Apocalyptica

danduuu

New member
../images/Emo6.gif זה היה ענק XDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בכלל היה הזוי אתמול בלילה

Prophet Of God

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאוקי, הסבר. :p../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Prophet Of God

New member
בטעות שלחתי מוקדם מדי ;[

זה היה כי הפסדתי בהתערבות[לא זוכר על מה היא הייתה]. היינו אני וחבר שהפסדנו, אז לקחנו משני בנות מהשכבה חוטיני, ובחזרה הגנרלית של המסיבת סיום של ט' היינו עם זה. עכשיו אמרנו לעצמנו, אם כבר אז כבר, אז הלכנו עם התחתון נמוך, ממש ממש נמוך, כל החזרה, ושיחקנו אותה כאילו אנחנו לא שמים לב שזה חוטיני, וזה היה מצחיקקקקקקקקקק כלכך כי כולם היו בהלם :p והמ, זהו :p

Super Alonit

New member
למה לא ראיתי את זה? אוף. ../images/Emo7.gif

אה כן... למדתי לתנ"ך
(והלך חרא בכל מקרה ככה שזה לא היה שווה את זה בכלל...)

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט ב-8../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Super Alonit

New member
יההה!

בדיוק רציתי לשאול מה דעתכם על צ'אט היום בערב אבל המנהל הסקסי שלנו הקדים אותי.

אוף!

דווקא אחרי שהעברתי ערוץ קרה משהו טוב באירווויזיון?>< וואה זה ממש יפה.חבל שפיספתי:/

../images/Emo45.gifשיר ענק!

הוא יצא מלפני יותר משנתיים, והודיעו עליו הרבה זמן מראש, בהתחלה היה איזה סמפל של חצי דקה, אחר כך הוגנבה הליריקה, אני זוכרת כמה חיכיתי לדבר הזה.... כל כך התרגשתי דאמט

TheImpactBoy

New member
לא ראיתי וכנראה שטוב שכך!

אמרו שזה היא חרא אורויזיון עם לסביות והומואים נטו
איך השיר שזכה? שווה משו? ואני כבר אראה

FeLL67

New member
נפלתי מהמיטה

ואני כזה כולי בהתלהבות צועקת "אפקליפטיקה", ואני לא חולמת @! הכלל ההופעות באירוויזיון הזה היו מעולות, אמומין הרג אותי
וכל האקרובטיקה, והבמה, והתפאורה, הלסינקי ארנה
הבולגרית הזאת איומה X: אהבתי את השיר הזוכה של סרביה, בהחלט שיר נחמד, אוקראינה היה מזעזע. נגעלתי עד עמקי נשמתי. הייתה איזה אחת ששרה אופרה כזה? , אהבתי את זה, למרות שהשיר קצת משעמם ^^ ובכל מקרה- ההופעה של אפוקליפטיקה, היה ה-שיא.
[ד'א רק אני חיכיתי לאיזה איזכור ללורדי?|:]

למעלה