ARs11e13 final

retard boi

New member
ARs11e13 final ../images/Emo58.gif

טוב הספויילרים היו נכונים ואריק ודניאל זכו במירוץ. באסה.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אז זה לא מדויק שהספוילרים היו נכונים, כי כאן בפורום כשרוב ואמבר עפוהיה ספוילר ששרלה ומירנה מנצחים. אני חייב לציין שהיה סוף מותח, ולאריק ודניאל הגיע לנצח ולו בגלל שהם היחידים שהצליחו את משימת הקוד. מנגד בטיסות תמיד הם היו אנמים (גם בפרק הנוכחי). דסטין וקנדיס סיימו כצפוי במקום השני וחבל. סיכום:- הייתה עונה שהפתיעה אותי לטובה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif + ../images/Emo58.gif BB אולסטאר

אמבר נכנסה לאולסטאר בגלל שאליזבט פרשה אמבר ניצחה באולסטאר בוגי נכנס לאולסטאר בגלל שוויל ביקש בוגי ניצח באולסטאר דניאל נכנסה לאולסטאר בגלל שהיא יוצאת עם אריק דניאל ניצחה באולסטאר אתה לא צריך להיות מופתע, כנראה זה חוק לא כתוב איפהשהוא בנוגע לעונות אולסטאר

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אם כבר האנלוגיה הנכונה היא שבכל עונת אולסטארז המנצח ניצח בזכות זה שהוא היה עלוקה על הזוג/בעל ברית שלו שבמקרה היה שחקן טוב בעונה המקורית שלו. (רוב,וויל ואריק)

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני רק מקווה שהאידיוט שחשב שזה רעיון טוב ללהק את אריק ודניאל פוטר מההפקה.

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

מחשבות בזמן הצפייה בפרק: 00:09:30 - פאק פאק פאק. אני לא מאמין ששרלה למירנה השיגו את הטיסה הטובה 00:10:20: - 40 דקות יתרון - אני חייב שיהיה שם forced bunching 00:10:50 - יופי, יש סוג של bunching 00:11:40 - לעזאזל, מלכות היופי במקום אחרון 00:12:00 - יש מצב שהמסוק של שרלה ומירנה יתרסק? 00:14:03 - יש מצב שהסירה של שרלה ומירנה תטבע? 00:18:00 - יאללה, עוד bunching בבקשה 00:18:45 - כן! כולם צמודים! 00:21:25 - יש מצב ששרלה תדפוק למירנה את המשוט בראש? 00:22:35 - בנות, עכשיו זה לא הזמן לריב. תשמרו את זה לרגע שתחצו את קו הסיום. 00:24:00 - רק שלא נראה ניפ-סליפ של שרלה 00:26:05 - רק ששרלה לא תגיד שוב שהיא צריכה ל"אל דוקטורו" 00:26:30 - אוקיי, airport equalizer, העיקר ששרלה ומירנה לא מצאו שוב טיסה טובה יותר 00:28:30 - יופי, מלכות היופי הגיעו ראשונות 00:29:15 - אוקיי, האתגר הזה ממש מגניב, למרות שלא חייבים להצליח בו כדי להמשיך 00:30:40 - רוב ואמבר אוברייטד? אני בהחלט מסכים עם זה 00:33:52 - דווקא אריק ודניאל? קדימה קנדיס! 00:35:00 - קדימה דסטין וקנדיס! 00:35:35 - שרלה אומרת שזה מצב של חיים ומוות. ברור, כי החיים שלי אינם חיים אם שתיהן זוכות 00:36:00 - יש מצב לתאונת דרכים במונית של שרלה ומירנה? נראה כאילו זה כבר כמעט קרה. 00:37:28 - פאק, אריק ודניאל. אבל לפחות לא שרלה ומירנה. 00:39:00 - לפחות מלכות היופי עקפו את שרלה ומירנה 00:41:50 - ג'רמי היה כזה אידיוט גם במירוץ הקודם? אז מלכות היופי לא זכו. חבל, כי מבין שלוש הקבוצות האחרונות הן היו הכי טובות לאורך המירוץ. אבל לפחות שרלה ומירנה לא זכו, כי היקום לא היה עומד בזה. חבל שדני ואוסוולד וגם גווידו לא היו בגמר כי הייתי רוצה גמר של שני הצמדים האלה מול מלכות היופי. אבל שוב, לפחות שרלה ומירנה לא זכו, וכמובן גם לא רוב ואמבר.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

חח על ההשקעה. הודעה מגניבה ועכשיו לתגובה שלי על הפרק בחלק הראשון שרלה ומירנה שיחקו אותה עם הטיסה להונללו בדיטור- החוליה החלשה (או הפאסיבית) של כל צוות הצליח במשימה יותר שרלה, דניאל וקנדיס הקייקים היה קשה, כמעט ורחמתי על שהם צריכים לחתור בגלים האלו מה זה המשימה האחרונה? ציפיתי לקצת יותר מעונת אולסטאר. ומה ההגיון ששרלה וקנדיס קיבלו את הרמז בלי להצליח במשימה? הסדר הגעה היה הוגן והשיחת טלפון? הם לא למדנו מעונה קודמת שהיא סתם מיותרת? ומה הקשר ג'רמי? בעונה שלו הוא היה יותר נורמלי ממה שהראו בטלפון

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gifועוד משהו שניזכרתי

ניראה לי שזו העונה היחידה שהצוותים היו כל כך צמודים אחד לשני (כל השלושה) זה היה גמר של 5 בלונדיניות - ארבע מהן צבועות . ו-5 בנות ובן אחד

