AR s11e11 או AR s11e12

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

גנבו לי את המירוץ. המירוץ מת מבחינתי. הערב גיליתי שאין סנטה קלאוס. נשארה רק תקווה אחת שיכולה עוד איכשהו להציל את העונה מבחינתי, וזה ניצחון של דאסטין וקנדיס.אבל גם אם זה יקרה, עדיין אני לא אהיה מרוצה באמת, כי עבורי זה צ'ה צ'ה צ'ה או כלום. ולחשוב שמירנה ושרלה בגמר, ושדני ואוסוולד עוד תומכים בהן. בוז בוז בוז.

walking

New member
../images/Emo58.gif

אני לגמרי מסכים איתך, המירוץ מת ולא שווה כלום.

לא יכולתי להתאפק, ../images/Emo58.gif לזוכים

אני מזהיר, זה
לזוכים! ראו הוזהרתם! וגם ספוילר לסדר הגעת הצוותים (המידע בטוח ב-99.5%). טוב, אני מניח שאם המסורת של המירוץ היא לתת לנו זוכים לא קשורים, ראוי שגם לאולסטארס יהיו זוכים לא קשורים. אריק ודניאל זוכים. טוב, לפחות אלו לא שרלה ומירנה שהגיעו למקום ה-3. הצוות הראוי באמת, כרגיל, מסיים במקום ה-2. לפחות הן הצוות הכולן-נשים שהגיע הכי גבוה, חבל שהן לא זכו. אוף. למה הרסתי לעצמי??

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

רגע, מה? הם טסו עד לגואם בשביל להעיץ ולפאר את הצבא האמריקאי? איפה ההגיון? מה אנחנו במלחמת העולם השניה? צאו מזה. המשימת ניווט הייתה אחת המגניבות, וגם הטיסה ואיך ששרלה כולה ב"אני אוהבת לעזור לאנשים" יא סתומה, זה רק תרגיל. אבל, צ'ה צ'ה עפו. כבר כמה פרקים מרגישים שנמאס להם, חבל שהם יצאו כשהם מעודדים את מירנה ושמירנה. לסיכום, הפריוויו אומר שהBQ רבות. זה אומר שהם לא מנצחות. אריק ודניאל מנצחים? איכסה. עדיף להתאבד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אתה רציני ? ובכלל מה זה התגובות האלה. עדיף להתאבד ? המירוץ מת ? אני מבין שיש לאנשים פייבוריטים אבל בואו לא נגזים. זו ללא ספק עונת המירוץ הטובה ביותר אי פעם וגם אם הצמד שאתם אוהבים הודח לא ישנה את זה.

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

זה בהחלט היה פרק צבאי במיוחד עם כל הפקת ג'י איי ג'יין שהיתה שם ועוד באיחוד שמי שביצע את הרוד בלוק היו בנות (חוץ מאוסוולד אבל אפשר להגיד שהוא מן סוג של...) בעיקרון חוץ מהרוד בלוק ונאואנסים הקטנים שמדי פעם הצוותים שלפו מפיהם- לא היה משהו מיוחד בפרק : הרסר ה"נאצי" שפיקח בנקיון המטוס בדיטור דסטין וקנדיס מתפעלות שגם בצבא אפשר לגדל ציפורניים יפות

leedsutd

New member
TARS11E12../images/Emo58.gif

BQ שולטות במירוץ ומבאס אותי לקרוא את הספולירים לגביי הסיום (אני מקפיד לא לראות את הפרומו בסוף התוכנית). אני מצטרף לדעה שדני ואוסוולד פשוט כבר עייפים ורמת התחרותיות שלהם ירדה. רק לא מירנה שמירנה בסוף.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif לסוף העונה גם מעליי וגם פה

אתה יכול למות בבקשה?! אוף, כ"כ מעצבן. אם יש לך ספוילר עתידי, תזהיר! ככה הרסו לי גם שרומבר מפסידים בעונה 7, ולא יכולתי לראות את הגמר מרוב באסה. עכשיו אותו סיפור. אוף!

למעלה