As new as it gets

Kakashi Sensei

New member
As new as it gets

שלומות לכולם! שמי הוא קיריל(לטוב ולרע), חלק מכם לבטח מכיר אותי מפורום אחר שאני לא אציין את שמו, לטובת העולם החופשי! אני פאנאט של בליץ'(נרשמתי לכאן, לא?) כמו שיש להניח. ג'ין הוא הדמות האהובה עלי(תשתפו אתי פעולה כאן), ולדעתי הגאונית ביותר בכל האנימה! החיוך שלו! או החיוך הסדיסטי והמטריד שלו! מי יכול לעמוד בפניו? עוד דברים שלא ידעתם עלי(כי אין לכם מושג מי אני, אבל זאת מחלה שיש לה תרופה אז...): אני חייל בצבא ההגנה לישראל, משרת בפיקוד העורף בחיל הקשר(לא מבחירה יש לציין!). אני בסיסט! יש לי להקה בשם Secta, כן! אנחנו מנגנים מטאל... אני גר בראשון ויש לי שנאה עזה לכל דבר ורוד(אין קשר בין השניים!). אז זהו! עכשיו שאתם יודעים עלי קצת יותר פרטים, כולנו יכולים לנשום לרווחה ולהגיד "לא מעניין!". שלכם Kakashi Sensei

0Onegaineko0

New member
WOOT... הבחור מהצבא

יצאת כבר מהצבא? באיזה פרק אתה? אני מאיה o_O קיריל זה שם חמוד, לא להתבייש!

Kakashi Sensei

New member
להתבייש?

מואה("אני" בצרפתית, כן! אני יודע שאת יודעת שאני יודע שאת יודעת, אבל יש כאלו שלא)? א. לא יצאתי מהצבא, יש לי עוד 2-3 שנים לשרות שלי ><" ב. ראיתי את כל הפרקים, 54 היה באמת ובתמים הכי טוב עד עכשיו! ג. יפית!

JeeChan

New member
היי D: נעים מאוד להכיר =] וברוך הבא

שמי ברחבי עולם האנימה הוא ג'יצ'אן, אוסאן ואור צ'אן =] אני גם בקרוב אתגייס לי לצבא, לא לקרבי בגלל בעיה רפואית, אבל בכל זאת. פרק 54 נסגד *_* בטירוף. אם אתה בחופש אתה מוזמן למפגש הפורום, ביום ראשון הזה ה23.10 בשעה 16:30 בגג עזריאלי, קומה שלישית ליד קפה הילל =]

Kakashi Sensei

New member
כאן הקטע המבאס!

במקום שתהיה לי חופשה רצופה עד סוף סוכות, אני צריך לחזור לבסיס ביום ראשון, ואז שוב עד יום רביעי בבית, מה שאומר שאני לא יכול לבוא למפגש ><"""""

cRitiCaL KitTy

New member
ברוך הבא!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

אני רוני נכון הפרק האחרון יפה??? בזה הרגע סיימתי לראות אותו... אוף אני מאוכזבת שלא הראו איך איצ'יגו שינה את הסול סלייר שלו... אבל בטח כבר יראו... אני מברברת לך בשכל... טוב תהנה בפורום!

ThePiper

New member
היי הו!! וולקאם!

בחיים לא חשבתי שאני אפגוש עוד בנאדם שקוראים לו קיריל! =) נעים מאוד! אני שירה, אבל קרא לי tanka! ועכשיו כמיטב המסורת אני אברך ביפנית - הג'יממשיטה! ^__^

Hell Dragon

New member
הלו!

גם אתה שונא ורוד? הוריי! נמנמנמ... גמאני שונאת כל דבר ורוד (עקרונות. סיפור ארוך...) חוץ מיאצ'ירו הבוביל'ה הזאת !! (בוביל'ה?!...) אממ... בקיצור ברוך הבא! D:

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif אתה שונא גם ורוד וגם כתום?

אני חושבת שהתאהבתי
(כן.. בנוסף לקראשים שלי על כל דבר שזז בפורומ הזה..) ני טומוקו, בת 14 ^^ ברוכהבא

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif פופ מתקתק../images/Emo11.gif

כן בטח
ג'יירוק,טיפה מטאל וטיפה ג'ייפופ

Kakashi Sensei

New member
ואני כבר התלהבתי ובאתי להציע

לך נישואין ><" XDDDD בכל מקרה, נעים להכיר!

למעלה