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אז אחרי שראיתי את הספויילרים פה ידעתי מי ינצח, אבל זה לא מנע ממני להנות ולקוות אחרת בזמן הפרק
אריק ודניאל נתנו פייט יפה, הם עבדו טוב ביחד בלג האחרון והאמת, נראה לי שגם בכל העונה... אז מה עם הוא צוחק על הציצים שלה וצועק קצת?
חבל לי הביוטי קווינס... ממש רציתי שהן ינצחו. אבל מקום שני זה לא רע בכלל, בעיקר עם כל המתמודדים שהיו העונה. מישהו יודע מתי מתחילה עונה 12?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אחלה מירוץ. אחלה עונה. היה ממש כיף. שרלה ומירנה היו כל כך תותחיות בעונה הזו אבל לא מפליא שהן לא זכו - המשימות בסוף תמיד מתוכננות להיות קשות ועם מאפיינים אתלטיים שמפתיע שאת המשימה של הפאדל שרלה עשתה בכל כך קלילות ואת החתירה למצוף הן בכלל הצליחו לסיים. קצת מזל אף פעם לא הזיק ואריק ודניאל יצאו המנצחים הגדולים של המירוץ. שיהיה להם במזל. לא מבין את השנאה כלפיהם. אבל שיהיה - כבר תלשתי יותר מדי שערות מהראש להבין את זה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

למה השנאה? בוא נראה... נתחיל בזה שהם אף פעם לא היו זוג, גם לא במירוץ וגם לא בחיים האמיתיים (אני יודע שזה יהיה שוק בשביל כולם אבל הם כבר הספיקו להפרד אחרי המירוץ), דניאל נכנסה למירוץ בתור גימיק וכדי להחליש את אריק, שאם היה יחד עם ג'רמי פשוט היה משפיל את כל "האולסטרים". אני חושב שאחרי כל כך הרבה עונות אפשר להודות שהקונספט של הסידרה כמו שהוא דיי שבור, לקבוצות של בנים צעירים וחזקים (אלפא מיילז) עם קצת מוח ומעט מזל תמיד יהיה יתרון על שאר הקבוצות בכל מצב בתחרות וזה הסיבה למה לא היה כזה צוות במירוץ בעונה.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifמה?

הם כן היו זוג לפני המירוץ... זה שהמפיקים לא רצו להחזיר את ג'רמי זה משהו אחר.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אם בזוג את מתכוונת שהם יצאו כמה פעמיים ואז נפרדו עד שההפקה תיאמה בינהם שוב, אז כן הם היו "זוג" לפני המירוץ... לא צריך להיות גאון גדול כדי לראות שלאורך כל המירוץ לא הייתה שום כימיה בינהם או כל משהו שמעיד על יחסים בינהם, בקיצור בולשיט שהתפוצץ מול הפרצוף של ההפקה.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שהתגובות הגיעו משנאה לאריק ודניאל אלא יותר מאכזבה ששני הצוותים האחרים לא זכו, ראשית זה היה אומר שסוף סוף צוות נשי זכה בגמר ושנית באופן כללי אני חושב שהם היו טובים יותר. לאריק ודניאל היה במירוץ הזה הרבה מזל רע והרבה מזל טוב ככה שהכל התאזן בסוף. אני מחבב אותם פחות בגלל שאני לא חושב שלדניאל כל כך מגיע להיות בכלל בתוכנית הזאת וזה מעצבן אותי שמישהי שסובלת מבורות כל כך בנושא גדולה מנצחת במסע מסביב לעולם. הם בסך הכל צוות פרווה וצוותי פרווה בדר"כ מנצחים במירוץ הזה שככה זה לא ממש מפתיע. ולשאלה שנשאלה קודם לכן - כן ג'רמי אכן היה כל כך מטומטם גם בעונה הקודמת.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

Damn they won זאת הייתה העונה הכי מוצלחת שראיתי מכל העונות של האמייזיג רייס, וראיתי אותה בשבוע. הגמר היה הגמר היותר מותח שראיתי, וללא ספק הופתעתי מאוד מזה שאריק ודניאל זכו בגלל שהם היו כ"כ גרועים כל העונה. הם פשוט לא היו צריכים לזכות, ות'אמת ה נראה כאילו ההפקה שילמה להם כדי להיות ביחד בעונה הזאת, לא הייתה בניהם דינמיקה קבוצתית מי יודע מה. דאסטין וקאנדיס הם הזוכות האמיתיות של העונה, אם אני לא טועה הן הגיעו 4 פעמים ראשונות והן היו פשוט צוות מנצח. לא הייתי מתנג לראות אותם בכל העונות הבאות. מחכה לעונה הבאה. אגב- הגמר של סרבייבר שבוע הבא בראשון?

Ogakor

New member
../images/Emo58.gifאגב..

זה היה ממש מצחיק שבפרק הקודם אוזוולד קרא לשארלה טלטאביז (וזה גם היה השם של הפרק).. שעה נקרעתי מצחוק.. ועוד משהו- דניאל והמכוער ניצחו בגלל מזל, שוב... (כמו הזוכים האחרונים)

Ogakor

New member
ועוד משהו לעונה הבאה (לא ספוילר)

Host Phil Keoghan told Julie Chen on The Early Show that he is travelling for a different reason this summer, making it appear to season 12 will not tape this summer. זה אומר שהעונה הבאה תהיה עוד משהו כמו 10 חודשים?

למעלה