ההפקה אכן שילמה להם להיות ביחד - יש תגמול השתתפות בעונה הזאת וחוץ מזה היה להם הזדמנות (שנוצלה) לקבל מליון דולר. באופן עקרוני אריק אמר ברעיונות שלא רצו אותו ואת ג'רמי בגלל שאז לא תהיה באמת תחרות והם ינצחו בכל המירוצים (לאור העובדה שהעונה הזאת לא היתה כל כך פיזית וג'רמי באופן מפתיע הוא אפילו טיפש יותר מדניאל אני מטיל ספק מכך) והם תיאמו בינו לבין דניאל לקראת המירוץ. ככה שזה לא מתפיע שמלבד העובדה שהוא זיין אותה בזמן עונה 9 של המירוץ לא היה להם מערכת יחסים מלבד ידידות הומוריסטית שמתבססת בעיקר על אריק יורד על כל אספקט אפשרי בדניאל החל מהציצים עד לאינטיליגנטציה שלה. אני לא מרוצה מהעובדה שהצוות הזה ניצח אבל הוא עדיין ניצח בזכות ולא בחסד. אגב שימו לב שההפקה באופן מכוון בקשה מהם לתפוס טיסה מהוואי לאורלנו ולא ישירות לסן פרנסיסקו או בכל דרך אלטרנטיבית אחרת בשביל לגרום לאיגוד של הצוותים ביחד וכנראה להמנעה מהגעה של מירנה ושרלה לפני שהם יספיקו לסדר את ה pit stop ולארגן הכל .
אני לא מאמינה אבל אין לי מה להגיב. רק שפרק סיום של שעה די הורס עונה שלמה. אין מספיק מתח ב-40 דקות. עד שאריק ודניאל לא היו במונית אחרי הכספת לא הבנתי שזה אשכרה הקו סיום.