמתי לב?

mary06

New member
לול!

שכחתי מזה, זה היה ביזארי ברמות! ראיתי עם חברים וניסינו להבין אם זה מומין ומישהו אמר שזה היפופוטם, אבל אין בפינלנד לול..המומינים פינים או משהו? מה זה היה קשור? וחג מולד עבר מזמן, מעברונים דביליים!

The Cat Woman

New member
כן, המומינים פינים...

דיברנו על זה פעם אחת פה- המומינים זה סוג של "אגדת עם" מפינלנד. כאילו- לפני שהייתה סדרה, היה ספר... (או סדרת ספרים?) של סופר פיני. וכן, יש שם בית מומינים בגודל טבעי.

The Cat Woman

New member
חחח לא ידעתי... עמק המומינים.... ../images/Emo5.gif

רק אותי ממש הפחיד המומין הזה אתמול בגודלו ענק?

Super Alonit

New member
המומינים מאעפנים.../images/Emo31.gif

מאז ומעולם תיעבתי את הסדרה הזאת, שיעמום שלא מהעולם הזה. כלומר, יש גבול כמה הכל יכול להיות קסום ומופלא! מתישהו איזה מומין צריך למות וכוחות האופל אמורים לתקוף את העמק הארור שלהם או משהו, שיהיה אקשן!

TheImpactBoy

New member
מקרה לך, היו מכשפות והכל

שמנטפים... מכשפות שבאו לקחת אבנים זוהרות.. הגרוק!!!!!!!!!!!!!!! הקפיאה הכל אמאשלה. אבל איך שהוא, מומין אבא נטש למסע וחזר עם תשובה מעולם הפלא. אח היו ימים שהייתי צופה בזה כמו מנייק
הזדקנו

Itay Simons

New member
הכל פוליטיקה ../images/Emo45.gif

שימו לב שכל המדינות שפעם היו קשורות לרוסיה מצביעות אחת לשניה, ולרוסיה \= סלובניה לא קיבל כמעט כלום
אמא שלהם זונה!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

התכוננתי ללכת לישון, כי אחרי ההופעות לא היה לי יותר מידי מה לראות, וכבר כמעט וסגרתי את הטלוויזיה אבל אמרתי, "אה, אולי יהיה משהו מעניין" ואז התחילה מוזיקה קלאסית כזה אז הסתכלתי על הטלוויזיה וראיתי את הריקוד בלט הזה של הברבורים ואמרתי "נחמד, בוא נראה את זה ואז נלך לישון" ופתאום אני רואה את הצ'לואיסט באס, ואני כזה "רגע?? זה לא הצ'לואיסט באס מאפוקליפטיקה??" ואז גם השניים האחרים עלו וראו את הצ'לואים שלהם ואני כזה "נו פאקינג וואי!!!!!!!" ללא ספק רגע השיא של הלילה, הייתה הופעה כל כך טובה!יואו, וגם השניים השווים מבין השלישייה היו בלי חולצה אז בכלל
כשהם קטעו את לייף בורנז באמצע בשביל שידור חסויות כל כך התעצבנתי
(אגב, החיבור בין הלייף בורנז למופע האש היה ממש משעשע) אני עדיין בשוק שהמפחידה ההיא זכתה, והעוד יותר מפחידים מקום שני. מה עם מולדובה????

למעלה