As new as it gets

Fay Wood

New member
ברוך הבא ^__^ ../images/Emo168.gif

להקה?? *-* מאגניפ ^_^ בקרוב אצלי, בליעיןהרע ^-^; וורוד זה בהחלט איכ =S נמ, אני אפרתע, ברוךהבא ^_^

ברוך הבא! D:

יוש! עוד בן שיוכל לאזן טיפה את הכמות של הבנים פה לעומת הבנות ^^" פכולופן השתלבות מהירה ^^ ויש לך להקה *.* וגין הוא גאוני! גאוני! התאהבתי בדמות שלו מה"ביי ביי" הראשון שלו XD מממ וזהו. ^^

ברוך הבא !!

כן אני מזהה אותך מאותו פורום... מממ ברוך הבא אחי תהנה פה.. ודרף אגב נצל"ושון קטן עקב כל הבקשות של אנשים (מהפורום ולא מהפורום) שהיו באייקון וביקשו את המסנג'ר שלי אז הנה הוא: [email protected] שלכם שימי האחד והיחיד...

SasuNaru

New member
ברוך הבא~! ^o^

ניחע מקווה שתהנה~! ותזכור, איצ'יגו הוא בישי עולמי!!!!!!! צריך לאנוס אותו!!! אבל רק לי מותר

M E S H Y

New member
ברוך הבא../images/Emo8.gif

אני גם מכיר אותך מאותו פורום נוראי ששורץ בנובים X__x העורב מובך...
בכול מקרא ברוך הבא ו...באיזה כלי אתה מנגן? XD סתם מעניין... נ.ב גם אני שונא וורוד!!!!

OferKkK

New member
עריכה:שכחתי לצאת מהחשבון של אחותי

זאות הפעם השלישית השבוע >__<"

Kakashi Sensei

New member
נעים לראות "פנים" מוכרות

אגב, אני דווקא התכוונתי לפורום אחר אבל לא נורא! מה היה הניק שלך בפורום שאין להזכיר את שמו? ורן באמת יצא קצת טמבל מכל הסיפור, חח

OferKkK

New member
חח הייתי ofer

ופרוזאק קרא לי נוב בגלל שהניק שלי בנוי רק מאותיות קטנות XD האו כזה דורש צומי X: מי הנוב בסיפור הזה בכול מקרא?

Ichimaru Gin

New member
אמ וכפי שאתה רואה ע"פ שמי אני סוגדת

לגין :) ואיכס ורוד !~ שחור איז גוד!~ כאילו שיאואו !!!!!!!!!11111111111אחדאחדאחד

Kakashi Sensei

New member
יש הרבה בנות כאן אני רואה, חח

זה טוב! יותר סיכויים לנהל שיחה נורמלית שלא כוללת בתוכה בדיחות פלוצים ושאר דברים לא סימפטיים. פשש, יש לנו כאן ריכוז יחסית גבוהה של אינטליגנציה(אני רק מקווה שהיא לא מלאכותית...).

dark max

New member
יש לך להקה! ואתה שונא ורוד!

ואתה מנגן מטאל *_* מכך נובע: אני רוצה אותך במסן שלי כדי שתשלח לי שירים!!! *נרגעת* ברוכבא
גין באמת נסגד, אבל הוא גם מניאק... קשה לי להחליט אם אני אוהבת או שונאת אותו
נ.ב. קיריל זה שם סגיד *_*

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo58.gif למנגה

אולי אחרי שתביני שהוא לא הרג את אייזן ואייזן לא מת את תאהבי אותו יותר :)

Kakashi Sensei

New member
../images/Emo58.gif

לא היא לא, היא רק תשנא אותו יותר! אם עכשיו היא לא בטוחה, אז כשהיא תגלה שהוא בוגד, היא כן?

למעלה